Eh spectacol, presimt de acum ca o sa fie un meci trist ... trist rau de tot. Sper ca la sfarsit sa castige Dinamo.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Valeriu, eu am spus ca Dinamo merita victoria in meciul de la Galati, Otelul este o echipa buna, greu de batut dar de locul 4-5 intr-un campionat normal! Sincer, nu am nimic cu nimeni, Otelul este lider pentru ca echipele cu traditie ale tarii sunt intr-o perioada neagra, sa-i spun asa! Nicio echipa din primele 6 nu joaca nimic! Vrei sa imi spui ca jocul Otelului (ma leg de voi pentru ca sunteti lideri si veniti cu aici cu afirmatii de mare echipa) are ceva in comun cu ce se joaca in europa in momentul de fata? are vreo echipa (in afara de TIKI TAKA BARCELONA- fara nicio aluzie domnilor stelisti )) fata de Europa? eu ma gandesc cu groaza la viitorul apropiat....in mod normal, Otelul si Timisoara vor termina sub locul 2! nu stiu cine va fi campioana, sper ca Dinamo
Comment
-
Cristi, fusesi de valoare si etapa asta...Attached FilesIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
unde-i mereveu cu cupa aia pt poli? am zis io ca nu pupa nici macar locul 2, au zis unii ca-s rautacios, uite ca lucrurile merg in directia pe care o banuiesc. sa-l vad pe iancu dezuflat de aerele de patron corect, dar mai ales sa-l vad pe fecali cu oaia umflata. pardon, cu buza umflata, cum pierde el neste meleoane moca de la uefaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
asta este tot ce sper...sa nu se transforme acest campionat, si asa de ras, intr-unul de plans in care steaua sa castige "corect" campionatul ! intr-un fel bine ca a batut vaslui azi...sper sa ii batem in ghencea si la revedere si cu TIKI TAKA BARCELONA!
Comment
Comment