Originally posted by PCH
View Post
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In tur iti reamintesc ca vreo 70 de minute ati bagat dosul in poarta de parca va trageati pe c*r. REMEMBER?
Eu mi-am dat seama ca sunteti g*y, la fel si suporterii, cei 151, dar asta este, nu trebuie sa va marginalizam acum sa nu faceti depresie.
Orice comunitate nu trebuie exclusa ci trebuie adusa pe calea cea buna!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostDoamneeee, sper din inima sa v-o luati crunt. Vai!
Ai cuvantul ca am sa-ti intorc toate vorbele astea. 3 saptamani nu mai postezi!
VISE tata, VISE!! Halucinatii, va spulberam, va desfiintati dupa meci! iese gigi cu meme cu appaaaaaraaaaa Dukadaaaaaaaam si cu cartu la conferinta si spun scurt si concis:
"Nu mai suportam umilintele, Dinamo este net superioara, ne0au umilit in ultimul hal, ne simtim groaznic si nu mai are rost...ne desfiintam! Dinamo este numarul 1!"
Comment
-
Banel Nicolita, hai Banele, Banel, Banel Nicolita, Banel Nicolitaaaaaaaaaaa, gol, gol, gol, gooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllll!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=xqCYi76_FwQ
Trebuie sa recunosc,
Sunteti primii dupa Steaua!!!!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Il pun, desigur.
Daca le pui si matale pe cele cu Vaslui si cu U Cluj!
Vrei sa ti-l pun si pe cel cu Lens????
Tu stii cum e sa dai 4-0??? Cat sa va mai asteptam mah???
Un deceniu? Un secol?? Cand veti fi si voi mah de ceva in stare??? Offff!
http://www.youtube.com/watch?v=MP8ak...eature=related
Noi in genunchi si voi taras pe burta mah!Last edited by Eu4yas; 22 April 2011, 13:03.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Am avut neplacerea, aseara, de a ma uita la Steaua-Brasov. Ultimul meci vazut fusese Barcelona-Sahtyor. Ce pot sa spun e ca, Federatia Romana de Fotbal ar trebui dizolvata, iar 98% dintre jucatori, recalificati ca: bucatari, brokeri, asistenti, etc, ORICE, numai fotbalisti NU. Defapt, am vazut miute in curtea scolii MULT mai interesante si fara atatea erori de ras curcile.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostAm avut neplacerea, aseara, de a ma uita la Steaua-Brasov. Ultimul meci vazut fusese Barcelona-Sahtyor. Ce pot sa spun e ca, Federatia Romana de Fotbal ar trebui dizolvata, iar 98% dintre jucatori, recalificati ca: bucatari, brokeri, asistenti, etc, ORICE, numai fotbalisti NU. Defapt, am vazut miute in curtea scolii MULT mai interesante si fara atatea erori de ras curcile.
Poate luni seara prinzi un meci mai bun, un stadion mai plin si un spectacol pe cinste!
P.S. Sa tii cu Steaua!9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment