Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• de ce, ti se pare steaua o mare echipa in momentul de fata? sau care e faza ca nu inteleg? ce tot ii super ridicati in slavi pe ratatii aia...cu cine sa bata, cu banel sau cu dodel?! steaua nu joaca nimic, ma nimic!! Ca joc Dinamo e peste ce joaca steaua! Si de cand ma stiu eu, ei au gura mare, ca fac ca dreg si dupa meciuri fug ca sobolaniil....le-a dat rapid 5-0 acum 1-2 ani...noi 4-2...Brasov 3-0 pe ghencea acum o luna! ei nu leaga doua pase cu sportul, ce vorbim aici!?

Comment

• nu asa era, ci "nu ne lasati sa ne pregatim..." mare om borcea asta, la fel de mare ca iancu, fecali, mititelu...caractere numa' unu' si unu', in frunte cu mitica si sandu.
      pch, steoaia nu-i vreo echipa care sa-mi placa, dar cu dinamo mereu a jucat bine, indiferent de scorul cu care s-a terminat meciul. asta tre' sa recunosti. chiar si cand a pierdut cu dinamo, a jucat mai bine decat in multe alte meciuri. cat despre legatul paselor, crede-ma ca nu-i necesar sa legi mai mult de 2 pase ca sa treci prin "apararea" lui dinamo. acum vorbesc din postura de fost fan dinamo, care intre timp s-a sictirit de tot ce inseamna fotbalul romanesc, nu doar dinamo, steoaia sau rocar/poli...
      Last edited by Seba; 19 April 2011, 00:04.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• aici e problema, ca in mai toate domeniile din tara asta firar ea de tara! ca banii ii trag "baro$$anii" si restul se uita la luna si la stele! nimeni nu investeste in nimic, decat in interesele proprii!

Seba, si eu sunt sictirit de tot ce inseamna fotbal intern si Romania in general! Stiu ca apararea lui Dinamo este buna poate doar la fermele lui Porumboiu, stiu ca Moti ma imbatranit doi ani in doua minute la Galati....dar mai stiu ca in meciurile directe si Dinamo se mobilizeaza si joaca altfel, nu spun ca suntem favoriti in acest meci, nu spun ca sunt lipsit de emotii, nici vorba, dar am incredere in Andone si in echipa asta ca nu vor pierde acolo.
        Last edited by PCH; 19 April 2011, 00:09.

Comment

• perfect de acord. si-atunci la ce sa-mi consum nervii si viata de pomana, sa ma imbolnavesc de stomac pentru un retardat ca fecali/mititelu sau hot ca borcea/iancu, etc ?
          mai bine ma uit la campionatul mondial de snooker, care, apropo, acum e live pe eurosport.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• hahahahaha...pai si eu ma uit la ciclism (turul frantei), la handbal fete, Oltchim sau Romania...spre deosebire de acum 3, 4, 6 ani cand eram nelipsit de la meciurile "favoritilor"...acum realizez cat de inapoiati suntem fotbalistic, ma refer la cultura, mentalitate, infrastructura incat nu mai pun asa mult suflet, dar meciul direct sper sa il castige sau macar sa scoata egal!

Comment

• ba eu m`am uitat la real-barca , sambata noaptea , acolo fotbal , nu mai tineau pasul comentatorii cu ce era pe gazon.
              dar oricum , sa`i lasam sa se antreneze pt ucl

Comment

• si eu am vazut sambata Real cu Barca....astept meciul de miercuri! sper sa isi revina Madrid sa le arate cine e "sefu"

Comment

• PCH, ai cumva ceva cu culorile Barcelonei?
                  Pana una alta, eu4yas ne-a dat un ecart de vreo 2 km la pronosticuri. Mai ramane sa sper si eu la locul 2.
                  Clasamentul se strange, cu o victorie luni dupa Paste Steaua va avansa, probabil ca Vaslui va termina pe primul loc campionatul, Steaua pe 2. Sau invers, nu ma supar.
                  Timisoara e mancata, are meciuri in deplasare la Otelul si la Vaslui (imi place din ce in ce mai mult Adaylton, chiar de are "numai" 34 de ani, nu 37 cum credeam initial) si mai joaca si cu Dinamo acasa, probabil meci egal.

LE: mesaj pentru dinamovisti: ma, lasati-ne sa ne pregatim pentru Liga Campionilor.
                  Last edited by mr.K; 19 April 2011, 09:40.

Comment

• Trebuie tinut cont si de faptul ca Steaua va avea 2 meciuri extrem de dificile in aceste 7 etape ramase, ma gandesc la meciul cu Dinamo de luni (unde ii vom manca pe paine), apoi cel cu Rapid care cred eu va fi mult mai dificil. Cu toate ca se va juca in Ghencea va fi foarte greu. Sa vedem acum.
                    Inclin sa cred si eu ca Vaslui va iesi campioana, arata un joc frumos, sunt si cativa jucatori buni acolo, printre care si cel de care pomenea Mr. K, Adaylton, mai sunt Sanmartean, Canu, arata bine echipa, imi place. Imi place mai mult decat Otelul la joc, la asezare in teren, parca iti incanta un pic ochii.

Ce-o fi, o fi!

Timisoara se pare ca a pierdut pasul, va avea si ea meciuri foarte foarte dificile, iar dupa atatea egaluri si infrangerea cu Rapid nu-i vad sa mai mentina tempoul. Poate o schimbare de antrenor sau un mare soc la echipa sa-i mai ridice altfel nu vad lucruri bune.
                    Oricum jocul lor nu prea mi-a placut, mai au de lucru, zic eu!

Rapid si Vaslui imi par a fi cele mai in forma echipe in acest moment!
                    Last edited by Eu4yas; 19 April 2011, 09:52.
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Sa nu uitam de Wesley, care am mai spus, cred ca-i cel mai valoros jucator strain care a jucat in Romania.
                      Eu4yas, un meci dificil va fi si cel cu CFR din deplasare pentru Steaua, pana atunci se vor pune un pic la punct. Sper sa-l tina pe Minteuan, cu ala antrenor, CFR e campioana doar la dume spuse la conferinta de presa. Cat e de calm baiatul ala si in jurul lui totul se prabuseste. Vorbeste numai aiureli ,exact ca Muresan.

Comment

• si exact ca voi, stelistii

Rapid echipa in forma! pai daca rapid e echipa in forma, dati-mi voie sa ma uit la sariturile cu sky-uri...

Comment

• Sigur, l-am uitat pe Wesley care intr-adevar este un jucator foarte valoros.
                          CFR mi se pare de pe alta planeta, cred ca va fi gaura mare la buget anul acesta, nu stiu ce-a fost in capul patronului de-acolo sa tot insiste cu Minteuan. Stie el ce stie probabil.

Cateva poze de pe sport.ro. Se-apropie cel mai frumos duel din campionat. Ii vom invinge!

Rapid pare a fi mai in forma decat Steaua si Dinamo. Cred ca va fi o surpriza placuta!
                          Attached Files
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Da, i-am zis lui PCH intr-un post anterior cum vede Barca momentul '86. O MARE DEZILUZIE!
                            Acusi incepe ca Dinamo face si drege.
                            Acusi canta iar Torjica, Steaua e numai unaaaaaaaaaaaa. Ca din vara vine la Steaua.

Comment

• Nu e normal sa vada ca pe o deziluzie? au pierdut la penalty-uri in fata unei echipe de desculti din estul europei...echipa care a primit bonus cate un video si un aro.....de parca Barcelona(alta mare echipa!) se lauda cu acea infrangere in fata marii Steaua Budapest, asa o spui ....va stie lumea peste tot! Steaua budapest

Comment

• Bun si asa. Ca pe voi nu va stie deloc lumea.
                                Si in Romania doar 151 de suporteri stiu de Dinamo. Plus 2 oameni: eu si eu4yas.
                                Last edited by mr.K; 19 April 2011, 10:26.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google