Vai de capul nostru...ce Nationala de Fotbal am ajuns! De rasul tuturor..pe locul 52 in clasamentul FIFA.Echipe care..sunt inaintea noastra..Muntenegru..Australia...Egipt..Ungaria,Ho nduras...Burkina Faso,Iran...Guinea,Jamaica..Ecuador...Lista este destul de mare am enumerat numai echipele fara vreo mare importanta.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Este un meci capital cel cu Luxemburg!
Rusine, rusine, rusine, de 3 ori rusine!
Aceasta increngatura trebuie sa dispara, ma gandesc cum s-ar putea acest lucru si nu stiu. Poate decat cu un tanc, sa le darame tot, federatie, liga, absolut tot. Niste oameni, de fapt nu stiu daca-s oameni, fara pic de demnitate in ei, caricaturi care tin de scaunul propriu si care din pacate au reusit sa puna stapanire si monopol pe niste functii foarte darnice cu bani.
Am impresia ca Mircea Sandu este mult mai puternic decat un ambasador, un cadru diplomatic sau eu mai stiu ce. Nu poate fi controlat cred ca de nimeni, omul sta linistit, s-a realizat pe viata si se pare ca inca mai vrea!
Legat de Razvan, trebuie sa spun ca am avut mare incredere in el, a reusit sa faca din Rapid o echipa buna, dar nu stiu ce se-ntampla cu el. Nu am vazut meciul, am vazut cateva comentarii care spuneau ca repriza a II-a nu am legat 5 pase.
Daca este asa, in calitate de suporter al nationalei domnule antrenor va cer demisia daca nu cumva dupa meciul crucial cu Luxemburg o veti depune d-voastra.
Rusine!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Nu stiu ce sa zic,Lucescu a facut treaba buna la Rapid.Dar,are cu cine face treaba la Nationala?Nu tin parte nimanui,dar jucatorii din campionatul Romaniei sunt niste cheflii.Cu astia va asteptati la rezultate?Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Artrebui ofertat Boloni. Dar nu cred ca il vrea Sandu. Cum Piti a avut contract baban mandatul trecut, Boloni in Franta ia 600 de mii pe an. Ar putea fi solutia pentru urmatorii ani, FRF isi permite suma asta.
Dar probabil il aduc iar pe Piti. Probabil gresesc. Si Piti era in plop cu rezultatele inainte de Razvan.
Originally posted by D-FENS View PostNu stiu ce sa zic,Lucescu a facut treaba buna la Rapid.Dar,are cu cine face treaba la Nationala?Nu tin parte nimanui,dar jucatorii din campionatul Romaniei sunt niste cheflii.Cu astia va asteptati la rezultate?
Comment
-
Imi pare rau dar daca-l aduc pe Piturca eu nu ma mai uit la meciuri. Nu-mi trebuie sa vad barbugii si oameni avizi de bani, trisori bretonati, furaciosi la TV.
Eu unul consider ca Piti (6-6) este nul ca antrenor. Nulisim!
Sa mearga la Dinamo !
Boloni, Dan Petrescu, Andone, Olaroiu, pe astia i-as oferta!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
-
Totul tine de atitudine (care tine de mentalitate). Cum e posibil sa bagi jucatori in defensiva cand ai 1-0, apoi la 1-1, Bosnia baga atacanti si ROmania, iar defensiva. Asa ceva nu este acceptabil. Trebuie sa mori cu ei de gat ca si cum n-ai avea nimic de pierdut.
M-am enervat degeaba. N-am sa ma mai uit la nici un meci din Romania. Astept Campionatul European: UBER ALLES!!!!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Eu chiar nu stiu ce sa mai spun!
Am cateva argumente pro si contra Razvan Lucescu.
Pro:
Are doi ani experienta acumulata in sanul nationalei, cunoaste jucatori tineri care vin din urma, a adus la nationala un Pantilimon, un Rapa, un Torje, vin din urma Alexe, Gardos, are nevoie de timp pentru a face o echipa omogena din copii astia! Trebuie sa intelegem ca nu e neaparat vina lui Lucescu ca NESIMTITUL de Chivu, care este un mediocru nu are chef de nationala! Nu e vina lui Lucescu ca Radu Stefan nu are nici asta chef, sau chiar se accidenteaza, nu e vina lui Lucescu ca Mirel Radoi a demonstrat inca o data ca este un imatur, un om slab! Ce vina are Razvan ca NU AVEM CU CINE momentan! Cine sa vina? Hagi??...Piturca?? pai asta abia a plecat....sa il cheme iar pe Nicolita si pe mai stiu eu cine??huuuooooo, prefer continuitatea, prefer sa nu arunc acesti ultimi doi ani la gunoi in care Razvan a acumulat si sa vina altul sa ia totul de la zero!
Contra:
Cine dreacu e Florescu??? ca mor cu asta?! MOOR! Ce cauta Deac in nationala??? Ce cauta Alexa TITULAR la mijloc? Ce CAUTA Zicu pe banca?? Ce cauta Bogdan Stancu pe banca, sau Alexe, doi jucatori care in MOD categoric erau mult mai potriviti pe postul lui Deac!
In rest, treaba e neagra si cu par! Sa zicem ca il schimbam si pe asta ca e vina lui( are jucatori gen Zidane, RADOI,Pirlo,mertezacher+schneider+gomez+frings pe care nu-i selectioneaza ) pe cine punem in loc? Concret! Dorinel? Andone? Rednic, Hagi (emigrez!), iar Pitzi? Sunt foarte multe manevre in federatie, sunt agentii jucatorilor....treaba e complicata! Nu selectionerul este principalul vinovat!
Si altceva, astept doua trei exemple de fotbalisti care pot juca in nationala Romaniei la mijloc, jucatori buni, de creatie....MACAR un exemplu!
Cat despre Torje, Mutu, Marica ce sa faca si astia? Torje a trebuit sa faca doar faza defensiva! A avut o actiune de atac in care si-a demonstrat clasa de SUPER jucator!Last edited by PCH; 28 March 2011, 13:44.
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostEte si p-asta cu Spania lui....ti-ar dopatii sa-ti fie.
[QUOTE=mr.K;912056]Originally posted by Eu4yas View Post.........Eu unul consider ca Piti (6-6) este nul ca antrenor. Nulisim!
Sa mearga la Dinamo !
..............QUOTE]
Ca bine zici, Cristi. Scapam si de ultima urma de grija numita Dinamo.
Originally posted by D-FENS View PostPai asta este tactica preferata,cum marcam,ne retragem in poarta.De aia am pierdut meciuri pe "barba" noastra.Lipsa de "cojones" sau dorinta prea mare de a castiga.
Apoi ii vezi, o victorie magnifica . Pai daca era Spania, Franta, Germania etc cred ne dadeau de ne zapaceau!9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment