Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• du-te tinere du-teeeeeeeee(ca tot a revenit la moda acum cu REVENIREA mega fotbalistului dica la stana) in coreea de nord...cu valentin ceasusescu in brate,jiji in spinare! pentru ca va meritatii soarta...cica hotii striga hotii...asa e,dinamo a castigat cu brichete si valize, nu ti-ar fi rusine!

asa e,macar europa league,doar echipe slabe,gen Juventus( care nici nu a trecut de grupe!!!) Ajax,Benfica in competitia asta! e floare la ureche si voi nu ati batut zimbru chisinau!
    Last edited by PCH; 7 January 2011, 12:10.

Comment

• Originally posted by cris_iasi View Post
      Citeste si plangi.

3 calificari in UCL -sezonul '94-95 , sezonul '95-96 ,- sezonul '96-97
      3 calificari in grupele UCL in 2006, 2007 si 2008

Mea culpa, 6 calificari, nu 5. Ce s afac, daca-s mai multe, nu le mai tin minte pe toate. Daca eram dinamovist, asta nu era o problema, zero se tine minte foarte bine.
      Dragi dinamovisti, baiatul asta va arata ceva aici. Va invit sa cititi inca o data foarte bine !!!!!!!!!!!!!

PCH: Nici cu Ceahlaul nu mi-a fost rusine .... .

Ba, pana la urma, GIGI asa cum e el, cioban, prost, nebun, handicapat, incult, cum o fi el .... baaaaaaaaaaaaaa, v-a dat cu paine de v-a uscat!!!
      Cred ca de-aici si frustrarea asta!

Pai bai, voi ati avut noroc ca ati picat cu Olimpia Balti altfel nu mergeati mai departe!!!!

Mi-e jena de ce spui!!!!!!!!!!
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Unii dinamovisti au ajuns si la Miami cica, de oftica.

Comment

• Pai normal, era ala desfigurat pe pista de atletism de innebunise. Acum are perfuzia in mana, de ce ?????????

Pt ca nu au fost in stare niciodata! Nici macar o data! Zeroooooooooooooooo !!!!!!!!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
            Ba, pana la urma, GIGI asa cum e el, cioban, prost, nebun, handicapat, incult, cum o fi el .... baaaaaaaaaaaaaa, v-a dat cu paine de v-a uscat!!!
            Cred ca de-aici si frustrarea asta!

Mi-e jena de ce spui!!!!!!!!!!

cu chestia asta imi demonstrezi ca esti din alt film....e ca si cum eu iti povestesc cum e sa zbori cu avionul si tu ma intrebi de ce inoata broasca!!

Comment

• Bai baiatule, eu nu am nimic de-a face cu el .... Problema e ca pe plan european, Dinamo contra Gigi Becali frate (fara sa-l simpatizez o clipa si stii prea bine), INCA O DATA, RAPORTAT LA PERFORMANTE EUROPENE, Dinamo 15 actionari, facultati, treburi, prostii, cititi, doxa, culti CONTRA OIER, , pai v-a dat clasa oierul frate!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• @Eu4yas nu am cum sa fiu frustrat cand am motiv de caterinca de vreo 8 ani pe seama prietenilor mei stelisti, chiar de 2 ori pe an uneori. Din fericire ei inca nu pot face bascalie in urma meciurilor directe, restul e vorba reclamei. Tot timpul dar tot timpul singurul lor argument este istoria niciodata prezentul. Daca vii si imi explici de ce e mai buna steaua decat dinamo in momentul asta jos palaria, daca nu putem schimba subiectul si incepem sa vorbim de fotbal, nu de mocirla asta de la noi.
                sigpic

Comment

• uite painea pe care ne-a dat-o gigi :

17 Octombrie 2010 Dinamo - Steaua2 - 1 17 Martie 2010 Dinamo - Steaua 2 - 0 30 August 2009 Steaua - Dinamo0 - 1 4 Mai 2008Dinamo - Steaua 2 - 1 7 Aprilie 2007 Steaua - Dinamo2 - 4 20 Septembrie 2006 Dinamo - Steaua 1 - 0 27 Martie 2004 Dinamo - Steaua2 - 1 3 Noiembrie 2001 Dinamo - Steaua 2 - 0 1 Aprilie 2001 Dinamo - Steaua1 - 0 22 Aprilie 2000 Dinamo - Steaua 3 - 2

ai uitat cand a venit pe dinamo la un meci cu cfr...si se gudura pe acolo,se rostogolea,flutura fularul alb-rosu! mi-ar fi rusine,jena! scarba!

Comment

• Daca nu ar mai iesi Dinamo niciodata campioana, dau in scris, ca daca as fi patronul Stelei, as da ordin ca echipa sa piarda ambele meciuri dintr-un sezon cu Dinamo, prin neprezentare, la masa verde. Sa traiasca si Dinamo din palmaresul contra Stelei.

Comment

• ca voi oricum v-ati obisnuit sa fiti in starea asta letargica...nu mai stiti ce e aia bucurie,nu mai stiti ce e ala trofeu, nu mai stiti ce e aia victorie in derby

noi nu avem nevoie de valize,masa verde si pomeni asa cum sunteti voi obisnuiti!

Comment

• Cristi m-ai omorat cu teoria asta. Adica tu te dai la linie cu PCH, el te bate 5 din 5 dupa care pe el il bate oricine altcineva. In momentul ala tu o sa fii mandru ca el a luat-o de la altii dar tu in comparatie cu el esti praf.

ps: asemanarea cu orice persoane si personaje din realitate este pur intamplatoare :P
                        sigpic

Comment

• deci gata,lasati-ma cu europa voastra cu cupele voastre, jucati voi, faceti voi...ce sa jucati voi ma, cu cine? aia au ceapa in gat si joaca ei in europa .....va dam cu paine, sunca si smantana de prea multa vreme,o sa ajung in curand sa va strig cum le strigam alora de la rapid(PENTRU NOI voi NU EXISTATI!)! voi "jucati"in continuare in europa ....mari rezultate aveti in ultimii ani! MARI DE TOT,milan,real si manchester tremura si sunt invidioase!

P E N I B I L!
                          Last edited by PCH; 7 January 2011, 12:35.

Comment

• Sincer, e bine ca va multumeste doar sa mai invingeti Steaua din cand in cand (am observat ca PCH puncteaza doar victoriile din "n" in "n" ani).
                            Dar si aici o sa traiti din amintiri, pentru ca din retur incepe dictatura Stelei. Dinamo, la retrogradare, daca nu vine Borcea sa mai cumpere cateva meciuri, pentru locurile 8-10.

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                              Ba da tu esti in ultimul hal, sa mor!

Ba numai Steaua e echipa comunismului copile ???????????????????????

Valentin Ceausescu e un domn pe langa orice suporter dinamovist!

Puneti dreacu mana si calificati-va si voi macar o data, faceti macar un egal, ajungeti intr-o semifinala ceva si-apoi vorbiti.

Castigati dreacu o cupa ca nu sunteti in stare de nimic.

Si PCH ne spune de campionate furate da ? Prieteneeeeeeeeee, hotul striga HOTIIIII !!!
                              cu cine sa califice Eu4yas ca de cativa ani incoa nu prea au pasit in europa ..+ ca au inceput sa dea jucatori pe la nu stiu ce echipe... ..... Pch cica "luati cu ceapa " hai sictir ca luati cu mamaliga
                              sigpic

Comment

• Originally posted by cris_iasi View Post
                                Daca nu ar mai iesi Dinamo niciodata campioana, dau in scris, ca daca as fi patronul Stelei, as da ordin ca echipa sa piarda ambele meciuri dintr-un sezon cu Dinamo, prin neprezentare, la masa verde. Sa traiasca si Dinamo din palmaresul contra Stelei.
                                Sustin ideea!
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google