Originally posted by PCH
View Post
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by PCH View Postin clasamentul all time al trofeelor specifica in paranteza care sunt si cele doua trofee obtinute corect de stelemisti?
Sunteti surclasati la copitolul TROFEE!!!!!!!!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostSi v-au folosit la ceva victoriile alea? Please, clasamentul all time al trofeeelor e tot pe undeva pe acolo.Originally posted by PCH View Postin clasamentul all time al trofeelor specifica in paranteza care sunt si cele doua trofee obtinute corect de stelemisti?
inca astept raspunsul....oops!
Comment
-
Originally posted by Champion View Postdupa ani si ani si ani si ani de dominare dinamovista tur-retur ... stelistii se bucura ca niste copii de un meci facut cadou de dinamo... mi e rushine de rushinea voastra
Originally posted by Champion View Postuna peste alta uitati va dragi stelisti pe clasamentul all time al intalnirilor ... mai aveti vreo 10 meciuri sa ne bateti ca sa ajungeti in fata ;) mereu mereu pe unde v am prins v am tras o.... ca va batem tur retur si terminati in fata la 2 puncte?)))
Originally posted by PCH View Postmariane, tu ai ramas blocat ....sa-i dea cineva un restart!
Aici vorbim de CALITATE si nu de CANTITATE,,,ca in 5 pagini numai din astea scoateti din tastatura,,,tur-retur,,bla bla bla
Nu de alta ,,Pch,,,dar vrem sa te distrugem psihologic cu propriile cuvinte
Comment
-
Originally posted by PCH View Postin clasamentul all time al trofeelor specifica in paranteza care sunt si cele doua trofee obtinute corect de stelemisti?
Plus 2 cupe europene.
Comment
-
ne-ati lasat supt vOI...parca ati terminat in primele 1!
Yrule, eu stiu toate astea....vreau sa ii acresc si pe ei....pentru ca si ei sunt constienti de toate astea, doar ca le este foarte greu sa recunoasca! brichete, valize, ceausei! asta este traditia lor! RUSINE!
Comment
-
HAI SA TERMINAM CU SUBIECTUL ASTA...pana la urma era normal sa mai castige si steaua , nu poate castiga dinamo sau orice alta echipa mereu mereu nu? au fost si mai motivati decat dinamo fiind frustrati din campionat...asta e , s a jucat, au castigat cum necum au luat cupa , bv lor, pa si la revedere !
Comment
-
Originally posted by PCH View Postinca astept raspunsul....oops!Originally posted by mr.K View PostMa scuzati, am avut multe de numarat, io stiu ca tu ai terminat repede la Dinamo.
Deciiii cum vorbeam Pch,,opssssss...CALITATE VS CANTITATE)
Asta e raspunsul meu dat ,,,dat de tine intr-un post mai vechi de astazi
Comment
Comment