Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by PCH View Post
    mariane, tu ai ramas blocat ....sa-i dea cineva un restart!

Io mah ma faci sa rad imbracat cu poza aia la semnatura de 100 de ani si cu pozele cu Ceausescu care le pui pe forum,,si tot voi vorbiti apoi de C & C,,ca bla bla bla,,restu e CAN CAN!!

Comment

• Originally posted by Champion View Post
      la cate libere v a dat jepatul ala de avram ... sa l pupati si n....ma plictisisem sa tot vad lovitura libera din orice si la noi pauza;)
      Voi ati marcat din actiune?
      A, da, uitasem de Barboianu.

Comment

• Originally posted by MirCip View Post
        poftim ce tanase ?te-ai uitat cumva la alt meci ?
        Parca ala era, nu stiu imi e greu sa diferentiez oile , doar pe banel il disting repede ca e oaia neagra a turmei.
        sigpic

Comment

• Io cred ca innebunesc cu Ceasescu asta al vostru.

Bai baieti nu mai scrieti de ceasca ca va faceti de ras. O sa va spun si de ce. Bai, voi sunteti condusi de cel mai mare comunist in viata maaaaaa. Reveniti-va. Cum dracu indrazniti sa scrieti aici de ceasca si etc.
          Autostivuitoristi si tot restul, uniti-va.

L.E. El si cu baiatul de sub pod. Astia doi cred ca ar fi in stare sa infiinteze toata miscarea comunista la loc .
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• una peste alta uitati va dragi stelisti pe clasamentul all time al intalnirilor ... mai aveti vreo 10 meciuri sa ne bateti ca sa ajungeti in fata ;) mereu mereu pe unde v am prins v am tras o.... ca va batem tur retur si terminati in fata la 2 puncte?))) normal.... umbla valizele peste tot prin tara ... in frunte cu slugarnicul rushinos gigi ;) cum sa l cheme pe conducator gigi ?mi ar fi rushine)

Comment

• nu stiu care a fost, dar a fost unu de ia rupt fataul lui margaritescu..era taiat pe pomete! acolo nu era ROSU????

Mrk, nu putea "sa convoaca" doar de la stelemea, batea la ochi...plus ca jucatorii lui Dinamo erau mult mai buni, nu aveau argumente sa-i lasa acasa....

Comment

• a fost ,, n a fost ... trebuia sa dea .. nu trebuia,,, cum de cum ... pana la urma STEAUA a luat CUPA ! CE MAI VRETI .... ? CAINILOR . !

STEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei
                si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo.. CE E CORECT E CORECT ... SE VEDE !
                Last edited by Edyyyy; 26 May 2011, 13:32. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic

Comment

• Yrman,,oaia aia neagra va facut de bara bara si boala copiilor in careu pe acolo macar fiti barbati si asa cum noi zicem de Torje ca este bun la voi,,este si asta bun la noi vad ca mai faci si ura de rasa referitor la etnia lui,,ca e "negru"!

Comment

• D r e p t a t e

Comment

• dinamovistii si-au aratat coltii

Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.

Comment

• cine e bun ma? nicolita? ....tu il compari pe nicolita cu torje?????HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Comment

• Originally posted by Champion View Post
                          una peste alta uitati va dragi stelisti pe clasamentul all time al intalnirilor ... mai aveti vreo 10 meciuri sa ne bateti ca sa ajungeti in fata ;) mereu mereu pe unde v am prins v am tras o.... ca va batem tur retur si terminati in fata la 2 puncte?))) normal.... umbla valizele peste tot prin tara ... in frunte cu slugarnicul rushinos gigi ;) cum sa l cheme pe conducator gigi ?mi ar fi rushine)
                          Si v-au folosit la ceva victoriile alea? Please, clasamentul all time al trofeeelor e tot pe undeva pe acolo.
                          Si vorbesti de parca Steaua ar avea zero victorii in meciurile cu Dinamo.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                            nu stiu care a fost, dar a fost unu de ia rupt fataul lui margaritescu..era taiat pe pomete! acolo nu era ROSU????

Mrk, nu putea "sa convoaca" doar de la stelemea, batea la ochi...plus ca jucatorii lui Dinamo erau mult mai buni, nu aveau argumente sa-i lasa acasa....
                            Ti-aduc aminte ca nea Emi convoca jucatori de la Dinamo grupa mare. La fel si Iordanescu.

Post penibil!

Margaritescu sa mearga pe la biserica cu caruta, nu cu masini furate.

Ce vreti sa insinuati dragilor ca v-a furat arbitrul acum???????????????

Bahhhhhh, treziti-va!!!!!!!!!
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• in clasamentul all time al trofeelor specifica in paranteza care sunt si cele doua trofee obtinute corect de stelemisti?

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                                Yrman,,oaia aia neagra va facut de bara bara si boala copiilor in careu pe acolo macar fiti barbati si asa cum noi zicem de Torje ca este bun la voi,,este si asta bun la noi vad ca mai faci si ura de rasa referitor la etnia lui,,ca e "negru"!
                                Mariane daca erai atent am zis mai devreme care jucatori sunt buni la voi. Banel nu e, alearga mult si cam atat, aseara l-a avut adversar pe distrusu ala de bordeianu... care tot meciul a avut o singura interventie, aia la surdu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google