Minti, nu a fost penalty clar. Nici vorba! Stii ca-s drept si recunosc cand este ceva dar de data asta NU!
Nici macar nu stii ce-a atins prima data, mingea sau piciorul.
Citeste si presa, Balaj a fost felicitat pt prestatie si a judecat foarte bine acea faza!
Si ma rog ce vrei sa spui? Ca n-au jucat bine cu 30.000 de oameni in spate?
Eu spun ca au jucat chiar bine, dar cum dreacu s-a nimerit sa fie Banel de fiecare data acolo. Stii, ti-am mai spus, n-am nimic cu el, alearga, e muncitor, isi da viata dar fratemiu aici nu suntem in constructii!
Consider ca rezultatul nu este just. Victoria trebuia sa fie a noastra dupa desfurarea meciului. La fel ca si la voi, cand am jucat in tur de v-ati bagat 7 autobuze cu burduf in poarta + toti 3 portarii P:P.
Ca n-a vrut sa intre, aia e. Mergem mai departe dar am vazut niste perspective!
Nici macar nu stii ce-a atins prima data, mingea sau piciorul.
Citeste si presa, Balaj a fost felicitat pt prestatie si a judecat foarte bine acea faza!
Si ma rog ce vrei sa spui? Ca n-au jucat bine cu 30.000 de oameni in spate?
Eu spun ca au jucat chiar bine, dar cum dreacu s-a nimerit sa fie Banel de fiecare data acolo. Stii, ti-am mai spus, n-am nimic cu el, alearga, e muncitor, isi da viata dar fratemiu aici nu suntem in constructii!
Consider ca rezultatul nu este just. Victoria trebuia sa fie a noastra dupa desfurarea meciului. La fel ca si la voi, cand am jucat in tur de v-ati bagat 7 autobuze cu burduf in poarta + toti 3 portarii P:P.
Ca n-a vrut sa intre, aia e. Mergem mai departe dar am vazut niste perspective!
Comment