Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by yrman View Post
    ce i-am ghicit pe bragadiru lighting
    PCH mai bine otelul decat astia.
    Anul asta e randul Timisoareai
    sigpic #

Comment

• @ seba : otelul care cat mai poate aranja ceva mai ia puncte, cand se termina banii, mai iau si aia spanac si fasole...[/QUOTE]

Otelu are si multi bani asa! ) mittal ala mai un pic vroia sa-si retraga de tot sprijinu, nu au ei bani de facut blaturi, poate alte combinatii da
      Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

• Ce se-ntampla acum, ce-i in mintea mea,
        De ce departe de tine nu pot sta
        De ce putine imi sunt cuvintele
        Sa pot sa imi masor sentimentele

Pentru ca m-am nascut si-am sa mor CAINE

Ale ale ale Dinamoo aleee!

Sper ca nu v-ati taiat venele pe lung, dragi stelisti! Am predat lectie de fotbal in seara asta, atat voua cat mai ales echipei care a facut cu stropi pe vOI in ghencea!

Daca joaca echipa meci de meci cum a facut-o in seara asta, suntem campioni!

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=PR4xCIEkTMo Poli Timisoara
          sigpic #

Comment

• @adimrv aia nu e Poli ;) e oricum altfel dar nu Poli. Daca vrei e fulgeru sau aek sau rocar sau in cel mai fericit caz fc timisoara dar nu poli, nu este nu a fost si nici nu o sa fie niciodata politehnica timisoara, chiar daca se mint singuri si incearca sa minta si pe altii.

Dinamo - Lazio: Suporterii dinamovisti isi sustin favoritii si in momentele grele!!!pentru cei cu plagiatul...alo, gara!! melodia e preluata din folclorul ro...

Cei ce sunt Dinamovisti
            Niciodata nu sunt tristi ....
            Last edited by yrman; 6 April 2011, 22:39.
            sigpic

Comment

• Oamnei buni, m-am lamurit.

Timisoara: a zis Seba ce trebuia, omul fiind din TM chiar a trebuit sa fie obiectiv.

Dinamo: e jale de echipa asta de talentosi, se scutura Brasovul un pic mai tare si cadea Alexe Balaci in poponet cand dadea cu stangu'. Dar au intors scorul, de-acu ii lauda PCH de zici ca au facut lucrul asta cu AC Milan.

Otelul: deocamdata se tine bine inca.

Vaslui: o echipa ce merita mai mult.

Steaua: sperante palide pentru locul 2, anul viitor va fi al nostru.

Jucator ce mi-a placut : Chipciu. Sper sa mai stea un an la Brasov si plece direct afara.
              Asa vom avea un jucator de nationala.

Eu as zice ca ala de la RDS sa se tina de cuvant: sa nu mai liciteze pentru nici un pachet. Sa fie transmise meciurile de care vrea sa dea 3 lei cu o saptamana inainte. Sa joace echipele pentru fani, sa aiba astia de ce plati bilet la stadion.
              Last edited by mr.K; 7 April 2011, 09:13.

Comment

• Da, se pare ca pana acum performerii acestei etape sunt Steaua si Dinamo si eu usor usor nu-l mai inghit pe Iancu de nicio culoare. Saracu de el, sa ai sansa sa treci pe primul loc de vreo 2-3 ori si el nu poate.
                Il compatimesc!
                Attached Files
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Voi ati vazut Barcelona-Shatyor, aseara? Voi ati vazut ce FOTBAL se joaca?

PAU: Ce dreaq mai stai mah cu excelul ala? Pentru ce? Pentru miutele din "curtea scolii'?

Case closed!
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• In UCL deja se cam stiu echipele care merg mai departe. Singurul meci care se mai joaca e Manu-Chelsea.
                    Pacat pt Sahtior ca a ratat Willian ala in draci. Un sfert din ocaziile alea daca reusea sa le transforme in gol ar fii fost mai interesant.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                      Da, se pare ca pana acum performerii acestei etape sunt Steaua si Dinamo si eu usor usor nu-l mai inghit pe Iancu de nicio culoare. Saracu de el, sa ai sansa sa treci pe primul loc de vreo 2-3 ori si el nu poate.
                      Il compatimesc!
                      Le lipseste Gigel Bucur.

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                        Voi ati vazut Barcelona-Shatyor, aseara? Voi ati vazut ce FOTBAL se joaca?

PAU: Ce dreaq mai stai mah cu excelul ala? Pentru ce? Pentru miutele din "curtea scolii'?

Case closed!
                        Darkule m-am uitat si eu aseara la Barca. Eu spun ca da, este un fotbal, dar totusi si acolo a jucat decat o singura echipa, Barca, in rest baietii lui Lucescu nu prea au miscat.
                        Nu cred ca ai ce sa le faci spaniolilor, sunt prea buni.
                        Cu excelu' ne mai distram si noi, poate poate vreodata vom avea si noi o echipa pe-acolo, cu 100.000 de oameni in spate, macar sa faca figuratie. Stii cum e, tot speram.

Originally posted by yrman View Post
                        In UCL deja se cam stiu echipele care merg mai departe. Singurul meci care se mai joaca e Manu-Chelsea.
                        Pacat pt Sahtior ca a ratat Willian ala in draci. Un sfert din ocaziile alea daca reusea sa le transforme in gol ar fii fost mai interesant.
                        Raman la parerea ca nu ai ce sa le faci spaniolilor, sunt veniti din alta lume. Si mai cred ca daca ar mai fi dat Sahtior vreun gol sau doua printr-o oarecare minune, eu spun ca le-ar fi carat Barca cu roaba.
                        Cred ca doar la Real Madrid sau Manchester ii mai poate opri, atat.
                        Apropos, daca Barca trece pe care dintre echipe le va intalni in semifinala?

Originally posted by mr.K View Post
                        Le lipseste Gigel Bucur.
                        Da, corect, plus ca au avut 7 penalty-uri, cu Steaua au avut 15, 7257858172548 de bare, au jucat fenomenal si ei n-au tras niciun sut pe poarta. Au fost furati ca-n codru vezi doamne.
                        Stii ceva, am spus ca in meciul cu Steaua nu mi s-a parut sa fi fost penalty la Curtean, raman la aceeasi parere si-acum, iar cu Astra, nici aici nu pare a fi foarte clar. Iancu bate campii.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                          Ce se-ntampla acum, ce-i in mintea mea,
                          De ce departe de tine nu pot sta
                          De ce putine imi sunt cuvintele
                          Sa pot sa imi masor sentimentele

Ale ale ale Dinamoo aleee!

Sper ca nu v-ati taiat venele pe lung, dragi stelisti! Am predat lectie de fotbal in seara asta, atat voua cat mai ales echipei care a facut cu stropi pe vOI in ghencea!

Daca joaca echipa meci de meci cum a facut-o in seara asta, suntem campioni!

Pch..ar trebui sa va duceti in gasca la ROMANII AU TALENT....si formatia sa se numeasca O GASCA DE MAIDANEZI URLAND
                          Ca sef de haita sa o luati pe Natalia Mateut o "DINAMOVISTA" si aia,,ca sa aveti intrare la show!

Comment

• eu raman la parerea ca pau este afumat! cica spaniolii! ce spanioli tinere, echipa barcelonei e formata in mare masura din straini (argentinieni, brazilieni, romani! ).....el ramane la parerea ca spaniolii nu pot fi opriti, pfffff! ahh, ce mi-ar place sa-i arda Manchester anul asta! sau mai rau, Schalke!

cat despre Dinamo, ma bucur ENORM ca va inchis gura! ....au jucat cum steaua viseaza sa joace si asta spune totul! IOOOOOOOAN ANDONE! sambata mergem in moldova sa le aratam cine da ora exacta in fotbal! poate facem o aroganta si anul asta o punem de un EVENT!

steaua vad ca viseaza, daca nu anul asta poate la anu! asa sa fie an de an!

Comment

• Asa-i, Dinamo e departeeeeee.

De orice performanta.

La Vaslui sa luati multa paine cu voi. Sa nu va pice greu la stomac cat va da Vaslui.
                              Daca as avea timp as bate 75 de km pana la Vaslui sa vad umilinta si executia lui Dinamo live.

Apropo, stii ca Vaslui are o populatie cat un cartier de oras mare, cu toate astea media lor de spectatori e apropiata de a lui Dinamo.
                              Last edited by mr.K; 7 April 2011, 11:04.

Comment

• Normal ca o sa fi acolo...sunteti disperati sa vedeti Dinamo...o sa sufocati echipa cu cererile de autorgrafe!

Sunt satul de replicile voastre deja plictisitoare! la vaslui e nevoie de 3 puncte si o sa le castigam, mergem sa atacam! muhahahhahahhahaha! daca il baga Ando pe Bakaj la mijloc, e TEROARE! cu torje pe aripi...alexe, ganea....craiovistul ala urca bine si el...Avem echipa, avem valoare, calcam armata in picioare!

si care e faza? Dinamo se mai numeste si BUCURESTI, deci este din Bucuresti, un oras in care mai exista alte 3 echipe, doua dintre ele destul de importante, in Bucuresti oamenii merg si la serviciu, in bucuresti oamenii stiu cum e sa vada Dinamo campioana, stiu ce inseamna un meci european, in Vaslui ca si la urziceni e normal sa fie sarbatoare cand joaca SINGURA echipa a orasului! alea nu sunt comparatii.....acum 1-2 ani cand era Stefan cel Mare plin inseamna ca eram cat doua orase Vaslui pe stadion, tare! )
                                Last edited by PCH; 7 April 2011, 11:11.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google