Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @PCH
    Vad ca ai devenit melancolic la vremurile apuse, dar zici de victoriile trecute ale Stelei.
    Hotarareste-te, e bine sau nu-i bine sa evocam trecutul?

Comment

• auzi ma TROMPETO, dar meciul vostru din turul 3 preliminar al UCL cu Rosemborg de ce nu il povestesti? cand a inscris si MIRELA Radoi un gol minunat in proprie poarta....voi ati jucat in liga doar pentru ca ati intrat direct ma, penibililor, zici ca am pierdut noi cu Hajduk, dar voi cu Rosenborg? o ti ca ati facut voi puncte si noi am profitat?! pai cum am profitat? huuuuuuuuuooooooooooo, cum ati dat de Rosemborg, poc acasa! si va laudati atata cu NIMIC!

Cand va scotea Dinamo Kiev din turul doi ai uitat, o ti una si buna cu un meci platiti cu siguranta de oier. si daca ati castigat la kiev cu 4-1 ce? si noi am batut everton cu 5-1, tot victorie, tot 3 puncte! huuuuooooooooooo

MrK, pai ma intrebai ce a facut Dinamo, cu cine a jucat, pe cine a batut si am pus link! voi, in afara de Valencia, nu ati avut niciun meci bun in europa! tineti minte asta! un meci, cel cu Valencia! ATAT!! in rest, ZERO!....trompeta de eu4yas poa' sa scrie pana maine, ca tot ZERO sunteti pentru mine!
      Last edited by PCH; 23 March 2011, 19:31.

Comment

• Bai baiatule pot sa spun ca am pierdut dar ce ma opreste sa spun ca nu am si castigat?
        Cand sunteti si voi in stare de asa ceva, cand? Cand?

Tu nu vezi ca te legi de niste tertipuri ieftine, gen:

Cupa castigata nu mai exista
        Dinamo cel mai tare club!
        .......................................
        etc etc etc.

Bai deci ne spui aceleasi povesti folclorice de cand tezaurul mai.

Pai cum sa faci Steaua penibila mai baiatule? Bai, daca noi suntem penibili, zero, cum mai spui tu, voi ce sunteti ma?
        Voi sunteti grandiosi?
        Voi sunteti cea mai galonata echipa de club din Romania cumva?
        Ce sunteti voi mai cand va legati decat de jocuri de cuvinte in rest joc de glezne?
        Stie cineva de voi inafara de Olimpia Balti?
        O sa va faca Borcea pe toti sa luati pastile mai!
        Voi nici meciul cu Valencia nu l-ati avut si niciodata in viata voastra n-o sa traiti ce s-antamplat atunci! Niciodata ma!
        Si tot noi suntem prejos ....

Numai baliverne scoti din tastelea alea. Lasa-le-n pace ca le-ai faultat!
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Tocmai asta e problema, noi nu credem despre noi ca suntem grandiosi, asta este EXCLUSIV problema voastra!

si da, sunteti penibili, nu aveti rezultate, e o cupa castigata in Epoca Bronzului cu jucatori adunati de regimul comunist si obligati sa joace pentru voi, cu 5 meciuri in care ati intalnit echipe necunoscute iar finala a fost o loterie, in perioada cand medicina inca nu exista iar mingia era o basica de trestie cusuta cu bambus. Am mai spus, un singur meci bun ai, cel cu Valencia, ATAT! in rest ati intrat in UCL ori direct ori prin noroc de echipe gen standard sau bate borisov, imbru chisinau! una e sa joci cu Lazio, Manchester tur preliminar alta cu pescarii tai! si vi tu sa imi spui ca ati facut si dres! ati facut un rahat! cum ati dat de o echipa cat de cat mai rasarita, cum a fost cu Rosenborg ati stat acasa! asa ca nu mai te infoia ca esti jumulit si nu da bine

Comment

• Ma dezamagesti! Teribil.

Eu te las in pace ca vad ca si un singur dram de recunostinta e greu de cules din partea dinamovistilor.

Nu-mi ramane decat sa va urez succes, si sa dea D-zeu sa-ntalniti si voi echipe de-alea de tot rahatul precum am intalnit noi. Si o cupa de-aia de 5 meciuri sa castigati, daca nu va fac eu una cadou sa va mandriti cu ea.
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Multumim frumos )....puteti trimite cupa pe blvd Ghencea...acolo cred ca este nevoie de ea!

Comment

• Doamneeeee, cata galagie fac astia cu vitrina goala de trofee internationale.

Cred ca daca ar fi castigat Dinamo macar o cupa europeana, macar cea mai praf dintre ele, Cupa Cupelor, cred ca mai trimitea Borcea o sonda Voyager dupa aia trimisa de NASA.
                Sa se laude si in galaxie, cu realizarea echipei lui.

O sa moara Borcea cu gandul la vitrinele din Ghencea, O sa imbatraneasca tot salivand degeaba.

Comment

• asta ne e soarta...sa traim in umbra voastra, a galacticilor, extraterestri! ce barcelona, ce real, sa vina lumea in bucuresti sa vada echipa unicat aici, steaua e numai una, ne mandrim cu ea in toata lumea! astia cu picioare fermecate

Comment

• Mr.K vorbim dupa paste, dar cred ca iar o sa fie argumente de genul celor de acum din 1900 toamna si ca noi am fost acolo... ce conteaza ca ne-au ... toti dar am fost acolo. Se repeta povestea de cativa ani de zile, de cand nu reusisti si voi sa mai castigati un meci.
                    sigpic

Comment

• Sa fie veselie , vine iar Ajunul Pastelui !
                      Attached Files

Comment

• Cristi de meciul asta zici???

sigpic

Comment

• Originally posted by dany_uhp View Post
                          Diferenta este ca pe Ghencea s-a auzit de atatea ori acel frumos imn al CL....Oare in Groapa vreodata?! Va pregatiti de atatia ani si degeaba
                          ei inca se pregatesc
                          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                          prost.

Comment

• Originally posted by CRISX View Post
                            Sa fie veselie , vine iar Ajunul Pastelui !
                            Anu' asta sigur o sa te uiti la TV in oglinda, daca mai vrei scorul asta.

Comment

• Lasati-i sa se bucure de ... De nimic!

Salut baietii!
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• Originally posted by yrman View Post
                                Amintirile ........era o melodie 3Sud Est.
                                Mai e o singura chestie cu care se pot lauda dinamovistii: ca n-au furat-o in ultimul timp de la Steaua.Ei bine, vom elimina de Paste si acest 1% care facea ca Steaua sa nu fie 100 % superioara lui Dinamo. Inca de pe vremea cand se juca fotbal cu basica facuta din sosete vechi.

yrman, si io-s tot cristi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google