am fost la multe meciuri in care dinamo a fost condusa si am incurajat pana la final dar si la multe in care iti e puri si simplu jena si nu mai suport bataie de joc! una e sa vezi ca alearga, se zbat, rateaza si pierd meciul si alta sa ii vezi MECI DE MECI cum alearga de zici ca au cizme de cauciuc in picioare si sunt plini de indolenta!
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by PCH View PostIncep asa: Sti foarte bine, ca orice padure are si uscaturile ei!
Fenomenul Ultras nu are nicio legatura cu huliganismul, cu bataile, cu teribilismul! nu mai asocia un grup de suporteri care iubesc o echipa mai presus de orice cu niste idioti, alcoolici care pleaca de acasa sa bata lumea pe strada si sa distruga stadioane!
Ultrasii sunt acei baieti care vin la ORICE meci al echipei in ORICE perioada, buna sau rea! Sunt cei care fac coregrafii pe stadion, sunt cei care muncesc o saptamana sa scrie mesaje, sa vopseasca cearsafurile alea, sunt cei care pleaca bucurosi de la stadion dupa meci pentru ca au vazut Dinamo, in cazul meu!
Nu mai asocia idiotii cu acesti suporteri....fenomenul ULTRAS se traieste, nu se explica!
Ce vina am eu, Mihnea sau Elias ca vin 4-5 insi poate prima data la stadion, beti rupti si fac prapad? sincer!
Eu vorbesc de perioada 1999-2007! astia sunt anii pe care i-am trait acolo...dupa 2007 multe s-au schimbat si nu vreau sa vorbesc aici despre asta! cert este ca IUBIM FARA REGRETE...DINAMO!
Originally posted by yrman View Posthttp://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/mici...nu-232753.html
Astia de langa cimitir ii invata de mici copii ce au de facut cand or sa creasca. Sa manance bataie de la Dinamo ))))))))))))
Daca tot va certati asa tare pe aici, va invit sa cautati pe iutub urmatoarea insiruire de cuvinte
"cine p..a mea e steaua"
Am inteles ca @Eu4yas stie despre ce e vorba, asa ca il invit sa ne spune parea lui.
PS. Danciulescu cu care se lauda stelistii asa de tare tot de la Dinamo a plecat. Era in trupa aia de pusti cu Haldan, Tararache, Mihalcea, Florentin Petre, Florea etc.
http://www.youtube.com/watch?v=FUZQ3p9mOVs
Stiti unde e Lens?
http://www.youtube.com/watch?v=xqCYi76_FwQ
Voi unde erati? Cine spargea seminte in fata tv-ului? Noi sau voi? Stiti cum se joaca fotbal acolo? Stiti ce-s alea sferturi de finala? Daramite semifinala!!!
P.S. Danciu e oltean, a venit de la Slatina, a jucat la voi, apoi a plecat in Turcia dupa care s-a reintors. S-a dezlantuit la Steaua unde printre altele v-a umilit, am fost la acel meci cand a facut trenuletul cu Trica, s-a usurat la copac crede-ma. Este un om bun ce-i drept, avem cateva cunostinte comune, dar eu spun ca e stelist pe viata, marea performanta la Steaua a cunoscut-o. Apropo cand a venit la voi, l-ati injurat ca la usa cortului pana l-ati facut sa va arate degetul mijlociu, recunoaste ca nu-i asa? Acum este Il capitano! Stelist!
Originally posted by cristi_timidu View Postmai toate marile galerii de pe la noi au injurat, au batut au provocat diverse incidente dar parca foarte putine galerii mai stiu ce inseamna sa fi langa echipa.
din punctul meu de vedere cele care mai cunosc aceste sentiment sunt galeriile: poli timisoara si rapid facand o selectie dintre grandzi.
eu unul nu inteleg pe cei de la dinamo care vor sa joace pe un stadion de 50.000 de locuri cand ei nu sunt in stare sa adune 16.000.
frumusetea fotbalului este facuta de fotbalisti dar spectacolul este al nostru si suntem direct raspunzatori de el.
ex: rapid-dinamo a fost praf din punct de vedere fotbalistic dar spectacolul a fost ceva magnific mai ales cu reinviarea sulurilor de hartie care au avut efect demential.
pentru mine cel mai frumos meci de fotbal va fi cand voi vedea in romania ca o echipa este condusa la ea acasa si fanii incurajeaza neincetat.
asta-i fotbalul adevarat
De rapidisti nu-s prea multe de spus, parerea mea. Sunt si ei acolo dar se vaita ca au fost victime ale comunismului si stim povestea mai departe. Tot se vaita si nimic ....
In alta ordine de idei, am facut un update dupa primele 2 meciuri ale etapei la pronosticuri si ghiciti ce frate? Roy e cel mai TARE! Bravos!Attached Files9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Daca recunosti ca Danciu v-a umilit pun!
Mai pun poza asta sa vada si ceilalti!Attached Files9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Cristi, eu eram in perioada aia cand a venit Danciu la Dinamo, cand a revenit, mai corect spus prezent meci de meci! Stiu ca facea trenuletul, dar mai stiu ca trica a ridicat piciorul asa, eram la meci, in peluza de la electroaparataj pe Lia Manoliu, intr-o supercupa pierduta cu 2-1 de noi si cu un gol anulat dar perfect valabil al lui Niculescu! Danciu a marcat mai mereu din postura de adversar si se manifesta cum e normal sau nu dupa un gol! Noi l-am injurat cam 1 an pe el, si chiar dupa gol marcat de el in galerie se canta "Cine sare este caine si lu' Danciu ii da la musetel! "....."tigane da jos tricoul"/"danciulescu musetel danciulescu".....nu am cum sa neg asta! am trait si strigat toate cele de mai sus! DAR, acest baiat a demonstrat prin taria de caracter si prin LOIALITATE ca merita sa poarte tricoul rosu! Dupa circa un an jumate sau chiar doi sa strigat pe Ghencea la un meci direct DANCIU DANCIU DANCIU GOOOL pentru prima data, deci nu mai bate campii ca l-am idolizat noi imediat.....nu e usor sa treci prin ce a trecut el cu noi! Si Trica, pe care eu il asociez puternic cu steaua a facut gesturi urate nu de mult la adresa voastra! asta le e caracterul!
Pentru mine DINAMOVISTI sunt Dinu, Lucescu, Florea Dumitrache, Giani Kirita, CATALIN HALDAN, nu astia de azi! Astazi nu cred ca este UNUL in echipa la noi, la steaua sau rapid care sa fie cu sufletul acolo! Sumudica si poate pancu sunt ultimii rapidistiLast edited by PCH; 19 March 2011, 12:35.
Comment
-
Si Trica si Danciu, nu-i mai lua tu apararea. Sa-ncheiem, v-ati balacarit acolo, voi l-ati injurat, el va arata degetul, v-a mai dat si cateva mai multe boabe.
Eu il vad pe Gardos un lider si Bicfalvi chiar, e el mai din topor asa dar cred ca e trup si suflet.
Timisoara fara Zicu si Bourceanu e batuta din start etapa viitoare.
Ma uitam acum la gsp, , Sumudica: felicit Bistrita dar m-au injurat spectatorii . Daca-si mai dadea pantalonii jos cred ca-l si ...... .9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by Niki B View PostEu4yas, hai ma actualizeaza clasamentu' ala
@PCH: Ce-ti place tie de mine dar sa vezi ce-o sa-mi mai placa mie de tine diseara!
Deci bah, Roy are 4 din 4 da?Attached Files9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment