Eu zic, fara Porumboiu. Asta a facut echipa si le-a dat salarii bune.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu cred ca o sa ma stric de ras daca le da UEFA temelie celor de fulgeru si nu lasa liga/federatia sa ii licentieze pentru urmatorul sezon. Din ce am inteles se astepta o recomandare de la UEFA legat de divizarea societatii comerciale.sigpic
Comment
-
Pai Iancu a amanat plata impozitelor in speranta ca va lua milioanele din CL. Adica daca TM lua campionatul, tot nu se facea vreo mare investitie, se plateau datoriile si atat.
Poate Otelul isi face trupa pe cativa ani. Chiar si cu putini bani. Se poate.
Hulk de la Porto a fost cumparat cu 700 de mii de euro cand avea vreo 19-20 de ani.
Hai Oteluuuuuuuuuuuuuul!
Hai Steauaaaaaaaaaaaaa!
Comment
-
Hmmm, faptul ca se numeste Politehnica Iasi nu inseamna ca joaca studentii.
Asemenea si Universitatea Craiova, Cluj, Politehnica Timisoara si altele.
Suporter de sezon sunt in cazul Otelului, fata de varianta Timisoara.
Pentru mine, orice echipa e buna sa castige campionatul, daca nu se numeste Dinamo. (multumit Niki?)
Daca nu e Steaua campioana, atunci prefer o echipa cat mai aproape de Iasi. Aia era chestia cu Vasluiul. Nu s-a putut, ma bucur pentru Otelul.
Cica Jiji i-a pus lui Oli un milion in primul sezon si 2 milioane in al 2-lea daca duce echipa in CL. Oli a zis ca nu il intereseaza banii.
Poate Boloni ?
Comment
-
La ultimul joc de pe teren propriu din actualul sezon, Ghencea şi Ştefan cel Mare au fost goale
Cele mai titrate echipe din fotbalul românesc au suferit cele mai grele înfrîngeri din istoria lor. S-a întîmplat luni seară, în penultima etapă din acest campionat, cînd ambele şi-au luat "La revedere!" de la jocurile de pe teren propriu. Deşi următoarele partide acasă sînt programate peste mai mult de două luni, suporterii Stelei şi ai lui Dinamo le-au întors spatele favoriţilor, ambele cluburi înregistrînd recorduri negative de asistenţă.
Cifrele spun tot
Media Stelei pe Ghencea în sezonul 2005-2006, în care a cîştigat ultimul trofeu
17.800
Media Stelei pe Ghencea în actualul sezon
9.300
Media lui Dinamo în sezonul 2006-2007, în care a cîştigat ultimul trofeu
9.400
Media lui Dinamo în actualul sezon
3.700
ca sa nu va mai certati)Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Una peste alta, cu toata rivalitatea asta dintre cele doua echipe bucurestene ne-ndreptam spre sfarsitul unui sezon pur si simplu dezastruos.
Mi-e un pic cam jena dar asta este trebuie sa acceptam realitatea.
Poate cine stie, sezonul viitor va aduce lumea inapoi la stadion, nu vor mai exista fel de fel de disensiuni intre suporteri - jucatori - patroni - latifundiari etc.... Macar daca vor sa mearga la stadion sa-ncurajeze echipa si sa-ncerce sa nu bage in seama tot felul de oameni cu bani dar fara minte.
Si mai sper sa avem o finala frumoasa de cupa, cu multe goluri si spectacol, bineinteles, sa bata Steaua!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostEu tin cu:
1. Poli Iasi.
2.Steaua
Acum, tin cu Otelul ca e din Moldova, ma bucur ca a dat cu flit Timisoarei.
Eram mai fericit daca lua Vasluiul campionatul.
Daca mai aveti intrebari, raspund cu placere.
Cum frate sa ti cu 14 echipe??????? asta e diferenta dintre cei ce sunt DINAMOVISTI si restul! hhuoooooooo
daca poli termina pe 2 si dinamo pe 4....si poli nu primeste licenta, asta inseamna ca urca vaslui pe 2 si dinamo pe 3?
Comment
Comment