If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Daca n-ar fi disputa, care ar mai fi farmecul? Eu am si prieteni dinamovisti. Fotbalul e doar un hobby. Facem si noi un pic de caterinca, in rest ne traim viata.
Copiii nostri cred ca vor tine cu Otelul si Vaslui, peste 10-20 de ani.
dar nu se cearta nimeni, cum spune si MrK, e doar caterinca si nimic mai mult!
eu nu stiu niciun meci al lui Dinamo prelungit asa, steaua era maestra, alaturi de juventus....juve de ce are cu 10 titluri mai mult ca Milan iar Milan ii rupe la trofee internationale?? nu conteaza ca are steaua doua stelute! ne mai trebuie si noua 2 titluri si avem doua stelute!)
dar nu se cearta nimeni, cum spune si MrK, e doar caterinca si nimic mai mult!
...............juve de ce are cu 10 titluri mai mult ca Milan iar Milan ii rupe la trofee internationale?? nu conteaza ca are steaua doua stelute! ne mai trebuie si noua 2 titluri si avem doua stelute!)
Si ideea care era?
Bine ca o rupe Dinamo pe Steaua la trofee internationale.
Sa reamintim: una bucata Cupa Campionilor+una bucata Supercupa Europei.
La voi sa va pun semifinalele alea 2, din care una dintr-o cupa extrem de slaba, Cupa Cupelor?
Sau finala aia..., ptiu, uitam, in finala n-ati ajuns.
PS: cand veti avea voi 2 stelute pe tricou, Steaua va avea 3.
Eu ma refer strict la stelutele de deasupra, nu la aia mai mare din mijlocul emblemei.
Ca daca numaram toate stelele de pe tricou, pun acusica, de ma enervez, un tricou al sSelei cu emblema Champions League pe maneca.
Oare cate stele sunt, chiar?
Referitor la betele alea 2, vezi ca iar ati tras batul scurt. Si la anul, si peste 2 ani.........tot asa.
Si pana la urma tot nu am primit explicatia aia logica. Aceleasi povesti de pe vremea lui Mihai Viteazu ... sau aia cu CL. Daca e echipa asta a voastra asa de tare (precum fularul in dunga) de ce mama naibii nu e in stare sa bata pe Dinamo de atat amar de vreme. Daca erau un an, doi hai merge dar voi mai aveti un pic si faceti un deceniu.
Il intrebasem si pe EU4yas mai de mult, cum poti sa spui ca esti mai bun decat unu care te bate tot timpul?
Am mai dat exemplul asta si o sa il repet. Pe mine ma bate dany_uhp la liniuta tot timpul , dar eu sunt mai bun ca pot sa il dovedesc pe PCH??? Care e logica??????????????
Acusi pleaca din groapa, si tot n-au auzit imnul......
Eu zic sa ramana Dinamo in Stefan Babanu' pana joca in CL. Ca face careva vreun mall peste echipa pana la urma.
OK sa inteleg ca putem trage concluzia. Nu exista argument logic care sa demonstreze spusele voastre..... mda.... cum ma asteptam )))))). Uitasem sa zic... steaua e mai buna pt ca a fost ciuca batailor in UCL, asta da argument logic.
stiti care e faza, stelutele alea purtate pe maneca sunt cu siguranta mai putine decat alea verzi pe care le-ati vazut dupa fiecare meci din grupe
decat rusinea europei si ciuca batailor, carne de tun, ca nu ati facut nimic interesant in grupe (mai bine a jucat uimirea urziceni, CFR nu mai zic) mai bine joc in europa league sau ma uit la TV....e muuuuuuult mai bine!
asa ca joc de glezne!
a intrat si Tenorul aici....huuuuuuuuoooooooo, folcloristule , citeste cum poti!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment