Important este ca DINAMO bate pe steaua ))
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cei ce sunt DINAMOVISTI,cei ce sunt DINAMOVISTI
Niciodata nu sunt tristi,niciodata nu sunt tristi
Si-acasa si-n deplasare,si-acasa si-ndeplasare
Dinamo-i echipa mare,Dinamo-i echipa mare
De n-ar fi arbitrii hoti,de n-ar fi arbitrii hoti
Dinamo ar bate pe toti,Dinamo ar bate pe toti
Ca sa vada ei stelistii/ ca sa vada ei stelistii
Cum ii bat dinamovistii, cum ii bat dinamovistii!
Ca sa vada lumea toata,/ ca sa vada lumea toata,
Dragoste adevarata, dragoste adevarata.
sigpic
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostHristos a inviat!
Am sa ma abtin de la a mai comenta de Steaua aici pana la sfarsitul campionatului.
Am sa ma multumesc sa urmaresc clasamentul.
Si eu voi face acelasi lucru. Sa-i lasam sa se desfasoare, sa se bucure si sa spuna ce doresc dansii.
In schimb le-as sugera decat sa nu se-mbete cu apa rece, atata tot.
Bravos lui Dinamo!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Scuze pt interventia cu bocancii, prima daca ar fii trebuit sa va urez cele bune cu ocazia sarbatorilor Pascale, dar nefiind de aceeasi credita uneori mai uit aceste aspecte.
Revenind la meci, trist...trist rau de tot, singurul meu remarcat in meciul de aseara e portarul, restul ... praf si pulbere.
ps: iar am batut pe Steaua :dsigpic
Comment
-
Modul in care am castigat aseara nu a fost tocmai ca ultimul meci castigat de Paste in ghencea si echipa probabil isi cere scuze pentru faptul ca a obisnuit sa faca meciuri spectaculoase! Scopul scuza mijloacele si intr-un final Dinamo are 6 puncte din 6 cu Steaua SI ANUL ACESTA!
Ma bucur ca Dinamo a inchis gura multora si sper sa mai urcam in clasament!
Comment
-
Pai nu conteaza posesia, conteaza eficacitatea .... spunea un contemporan. Pe scurt scorul a devenit 45 - 34. Un titlu mare in ziare "steaua nu a mai castigat in capitala de la meciul "bricheta"".... off au ajuns oitele ciuca batailor.sigpic
Comment
Comment