If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Fenomenal torjica. Unde e el ala tare si mare care n-a aruncat torte-n ghencea? Nu mai e infipt acu'?
Si-a luat-o pe torta torje, ce sa mai. Sa mai faca arogante el altadata.
Sa numai vorbim ca apararea lui dinamo este de CANTITATE,,,3 la leu ca legaturile de marar si patrunjel la taraba in RAHOVA ...Barbo,,Balgra si cu Moti
Pai torjica facea pe prostul in cucuruz la meciul ala "NU IO..NU IO..NU STIU DEASTEA,,NU AM BAGAT NOI TORTE IN FULARE SI MINGII""....
ceausescu nu mai e, nu mai e beleaua/
sa dea ordine sa castige steaua/
ceausescu nu mai eeee, nu mai ee beleaaaauaaaa/
sa dea ordine sa castige steauaaaa!
HUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOO...mergeti in Koreea de Nord
O victorie bulanoasa .... zicea cineva ca a fost calare peste Dinamo tot meciul, cred ca ne-am uitat la alt meci. Steaua a fost peste pana la 1-0 dupa aia s-a cam schimbat raportul de forte. A mai venit un gol de generic daca era in poarta adversa si cam asta e povestea meciului.
Avram a scapat meciul din mana, dadeau aia la oase de am zis ca nu e adevarat, ma gandeam ca o sa se lase cu vreo 2 3 rosii.
Rezultatul ramane restul o poveste. A reusit steaua sa bata dupa muulta vreme si ca sa fiu si optimist suntem NEINVINSI in capionat de cand era benzina 2 RON
In pozele alea nu ma regasesc, copil fiind, eram suporter de la distanta al Stelei. Mergeam pe stadion insa la meciurile lui Poli Iasi.
Pe Ghencea prima oara am fost cand eram elev, prin '92 parca.
Rezultatul ramane restul o poveste. A reusit steaua sa bata dupa muulta vreme si ca sa fiu si optimist suntem NEINVINSI in capionat de cand era benzina 2 RON
Mariane locul 1 la ce?
yrman locul unu ..adica cu o clasa peste dinamo,,de fapt multe rauuu!!!
Ps,,dupa cum ai scris si tu aici,,
NEINVINSI in capionat de cand era benzina 2 RON
,,,deci CANTITATE NEGLIJABILA
A reusit steaua sa bata dupa muulta vreme
,,deci CALITATE ca am plecat cu o CUPA acasa in GHENCEA
Cata, lui Razvan i-a placut Latovlevici. Poate n-ai vazut tot meciul.
Ofiterul de presa al FRF, Paul Zaharia spune ca Razvan Lucescu a selectionat 5 jucatori de la Steaua si doi de la Dinamo pentru meciul cu Bosnia.
Cei sapte jucatori convocati sunt urmatorii: Ciprian Tatarusanu, Florin Gardos, Iasmin Latovlevici, Cristian Tanase, Romeo Surdu (toti Steaua Bucuresti) si Gabriel Torje, Marius Alexe (ambii Dinamo Bucuresti).
daca asta o sa fie echipa e rau de tot, ne dau aia de nu o sa stim cum ne cheama. Din lista aia eu as fii convocat maxim 3 oameni: Tatarusanu, Latovlevici si Torje, restul varza, praf orice numai fotbalisti nu.
MirCip eu nu am zis ca jucatorii de la steaua dadeau la oase, am zis ca toti si totul a inceput de la intrarea aia la Alexe, daca dadea avram acolo galben poate nu degenera jocul asa tare. Meritau mai multi galben de la Dinamo dar si de la Steaua.
EEEEEEEE aia nu se pune cu Moti,,e din oficiu,,ca la sunat Ceausescu pe Avram in secunda faultului si a zis ca daca da penalty,,il ia dupa el in IAD
Pch...
dar de POPOROSANU in meciul din tur, pe TEMPLU cand trebuia sa vada rosu la intrarea aia DISPERATA la torje? cand nu a dat nimic???????
...iar vorbesti din amintiri...deja vad ca ,cauti pe goagal istoria Stelei,,ca aia a lui Dinamo nu exista,,zice """GOAGAL ERROR,,ERROR,,DINAMO NOT FOUND PLEASE TRY AGAIN LATER"""
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment