niciuna, ca e cerul partial noros! lasa ca intram si noi la toamna! as vrea sa prindem dupa locul 2!
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sa nu uitam ca ei au jucat direct acolo pe spatele astora de le spuneti voi ciuca batailor.
Il auzeam pe Dinu o data vorbind de Steaua, evident dupa ce ratasera-ti o calificare: "Domne', echipa asta parca este predestinata sa joace in Cupele Europene si sa n-o faca rau, bravo lor".
Voi dinamovistii sunteti mandri ca ati stat acasa, ce-ati rezolvat ca ati stat? Lipsa jocuri puternice, lipsa experienta, lipsa bani, lipsa tot ... Va mandriti cu asta?
Ce este mai rusinos? Sa fii in stare sa te califici? Sa participi? Sa incerci macar ceva?
Sau sa te dai batut de la bun inceput si sa stai in fata TV-ului?
Yrman:
Dinamo are mai multe victorii impotriva Stelei -> avantaj Dinamo
Steaua are mai multe campionate castigate -> avantaj Steaua
Steaua are mai multe cupe castigate -> avantaj Steaua
Steaua are o cupa europeana castigata -> avantaj Steaua
Steaua are o super cupa europeana -> avantaj Steaua
Steaua mai are o finala de cupa europeana jucata -> avantaj Steaua
Steaua singura echipa din UCL in anii 90 -> avantaj Steaua
Steaua prima echipa in anii 2000 in UCL -> avantaj Steaua
Steaua singura echipa care atinge o semifinala de cupa europeana in anii 2000 -> avantaj Steaua
Tu crezi ca daca ne-ati batut puteati sa faceti mai mult decat Steaua? Pana sa-mi raspunzi, mai intai jucati, faceti si realizati, apoi vorbim.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
e clar, daca ma intrebi de primaveri chiar e clar! aveam pretentii! pai iti dau un exemplu recent, nu 1932:
2007: Dinamo - Benfica
Alte rezultate din mileniul 3 (nu sunt ca voi sa vin cu istorie si antropologie)
A batut pe Bayer Leverkusen si chiar s-au calificat in primavara in dauna nemtilor( deci BAYER nu Standard Liege sau Bate Borisov)
A batut Shaktar tur-retur, a batut detinatoarea trofeului TSKA Moskova, a batut Besiktas, a batut Everton cu 5-1, etc, etc....cu un simplu "sarci" le gasesti pe toate!
Dinamo e singura echipa din Europa care a intors un rezultat de 0-3 in deplasare - avantaj Dinamo
Dinamo e PRIMA echipa care a jucat in cupa campionilor - avantaj Dinamo
Dinamo e PRiMA echipa ca e jucat semifinala european - avantaj Dinamo ( in 1983/1984, Dinamo - Liverpool (1-2)(0-1))
Dinamo are mult mai multe victorii in eternul derby - avantaj Dinamo
Dinamo are 18 titluri castigate pe teren si nu castigate la presiunile Partidului Comunist - avantaj DinamoLast edited by PCH; 23 March 2011, 18:59.
Comment
-
Nu, am incredere ca esti corect. Zi-mi cum se numea faza aia superioara in care a ajuns Dinamo in ultimul deceniu, primavara?
Degeaba imi spui ca a batut TSKA Moscova, nici o echipa nu a facut o figura buna in EL 2 ani consecutiv, poate doar Sevilla.
PCH, stiu ca esti fan AC Milan, ca si mine. In perioada lor de glorie, cand nu-i mai batea nimeni de zeci de meciuri, in nici o competitie, '89-90-91, o echipa micuta le-a dat in nas: Athletic Bilbao. Ei si? Asta nu inseamna ca Bilbao a facut vreo branza ulterior. Nici macar vreun titlu castigat.Last edited by mr.K; 23 March 2011, 18:59.
Comment
-
-
Domnilor, puneti mana (piciorul) si jucati acolo. Mergeti si faceti-va si voi de ras cum ne-am facut noi, si-apoi veniti si spuneti-ne ca mai bine ati fi stat acasa.
Pana una alta aveti dreptul sa spuneti da dom'le astia au fost mai buni iar noi pana acum nu am fost decat in stare sa intoarcem un 0-3, apoi am dat cu mucii-n fasole ca doar na Haiducii-s septupli campioni europeni, para-mondiali, un fel de extraterestrii.
Domne, nu mai spuneti ca ne-am facut de ras, ca vorbiti aiurea, mergeti ma nene si voi si bateti la Kiev, faceti 1-1 la Lyon, de ce nu mergeti domnilor?
A, pt ca nu puteti, si nu ati fost in stare si nici nu stiu daca vreodata veti fi. Eu totusi va tin pumnii, sper sa nu plangeti!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by PCH View PostCorect, dar ce vrei sa spui, diferenta dintre Steaua si Dinamo sa fie precum cea dintre Milan si Bilbao?
Da, am jucat in primavara, ultima oara in 2007 cu Benfica, am fost pe stadion la acel meci! ).....normal ca benfica a mers mai departe!
Absentă de la ultimele 17 primăveri europene, Dinamo a tremurat în prima repriză a jocului cu Benfica. Pe Da Luz.
Inchei citatul.
Inca un pic si facea majoratul.
In groapa ati luat-o cu 2-1.
Comment
-
PAU, tu esti in offside frate! in retur am pierdut 2-1, dar pe Lia Manoliu!
uitati si aici, observati tribunele GOALE si golurile norocoase ale unui jucator foarte slab!(e in stare sa o bage in ate doar daca sta mingia pe loc)
Imi este foarte dor de vremurile alea, ce GALERIE...voi nu ati avut niciodata o peluza asa frumoasa!
Comment
-
Fii convins ca nu sunt. Mai gandeste-te!
V-a intrat in cap o chestie ca domne' ne-am facut de ras.
Pai bai daca noi suntem de ras voi ce sunteti daca nici macar in stare n-ati fost sa ajungeti acolo ma? Ma un picior sa puneti acolo.
Vrei sa ti-l arat pe Borcea cand statea pe pista de atletism si dirija echipa spre ..... spre un esec. Numai de-astea ati avut parte ma!
Cum era cand te-ntalneai cu vreun stelist pe strada si-ti zicea ala ca se duce acasa si nu poa' sa stea la bere ca joaca Steaua la Kiev?
Jenant? Penibil?
Tu ce faceai? Iti puneai perne-n cap? Sau ce?9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment