Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• danciu - locul 3 liga 1 ca nr de goluri ...am spus tot...asta era f prost la voi da)...performante la steaua? 1punct in grupele CL ?mai bn la tv decat rusinea tarii ...in fine ...sa ti mai zic un lucru: intre un dinamovist si un stelist poate continua o discutie la nesfarsit si tot nu ajung la un punct comun) n are rost sa ne certam pt ei care dupa meci se duc la femei impreuna si noi ne luam la pietre nu?

Noi suntem baietii de care va feriti
    Noi suntem baietii de vare voi fugiti
    Noi suntem baietii ce va iau la misto
    Noi suntem fanii DI-NA-MOOOOOO))))
    Last edited by 88ZKO; 18 March 2011, 14:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Acum numar golurile lui Danciu in tricoul Stelei, impotriva lui Dinamo. Inca n-am terminat...........

Comment

• Of doamne, chiar putem discuta la nesfarsit. Nu ne certam, n-o lua ca pe o cearta. Polemizam si noi un pic.

Te pot contrazice cu Danciu sa stii, cred ca majoritatea golurilor le are date la Steaua. Si mai cred ca are mai multe goluri date din postura de atacant al Stelei in poarta lui Dinamo . Pentru voi e idol! P.S. Si cand am zis ca se facea trenuletul si se opreau pt stiti voi ce, el era locomotiva sa stii .

Vezi ca alte dati s-au mai facut si 4 puncte, s-au mai atins semifinale, tot rusinea tarii suntem? Sunt tare curios ce-ati fi facut voi acolo dar din pacate nu aveti de unde sa stiti.
        Vedeti ca si la anul meciurile din UCL sunt tot la 21:45. Va aduc eu berea daca vreti sa va uitati.

Deluxe: agree with you dar na, mai dam si noi din taste.

Hahahahahahahhahaha Mr. K, ne-am potrivit exact, gand la gand, pe cuvant! Tare de tot!
        Last edited by Eu4yas; 18 March 2011, 14:28.
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• numara cate are date pt steaua si cate pt dinamo in general....;)) daca esti ULTRAS si participi la meciuri, deplasari, incidente mai stam de vb...la ce gandesti despre fotbal nu prea ai spiritul asta , poate gresesc..sal

tare faza cu berea))))))))

aveti cam 8 anisori de cand nu ne ati mai batut acasa si in ghencea iar cativa ;)) asta spune tot....sttt
          Last edited by 88ZKO; 18 March 2011, 14:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ma, cum voi vorbiti de Dinamo doar versus Steaua, asa am numarat si eu golurile lui Danciu bagate in poarta lui Dinamo, cand juca la Steaua. Si mi-au iesit mai multe fata de cele date in tricoul lui Dinamo, Stelei.

LE: l-am tinut cat a dat randament maxim. Vi l-am restituit la timp sa ia apa pentru sprit din Dambovita. Cu un pahar Pajero.
            Last edited by mr.K; 18 March 2011, 14:49.

Comment

• nu fiti complexati poate poate intr o zi de primavara)

Comment

• Nu, nu merg la meciuri pt ca m-am convins ca nu am ce cauta printre niste oameni, NU TOTI, care vin sa-njure ca la usa cortului, sa se bata, sa faca scandal din te miri ce etc etc etc.
                Nu, nu merg la meciuri pt ca decat sa vin cu capul spart acasa, cu masina in pioneze si scarbit de ceea ce se-ntampla pe stadion si simtindu-ma murdar, mai bine imi iau o Timisoreanca langa mine si vad si reluarile .
                Am crezut ca poate exista un pic de civilizatie dar am fost dezamagit crunt.

Daca tu mergi la meciuri si te bati, injuri, etc etc etc crezi ca esti mai presus? Iarta-ma dar sa stii ca nu ma simt inferior cu nimic!

Revenind la rivalitate, mai pun o data un filmulet la care ma uit cu mare placere de fiecare data. Cand oare veti putea si voi realiza asa ceva?

http://www.youtube.com/watch?v=H9DUSkrQlf8

Auzi la Gradinescu, gooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllll llllllll! Deci o singura echipa a fost in stare sa faca un comentator sa zbiere in asa fel.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Eu4yas, Dinamo nici nu stie unde e Valencia. De Sevilla aude de la altii.

Apropo de capitanul lor mult iubit. Din ce a gasit eu, are fix un titlu in plus cu Dinamo(3 titluri) , fata de ce castigat cu Steaua (2). Pentru un caine e cam trist, nu?

Norocul lui Il Luce s-a terminat cu Roma: a dat de Barca. Iar va da vina pe arbitri. Dinamovist.
                  Last edited by mr.K; 18 March 2011, 15:04.

Comment

• Trist pt Il Luce. S-a terminat, gata.

E Danciulescu fita, sunt curios daca mai tine cu Steaua totusi .

Domnilor dinamovisti va invit sa treceti direct la minutul 8:00. Voi ce faceati atunci? Tot in casa? Tot la TV?

http://www.youtube.com/watch?v=79-x6...eature=related
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• @88- 1)defineste fenomenul ULTRAS!; 2)in ce mod acest fenomen e benefic fotbalului?
                      ubi concordia ibi victoria

Comment

• Ti-as raspunde eu Dragos dar si eu sunt curios de parerea lui.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• nu e kiar asa pe stadion...daca esti fata intr adevar n ai ce cauta ...dar asta e mentalitatea stelistilor ... spargatori de seminte spectacolul il facem noi voi doar asistati sevilla...kkt...sa ne amintim cu ce ekipe a jukt pana in finala atunci ;) plus ca finala aia a fst decisa la loto deci gura mica..steaua = fani de la tara unde se prined taraf tv (steauaaa eeee numai unaaa))+ in vremea aia era decat tvr ...ce au zis baietii ...astia sunt cei mai buni hai sa tin cu ei...mi e rau

Comment

• Bai io cred ca tu esti clona de-a lui PCH.

Am inteles de la tine, urmatoarele lucruri:

- daca esti femeie nu ai ce cauta pe stadion -> de ce? in alte tari civilizate de ce femeile pot merge?

- Steaua are fani de la tara -> ma si voi ce sunteti? niste doctori docenti sau eu mai stiu ce profesori doctori universitari?

Ca o mica paranteza, tu ce studii ai spre exemplu?

- vorba lui Mr. K, daca va punem harta Spaniei in fata nici nu stiti sa ne aratati Sevilla. Joc de glezne va rog.
                            Last edited by Eu4yas; 18 March 2011, 15:38.
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• LUMEA BUNA TINE CU DINAMO, uita te la fanii stelei (cu exceptii, dar mici de tot)...

Comment

• Idei preconcepute fara niciun pic de suport in spate. Scuze, dar ce spui tu nu-i decat can can!
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google