mr k la asta nu m am gandit)) daca o fi stelist ala cu roata? ... cred ca dau jos semnatura)) exista riscul asta
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Eu4yas View PostPrea bateti moneda prea mult pe treaba asta, care dealtfel mi se pare o simpla porcarie. V-agatati si voi de niste chestii care nici macar nu-s justificate gen, suporteri + jucatori bocna de carte, cel mai mare club etc., in loc sa spuneti echipa de fotbal si va mai agatati de jocurile directe. In rest nu aveti cu ce. Atat v-au ramas, tertipuri ieftine!
Eu spun sa va vedeti de jucatorii vostri destepti care tipau intr-una Steaua e numai una. Ah, probabil spuneti ca a fost o bascalie, o gluma . Voi tot incercati sa va eschivati, pacat ca nu prea va reuseste.
@Champion esti dinamovist de-al meu dar ai cam sarit calul, ar fii bine sa bei un pahar de apa sa iti revii. Noi ne "atacam" intre noi aici dar totul prin prisma "celor 2 gloate de alergatori dupa minge" niciodata atacuri la persoana. Nu cunosc personal nici pe PCH nici pe eu4yas nici restul baietilor dar in toate "certurile" de aici a existat tot timpul ceva. RESPECT RECIPROC!sigpic
Comment
-
-
-
PAU, taci dreacu
Bai e ciudat ce simt in legatura cu meciul asta! un Dinamo-steaua este meci de 1x2, sincer vorbind! si prea PREA v-am ars in ultima vreme, iar in functie de pozitia voastra din clasament (daca terminati pe un loc care nu va da dreptul sa jucati in europa) eu bag pe steaua 100 ron! cred ca ne taiati craca cand ne e lumea mai draga nu conteaza daca se intervine la borcea, vine petrica, gigi, se fac combinatii! astept cu mare interes acest meci! cred ca vor fi prelungiri...sunt 100% ca nu se termina dupa 90 de minute!Last edited by PCH; 20 May 2011, 12:28.
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostTimisoara, Poli Timisoaraaaa, va duceti in infern mah .
Yrule dar daca facem un campionat intre 17 masini, tu ma bati, pch ma bate si eu ies campion cum mai e treaba?
Cine e mai bun? Eu sau tu?
Eu ti-am zis si mai de mult, steaua are mai multe trofee si dinamo o bate tot timpul. restul e logan :Psigpic
Comment
-
Avand in vedere ca in joc sunt 18 echipe, competitia este de anduranta. Pana una alta nu jocurile directe se premiaza, este?
Oricine poate castiga, vezi Otelul.
Iti dau totusi voie sa te consolezi cu jocurile directe .
Vedem dupa ultima etapa cine-i mai aproape de retrogradare. Banatenii vor juca brici.
@PCH,
Sa vedem, cine stie. Si eu il astept. Daca ajungem la penalty-uri ati dat de dreacu.
Appppppppppppaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa Taaaaaaaattttttaaaaaaaaaaruuuuuuuuuuuusssssaaaaaaa aaaaaaanuuuuuuuuuuu!Last edited by Eu4yas; 20 May 2011, 12:32.9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment