Si vicecampioana, pe principiul asta. Chiajna, ptiu, Unirea.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ne calcati era sa zic io unde!
Nu stii nimic, Valerica o sa va-ngroape!
Bai am facut un excel, si poate ne tinem de el pana la sfarsit.
Nu-l pot urca aici, nu vede extensia . Daca vreti vi-l dau pe mail.
Va las o poza!
Daca mai vrea careva sa se bage sa spuna.
Cine iese ultimul da o bere la Nationala daca ne vedem .Attached Files9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Hai ma fi autostivuitor, pardon, atotstiutor, . Da cu banu', fa ceva , fii barbata .
Daca luati 2 optiuni va-njumatatesc punctele frate .
Adica daca iei x/2 trecem 0.5 pcte
Daca iei decat una singura - 1 pct. Mi se pare corect.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
si eu cred ca in 1520 de ani Romania va ajunge precum Franta de azi!
ce conteaza scorul din tur? hai sa vedem clasamentul si jocul ambelor echipe! vaslui este o echipe grea, poate mai grea decat Otelul!
P.S. Sa bata steaua, mie mi-ar conveni.....mai opreste vasluiul! sa bata si pe poli....ca noi oricum luom puncte si de la aia si de la steaua si la final Dinamo o sa fie cel mai sus! eu asa propun, sa bata steaua TOT pana la final doar in etapa cu pastele sa o fure (joaca cu Dinamo, e imposibil pentru ei sa spere macar la egal, se pune problema doar de scor si marcatori...Torje, Bakaj, Alexe, Danciu...vedem noi!) pentu ca Dinamo sigur nu mai pierde niciun punct pana la final!.....vedeti ca pot sa bat si eu campii cum faceti voi?!
Comment
-
Cristi, se poate? Hai ca oricum tre' sa bem berea aia... dau io 2, tu 3... mere treaba
1. Victoria Branesti - FC Timisoara - 2 (0-2)
2. Bistrita - Rapid - 2 (0-1)
3. Otelul - U Cluj - 1 (2-1)
4. Steaua - FC Vaslui - X (1-1)
5. Dinamo - FCM Targu Mures - 1 (2-0)Last edited by Niki; 16 March 2011, 10:17.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Daca tot se dorea inca un dinamovist pe aici .... m-am prezentat la apel
1. Victoria Branesti - FC Timisoara - X
2. Bistrita - Rapid - X
3. Otelul - U Cluj - 1
4. Steaua - FC Vaslui - 2
5. Dinamo - FCM Targu Mures - 1
propun sa punem si scor si cine ghiceste scorul i se dubleaza punctele. Daca sunteti deacord refac lista.
@Eu4yas ce office folosesti? Poate e ala nou si de aia nu mere.
Conform traditiei strabune cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti o sa avem taierea mieilor/oilor.Last edited by yrman; 16 March 2011, 10:42.sigpic
Comment
Comment