Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Deja omul nostru traieste din AMINTIRI....http://www.google.ro/url?sa=t&source...M3SWPR-SrDzrXQ
Comment
-
Originally posted by Niki B View PostMi'e lene sa citesc tot, imi puteti face un rezumat?
Salut... stelistilor!
Pe scurt: ati pus-o de o colinda prin niste tururi.
Originally posted by Eu4yas View PostCine da bir cu fugitii mah cand aseara ai dat de dreacu si faceai matanii la semafor sa se puna mai repede verde, poate poate am sa-ntorc.
Exact, eu ii spuneam de Steaua si el imi arata usile. De coma a fost pe cuvantul meu!
Comment
-
TAci dreacu ma, tu ai zis ca esti obosit si trebuie sa pleci....daca va ardeam mai fugeai asa disperat dupa mine prin trafic??? cred ca stingeai farurile si te itorceai instant, nenorocitule! pana acum ati stat ca strutii si acum aveti glas! cred ca aveti nisip in ochi de cat ati stat cu capul in pamant! huuuoooooooo
SUPRA TUTTI SIAMO NOI!
Comment
-
@PCH
Nu ca tu ai mai fi vrut sa mai stai . Cred ca ti-era drag rau.
Bah, noi va batem cand va e lumea mai draga si va umplem de....
Nemernicule poate vrei sa spun la lume ca te-ai inchis in masina si n-ai nici aer conditionat.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
-
Asta e tare.
"La finalul meciului, Barboianu a facut schimb de tricouri cu Moti"
"Barboianu s-a despartit cu gol de fanii dinamovisti"
"Dupa ce l-a batut pe Tanase, Surdu era sa faca o noua victima ieri, suparat pe Barboianu ca i-a furat golul victoriei"
Sunt pe sub birou de ras si trebuie sa ma duc la o sedinta.
Comment
-
Mai rau e cand nu exista nici CALITATE, nici CANTITATE.
Si asta-mi place: "Steaua a jucat pentru prima data in acest sezon cu trei atacanti: Dica si Bilasco in spatele lui Barboianu"
Cica Barboianu trebuia sa fie omul meciului, nu Dica. A jucat cel mai bine de la Steaua.Last edited by mr.K; 26 May 2011, 12:16.
Comment
Comment