If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Poza e facuta inainte cu 5 minute de inceperea jocului!
Dupa cum se vede stadionul, pardon adapostul de comunitari era plin ochi , pana la refuz. Meciul a trebuit amanat!
Penibil, a venit Mihnea pe la mine si m-a rugat sa-i imprumut un cearsaf. Cica nu "e" fonduri dom'le.
I-am dat si-un "marcar" sa poata scrie omul cu ceva ca mi-a fost mila.
Du-te mah nene la meci sa te-auzim schelalaind diseara!!!
ai auzit si tu de Mihnea? in perioada aia vezi ca era Elias, si diferente le vedem acum!
inseamna ca nu te uiti la meciurile lui Dinamo, am rupt 3-4 perechi de adidasi pe an la intrarile in stadion, ne calcam in picioare! la meciul cu steaua e normal sa il umplem, la cat de mult ii "iubim" vrem sa le aratam iubirea live! sa o simta bine
Asa spera baietii astia de langa cimitir in fiecare an si tot timpul istoria se repeta . Chiar nu s-a saturat nici un stelist sa zica "meciul asta va rupem, va dam 10 15 ...etc" si la sfarsitul meciului Dinamo are cel putin un gol mai mult, in cel mai fericit caz se termina egal.
FC STEAUA VS FC DINAMO
123 MECIURI
34 45 44
VICTORII EGALURI VICTORII
161 166
15.10.2010 Liga 1 Etapa 11 Dinamo 2 1 Steaua C
30.08.2009 Liga 1 Etapa 5 Steaua 0 1 Dinamo C
08.05.2009 Liga 1 Etapa 30 Steaua 1 1 Dinamo C
16.03.2009 Liga 1 Etapa 22 Dinamo 2 0 Steaua C
31.10.2008 Liga 1 Etapa 13 Dinamo 1 1 Steaua C
04.05.2008 Liga 1 Etapa 33 Dinamo 2 1 Steaua C
24.11.2007 Liga 1 Etapa 16 Steaua 1 0 Dinamo C
05.04.2007 Liga I Etapa 25 Steaua 2 4 Dinamo C
am pus asa ca sa vedeti ultima victorie a voastra ))))))), oricum sunteti fanii amintirilor.
ai auzit si tu de Mihnea? in perioada aia vezi ca era Elias, si diferente le vedem acum!
inseamna ca nu te uiti la meciurile lui Dinamo, am rupt 3-4 perechi de adidasi pe an la intrarile in stadion, ne calcam in picioare! la meciul cu steaua e normal sa il umplem, la cat de mult ii "iubim" vrem sa le aratam iubirea live! sa o simta bine
Asa spera baietii astia de langa cimitir in fiecare an si tot timpul istoria se repeta . Chiar nu s-a saturat nici un stelist sa zica "meciul asta va rupem, va dam 10 15 ...etc" si la sfarsitul meciului Dinamo are cel putin un gol mai mult, in cel mai fericit caz se termina egal.
FC STEAUA VS FC DINAMO
123 MECIURI
34 45 44
VICTORII EGALURI VICTORII
161 166
15.10.2010 Liga 1 Etapa 11 Dinamo 2 1 Steaua C
30.08.2009 Liga 1 Etapa 5 Steaua 0 1 Dinamo C
08.05.2009 Liga 1 Etapa 30 Steaua 1 1 Dinamo C
16.03.2009 Liga 1 Etapa 22 Dinamo 2 0 Steaua C
31.10.2008 Liga 1 Etapa 13 Dinamo 1 1 Steaua C
04.05.2008 Liga 1 Etapa 33 Dinamo 2 1 Steaua C
24.11.2007 Liga 1 Etapa 16 Steaua 1 0 Dinamo C
05.04.2007 Liga I Etapa 25 Steaua 2 4 Dinamo C
am pus asa ca sa vedeti ultima victorie a voastra ))))))), oricum sunteti fanii amintirilor.
O sa spunem ca va dam 20 de-aici inainte sa va saturati.
Las ca si voi ati avut vreo 11 ani fara victorie in Ghencea, stai relax.
Si nu, n-am obosit sa spunem ca va rupem capu' . Nu va vad bine deloc anul asta. Sincer.
eram in liceu si am fost sa imi ridic abonamentul de la stadion....ploua, era urat rau afara si aveam gluga pe cap, eu pustan aveam mintea la altceva si dau sa traversez bulevardul sa cobor la metrou..am trecut primul sens al bulevardului si am ajuns pe linia de tramvai....deci aveam gluga pe cap! frate, simt o mana in spinare care ma trage si poc tramvaiul in fata mea ...era Mutu frate, mi-a salvat viata asta umila! sa-i dea dumnezeu sanatate! L-au batut niste stelisti ordinari (imi cer scuze pentru pleonasm)....cum sa bati ma omul ala? scarbele dreacu!
PCH:Pai tu erai cu: la meci nu-i ca la teatru.
Nu e, dar pana la un punct.
Ultrasii sunt de obicei frustrati in toate aspectele vietii care decarteaza in ziua meciului tot ce aduna la nerealizari.
l-au batut pe strada, in oras! nu era meci, nu era nimic! scuzati pleonasmul, inca o data! eventual rog in moderator sa stearga unul dintre cele doua cuvinte
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment