Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Termina cu copy paste ca ne plictisesti!

Ia vezi ce se va scrie de meciul asta cu CFR!

Dinamo Dinamo Dinamo!!!!!!

Ati pus-o daca ramane Oli, jur!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Iar a batut dinamo?
      sigpic

Comment

• Grupa mare..... Pana la urma si pana la urma pe Steaua a batut-o Rapid care era mult mai in forma decat CFR, locul in clasament si jocul o demonstreaza.

Ma-ntreb ce s-antamplat asta seara dom'le??????

Citez:

"Masacru Masacru Masacru!!!

Pai sa mai vina el acu sa mai scrie ceva de performante ca lesin auzi . Si-una si-alta sunt praf si el imi spune event, huoooooooooo mah .
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Nu am chef de caterinca si cu atat mai putin sa analizez frustrarea ta! cert este ca in ultimele doua meciuri Dinamo a fost furata pe fata de arbitrii....am avut gol perfect valabil la 1-1 ce a fost cu Mediasul nu mai zic! asta este, traim in romania si probabil toata satele trebuie sa fie campioane mai nou! probabil la anul urmeaza Ghimpati sau Sapanta!

Cat despre stelistii astia penibili, jocul lui Dinamo este linistitor pentru mine cu mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult peste ce "joaca" stiaua! urmeaza meciul cu gaz metan, sub 4 nu scapati!

Plus ca avem portar, asta in maxim un an trebuie sa fie titular in nationala, de la Lobont nu am mai vazut asa talent! Bravo Balgradean si bravo Dinamo ca sustine si promoveaza tineri talentati! Forzza Dinamo, Supra Tutti Siamo Noi!

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
            Iar a batut dinamo?
            Deci o batut sau nu?
            sigpic

Comment

• Frustrare? La mine?
              Eu nu vreau sa bat Dinamo si sa se termine tot. Eu vreau sa iau bataie de la Dinamo si sa am performante europene. Unde e frustrarea?

Cred ca vezi dublu, hai, sincer, mergi cum poti!

A luat bataie de la cfr acasa dupa ce in prealabil, CFR a mai avut cateva ocazii bune plus una de unu la unu cu portarul.

Manjii n-au jucat nimic, sunt lamentabili!
              Last edited by Eu4yas; 6 May 2011, 22:50.
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
                Deci o batut sau nu?

O batut ,o batut, o facut ham-mam,ham-ham....

Comment

• Eu cred ca tu ai vazut meciul la aragaz si sunt sigur ca nu ai vrun Gorenje si te chinui cu un Tehnoton Flame 4 sau un Zanussi!

cica nu joaca Dinamo nimic! pfffffff, astia macar leaga 2-3 pase, stiu sa faca o preluare, stiu sa centreze spre deosebire de balanele si dodele! din cauza unui bordeaianu sau moti pierdem puncte! plus arbitrii si combinatiile de la federatii sa castige campionatul toate satele si comunele din tara!

si dragul meu prieten iti mai amintesc ceva, Dinamo a jucat cu CAMPIOANA tarii astazi! asa ca mergi si dormi ca esti obosit!

Comment

• Miaugh, miaugh, miaugh!

Liniste ca au coada intre picioare!

Asa au jucat si cu Steaua nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                    ?????????????????????????????????????
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• cred ca ai consumat bauturi alcoolice, esti plin de frustrare, esti un vulcan care rabufneste si eu nu pot decat sa ma bucur! esti la pamant si eu calc pe tine din 1948 de la infiintare pentru ca sunt DINAMOVIST!

Pleaca cu ratatii tai de aici ca la anul o sa defilam cu echipa asta! momentan am 12 puncte din 12 cu steaua, ascunde-te ca venim!

nu inteleg ce discut cu tine, eu am probleme cu gaz cu cfr cu U nu cu toti amarastenii! Va batem la orice ora din zi si din noapte, obisnuieste-te!

Comment

• Sa tii minte ceva. Terminam peste voi.

Sunteti nesemnificativi si umpluti de 0 barat. In 2 meciuri cu Steaua, 180 de minute, 10800 de secunde, bai baiatule, 9999 de secunde ati stat cu dosu-n poarta.
                        Hai lasa-ne ca esti obosit si transpirat de emotiile jocului cu "campioana" .
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Esti incredibil! oricum, aaaaaaeeeeeee aaaaooooooooo va f#$#t DINAMOOO!

cu tine mor ma, daca vine un medic acum si imi face analizele sunt echivalente cu unul imbolnavit de deces! nenorocitule ))

Comment

• bah si ce-are daca mai castiga "satele"? sau tre' sa fie campionatu' "capitalei" si campionatu' "satelor"? n-ti jucat nimic tot anul, acum ati avut bulanb de 2-3 meciuri mai calumea si vezi doamen, satele iau campionatul. satul ala numit vaslui merita sa ia campionatul. nu timisoara, cu atat mai mult nu merita galatiul, la cat s-a ferit saracu; kadu de la cfr, doar doar o nimeri otelul poarta, cu o echipa retrogradata au dat 2 goluri din offside si s-au chiunit lamentabil intr-o repriza sa nu ia mai mult de 2 goluri
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• si eu imi doresc sa nu castige Vaslui, ala a aranjat toate meciurile! Mai bine Otelul ca au muncit sau Poli ca e din oras mare, vin oameni la stadion! nu mai vreau urziceni, episod 2!

Comment

• ce a facut dinamo ??
                                pcchhhh !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google