Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zic si eu, dar degeaba. Autobaza ne paste.
    Sincer, din punctul meu de vedere, Vaslui are lotul cel mai bun, joaca cel mai bine. Si e la cea mai mica distanta de Iasi, comparativ cu celelalte. As vrea sa castige ei campionatul, au mai multe semafoare ca Urziceni, au bani, s-ar face lot de CL, nu s-ar face de ras.
    Porumboiu are mana la fotbalisti, Jiji e prea prost sa aduca un jucator gen Wesley. El stie atat: toti salar 120 de mii pe an. Da ce mama masii, e comunism? Cum sa fie motivati jucatorii daca unul trage mai mult ca altul, dar toti au acelasi salar? Numai in armata aveam aceeasi solda toti. Chit ca fiecare din noi beam diferit.

Comment

• Sa l vedem pe Sorinacio ce autobaza va forma,sau cine stie ce surpriza ne pregateste.Chiar daca sunt oltean,titlul asta sa mearga si la moldoveni..Galati sau Vaslui.Cat despre salariile de la echipe,nu stiu cati jucatori merita 10mii de euro lunar.
      CARPE DIEM!

Comment

• Cei mai multi nu merita 10 mii pe luna. Dar cand vrei un anumit jucator de valoare din strainatate, ala si asa are dubii privind campionatul nostru, daca ii limitezi salarul la 10 mii pe luna (bani de divizia a 2-a de prin Belgia, Olanda), cum sa il convingi sa joace in Romania?
        Cred totusi ca niste valori trebuie recompensate cu ceva bani, hai nu milioane de euro, ca nu isi permite careva in Romania, dar 3-4-500 de mii de euro pe an pe 2 jucatori care sa faca echipa sa zburde, se merita.
        Dar trebuie sa-i iei de tineri. Iar ciobanu' nu are rabdare cu nimeni.

In mai tine minte cineva pe Martens, din meciurile cu Alkmar, ce facea ala pe flancuri? Alkmar l-a luat ieftin si acum e 5 milioane. Pe Lennon de la Totthenham cine l-a descoperit, sa traiasca. Daca ai 2 din astia pe care nu-i poti opri, te-ai scos. Asa, cu Banel si centrarile lui inutile, prin spatele portii...........
        Last edited by mr.K; 10 March 2011, 11:34.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
          Eu4yas, esti offtopic dpdv al discutiei! Sunteti praf si trebuie sa taci! Mai e putin pana la meciul direct, iar o sa pui oaia aia la semnatura daca ma enervezi ) (cica sunt eu frustrat de steaua , pai la ce rezultate formidabile aveti din 2006 incoa' e si normal nu vezi ca esti pe langa subiect ....pe unde va prindem va lesinam si tot eu sunt frustrat, frustrat esti tu de DINAMO, povesteste colegilor cat m-ai acrit vineri seara in timpul meciului! Comentai mai repede decat urecheatul ala de la GSP!)huoooo. Nu vreau sa mai vorbesc despre steaua, nu imi place sa INVOLUEZ!

Pe Paun l-am vazut intr-un singur meci in liga 1 in tricoul lui Dinamo in tur si chiar mi-a placut! Nu inteleg de ce nu joaca mai des.

A venit si Barboianu, e posibil sa vina si Valerica, sa vedeti cum scriem istorie in returul asta!
          Daca tu consideri ca involuezi numai deschide subiectul despre Steaua. Nu mai rade si nu mai face tu pe prea performantul ca sunteti 0 barat.
          Iar te lei de anumite perioade? Numai cu chestiile astea te poti lauda. Atat. In rest n-ai tu ce vorbi de Steaua. Comenteaza jocul fenomenal pe care ni-l arata minunata echipa din Stefan cel Mare, si-apoi te invit sa razi de altii.
          Din cate mi-am dat seama tu astepti cu nerabdare mai mult jocurile Stelei decat pe cele ale echipei tale preferate.
          Comentam pt ca ma uitam la meci, in schimb m-ai auzit pe mine sa mai continui acea discutie? Eu vad mereu la tine ca incerci sa convingi lumea cum ca vezi doamne Dinamo Dinamo Dinamo (a se citi Masacru Masacru Masacru) e No. 1, ca e mai buna decat Steaua etc etc etc balivernele tale. Resemneaza-te, uita-te in prapria ograda. Sunteti o eterna speranta. Asa veti ramane probabil.

P.S. Istoria o veti scrie pe peretii din closetele cluburilor ca la fotbal nu vad s-aveti sanse.

Ai mai pomenit de numarul tot mai redus al suporterilor din peluza. Pai bai, vrei sa-ti amintesc ca la voi pe vreme mult mai buna decat ce-a fost Duminica erau 100 de insi? Din astia 100, 20 erau conducatori, 18 jucatori, 7 femei de serviciu, inca 7 care percepeau taxa de pisoar, 2 in spatele portilor sa nu se duca mingea prin spital, ca de, sunt scumpe, 4 portari la parcarea lui Borcea, 4 la a lui Badea si etc pot continua.
          Numara te rog suporterii prezenti la meciurile voastre si-atunci sa ai curaj sa vorbesti.
          Macar dreacu, aveti un stadion de 5000 de locuri si nici pe-ala nu sunteti in stare sa-l umpleti.
          Dar na, voi sunteti cei mai multi, IQ-uri numai de-o suta, avocati, profesori doctori, ca asa te laudai in niste posturi, peluza voastra e plina numai de maestrii emeriti in diferite stiinte.
          Retine, mai intai uitate-n ograda ta si-apoi vorbeste si de altii. Cati oameni au fost la meciul cu Brasovul pe Ghencea, n-ar fi incaput in groapa voastra!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• vad ca esti cam ofuscat/frustrat si te inteleg perfect prin prisma rezultatelor zero si a vorbariei multa din ultimii multi ani...specific voua!

diferenta dintre mine si tine, sau dintre suporterul dinamovist si cel stelist este mare! si anume:

noi nu MAIumplem acel stadion de 500-8000 sau 18.000 de locuri(pentru ca am fost la multe meciuri la care am stat cocotat pe garduri, scari sau alte cele), cate o avea pentru ca nu ne mai lasa nivelul IQ-ului sa facm asta, ne dam seama ca isi bat joc si ca sunt interese, e un mod de protest pe care vOI nici nu sunteti in stare sa-l intelegeti si il luati in ras, cu asta am spus totul!

Din pacate TU apreciezi gestul PENIBIL SI NESIMTIT prin care echipa campioana a ingenunchiat in fata peluzei...pai BAAAAAAAAAAAAAAAAAA, nu ma intereseaza ca ingenunchezi in fata mea BAAAAAAAAAA, castiga-mi meciuri, bate RIVALA (ca ne #@$ de 6 ani non-stop) adu un trofeu, rezultate pe teren! dar tu, stimabile suporter ai apreciat acel gest si ai spus, lasa ba saracii, uite, s-au "umilit" in fata noastra....gata, suntem campioni cu gestul asta! P E N I B I L, exact ca toata istoria acestui club bastard si comunist!
            Last edited by darksid3; 10 March 2011, 12:23.

Comment

• Dinamo e sora din nastere cu Steaua, adica tot club bastard si comunist cum ziceai? Sau e coborata din cer cu harzobul, ori adusa de vant de prin tarile capitaliste?

Comment

• Du-te mai baiete ca nu intelegi o iota!

Domne' sunteti atat de destepti ca daca-i intreb pe-aia de la voi din peluza cat fac radical din 2 cauta pe gugal. Ma mir cum de va mai suportati.
                Inca o data, acel gest este mult mai onorabil decat sa m-alerge galeria plina DE DESTEPTI PUERILI pe terenul celor din Pitesti!
                Foarte destepti sunteti.

Poate citesti aici si-apoi ai sa realizezi ce a insemnat acel gest!

. "In semn de solidaritate cu jucatorii am facut si eu acest gest. Am vazut ca a fost interpretat in toate felurile. A fost un gest spontan, de respect fata de spectatorii care timp de 90 de minute au stat in frig si au incurajat echipa chiar si la 2-0 pentru adversari. Nu este un gest original, pentru ca l-au facut si cei de la Bayern Munchen, iar presa internationala l-a apreciat atunci. Nu inteleg de ce nu ar fi apreciat si la noi. Un gest urat ar fi fost ca jucatorii sa intoarca spatele si sa plece la cabine. A fost catalogata de unii ca o umilinta, OK, a fost o umilinta din partea noastra de zece secunde fata de niste oameni care s-au umilit aproape un campionat intreg. Pentru ca rezultatele Stelei nu au fost cele pe care ei le asteapta", a afirmat tehnicianul.

Mr. K. in viziunea lui, numai stelistii sunt comunisti. Habar n-are, nu stie nimic. El striga dupa noi hotii vezi doamne ca ei ar fi fost usa de biserica.
                Nu stie ce sa spuna, normal, foloseste niste tertipuri ieftine. Atat!

Nu mai scrie bre in culori
                Last edited by darksid3; 10 March 2011, 12:22.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Eu4yas,Penibil!

mrK, diferentele dintre noi si ei sunt cele care de-a lungul timpului au facut din Dinamo singura alternativa pe care oamenii cu capul pe umeri, capabili sa perceapa realitatile din tara asta, au avut-o la echipa loazelor politice si a ciobanilor parveniti.

Comment

• Vai de capul nostru ce poti scoate din gura.

Tot acesti oameni citez, "oamenii cu capul pe umeri, capabili sa perceapa realitatile din tara asta" in fiecare an pe nu stiu ce data sarbatoresc arderea peluzei din Ghencea. Mi-e jena sa cred ca acesti oameni, CULTI, DESTEPTI, DOXA DE CARTE, pot sarbatori un astfel de gest.
                    Ei sunt cei care au scandarea, "noi am ars peluza-n Ghencea". Astia-s cu capul pe umeri? Astia-s adevaratii suporteri ai magariei asteia de echipe? Asa percep realitatile dinamovistii din tara asta? Prin incendierea stadioanelor, otravirea fantanilor etc etc etc ....

Pe deasupra dupa ce ca faceti gesturi de rahat, le mai si celebrati. HAI SICTIR DESTEPTILOR!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• NOI AM ARS PELUZA'N GHENCEA.....10 mai...10 mai....10 mai!

In mai pe 10
                      In mai pe 10
                      In mai pe 10
                      Mereu vom petrece!

a fost cel mai tare moment ULTRA din Romania!

Comment

• Hal de suporteri culti si destepti ce sunteti.

Acum ti-ai dat arama pe fata! Ai facut o gafa monumentala!

Mi-ai facut ziua mult mai frumoasa! Multumesc!
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Ma uitam aseara la suporterii de pe White Hart Lane. Cica aia-s hooligans. Cantau, nu scandau m.E Steaua!
                          Noi n-avem nici fotbal, nici suporteri adevarati,nici stadioane. Avem gura mare in schimb.

Comment

• 10 mai...10 mai....10 mai!

Comment

• Fenomenal ce se-ntampla cu finantatorul Craiovei. Fenomenal.

Preastimabilul antrenor, Victor Piturca, are de primit 7 milioane frate, deci 7. Vai. Ce om nenorocit, n-am mai vazut asa ceva in viata mea.
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• Cearta de olteni din judetul Dolj. Las' ca se impaca, nu trebuie sa intervina nimeni.
                                Pana una alta, Steaua e peste Dinamo.
                                Da, stiu, Dinamo are ghinion............ .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google