Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stai ca mai am.

Tot aseara, tot ma uitam si-ncercam sa-nteleg ce mama dreacu se-ntampla pe dreapta. Ma eu asa am vazut, era Bonfim, era Banel zis 7 picioare si inima de leu, ma si pe langa astia doi mai venea si Onofras. Deci 3 insi n-au fost in stare de nimic acolo, nu-mi venea sa cred. Il lasa pe Bilasco singur, e ala ratacit saracu, pune 3 insi in dreapta si-si bate joc de toti fundasu' ala stanga de sa lesin.
    Baneeeeeleeeeeeeee, du-te frate si tu la chirpici ca ai face treaba mai buna, parca-i si vad:
    Tatarasanu la adunat balega de cal, Onofras la udat balega, Bicfalvi cred ca nici la amestecat balega nu s-ar pricepe, si Banel la spoiala fratemiu, ar fi trupa de soc nu alta.

Sunt tare curios ce le-o fi spus Cartu. Bicfalvi tu stai om la om la N'doye sa nu ne dea vreo 17825487125489126894612 goluri sa ne facem dreacu de rusine p-acilisea, macar sa prindem si noi un sut pe poarta in prima repriza si ne-am scos, suntem in carti pt campionat. Fenomenal, ma, sa n-ai tu vlaga-n tine, sa stai la ce da D-zeu, sa nu tragi un sut la poarta, pfoaleuuuuuuu.
    Gata sunt plin de toate spumele marii posibile.
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Eu cand il vad pe Dica cum se plimba efectiv pe teren creste inima in mine!

ati vazut meciul lui Dinamo la Vaslui presupun, ati vazut ce pressing faceau aia? pfffffff....nu mai stia alde' Moti unde sa o degajeze!...pentru mine asta e fotbalul, preseaza frate adversaru, dispera-l, obliga-l sa greseasca! pressing si pase multe! astia se plimba ma, cum era zicu la dinamo....nu cred ca alerga 2 km intr-un meci si cand statea pe banca comenta, ca ce sta el pe banca, ce e in parc? si acum e mare vedeta in banat!

Comment

• PCH, am vazut ca facea pressing si Adaylton. Asta e mos in fotbal, cum am mai zis, si e inca supermotivat la 37 de ani.

Eu4yas, in jurul lui Bicfalvi se va construi echipa anul viitor.
        Deci luam pauza de pe acum, stinge lampa sa nu mai consumam gaz.
        Noi ne enervam si astia stau acum in vreo crasma.

PS: Zicu s-a nascut obosit.

Comment

• iti dai seama ce mijloc avea dinamo cu zicu si printu? pfffffffff

Comment

• Daaaa, era o vorba pe care ai spus-o tu, foc b...t erau impreuna.

MrK daca echipa se va cladi in jurul lui Bicfalvi, pai gata, adio tot, pa, ura si la gara.
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Bine ca sunteti si voi varza ca daca juca steaua bine eram sinucigas!

Comment

• De ce sa nu recunosc. Macar Dinamo a jucat dreacu o repriza in schimb panaramele astea ale mele n-au facut decat sa iasa la plimbarea de seara.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Care ma, ca dupa meciul cu Vaslui am avut depresie! sincer....la cluj am inteles oarecum motivul pierderii meciului...dar cu vaslui au fost dominati 100%....nu puteau face nimic! ba nimic! mi-au demonstrat cat de slabi sunt....cum sa ma prezint eu cu astia in liga? sau in uefa....vaaai, pai daca ii prinde panathinaikos, olimpiakos, dundee, sau sahtar sa nu zic real, milan, barcelona...ii desfiinteaza!

Comment

• @Niki B: mai joc la pariuri dar, doar anumite meciuri si nu mereu. Ultima data am jucat in Cupa Romaniei la Rapid - Steaua 2 si CFR - Bistrita 2. Am bagat 10 lei si am scos 130 ron
                    Cat despre meciul lui Dinamo; eram sigur ca nu vor putea face nimic la Vaslui, ei deja au un nucleu bine format si trag la titlu anul asta, pe cand Dinamo nu preqa joaca cine stie ce dar, se mobilizeaza mai bine in Derby ....Steaua, desi credeam ca poate li s-a mai ridicat moralul si au vazut ca Dinamo s-a impiedicat, trebuia sa traga tare sa castige meciul dar, cum a spus si PCH, Astra s-a dovedit a fi o nuca tare care se mobilizeaza foarte bine cu echipele mai mari, sa nu spun ca nu a pierdut nici un meci in retur.
                    Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Corect...Astra este o echipa grea, ma asteptam totusi la egal pentru ca Dinamo pierduse si era o sansa buna pentru steaua! As(t)ra e!

Comment

• Eu unul sunt realist dar, uneori mai ai si sperante, pacat ca sunt desarte.
                        Ce zici daca la derby mergem la o terasa cu Pau Pau si cine mai vrea sa vedem meciul??? Asa cum am vb noi la intalnire acum ...........nu mai stiu cand, sper ca nu te-ai schimbat de cand te-am vazut ultima data

Comment

• mai ce nu pricep eu este cum darcu Astra bate si pe steaua si pe dinamo cu jucatori refuzati sau aruncati de alte echipe?????
                          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                          prost.

Comment

• Dinamo – Urziceni 1
                            Gaz Metan – Braşov x
                            Gloria – Vaslui 2
                            Astra – Sportul 1
                            Poli Timişoara – Pandurii 1
                            Steaua – Otelul 1
                            Craiova – Targu Mures 1
                            Victoria Brăneşti – Rapid 2
                            CFR Cluj – Universitatea Cluj x

Comment

• Dinamo – Urziceni 1
                              Gaz Metan – Braşov 2
                              Gloria – Vaslui 2
                              Astra – Sportul 1
                              Steaua – Otelul 1
                              Craiova – Targu Mures 2
                              CFR Cluj – Universitatea Cluj X
                              CARPE DIEM!

Comment

• Dinamo – Urziceni 1
                                Gaz Metan – Braşov X
                                Gloria – Vaslui 2
                                Astra – Sportul 1
                                Steaua – Otelul X
                                Craiova – Targu Mures 1
                                CFR Cluj – Universitatea Cluj 1
                                Attached Files
                                Last edited by Niki; 12 April 2011, 08:54.
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google