ciao ```
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by yrman View PostPCH alea le-au castigat cum i-au batut si pe Rapid in giulesti acu vreo 3 ani .... cu pomanaaaaaaaaaa ... asa s-au obisnuit sa primeasca. E normal cand esti domiciliat langa cimitire sa fii obisnuit cu pomana.Originally posted by PCH View Postne-ati lasat supt vOI...parca ati terminat in primele 1!
Yrule, eu stiu toate astea....vreau sa ii acresc si pe ei....pentru ca si ei sunt constienti de toate astea, doar ca le este foarte greu sa recunoasca! brichete, valize, ceausei! asta este traditia lor! RUSINE!
Voi va considerati curati ca lacrima precum fetele virgine mah baieti?
Dragul meu PCH, noi am luat CUPA si suntem si peste voi in clasament, cat de frumos poate fi?9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Of Doamneeeee mare ti-e gradina ta,.....repet a mia oara si o sa tocesc tastatura...
Voi ne bateti in ZADAR si plecati mereu fara nimic la final,,,,dar noi aseara am plecat cu o cupa mare mare mare cat toata groapa din Stefan cel Mare
Ete la Yrman...aceiasi Marie cu alta palarie....Champion nu te chinuii sa explici.
pentru ei 136>146 ...Last edited by Ivan Marian; 26 May 2011, 13:51.
Comment
-
[QUOTE=Eu4yas;969237]Vreti sa v-amintesc eu cum ati castigat voi la Piatra Neamt?
Voi va considerati curati ca lacrima precum fetele virgine mah baieti?
Dragul meu PCH, noi am luat CUPA si suntem si peste voi in clasament, cat de frumos poate fi?[QUOTE]
Daca mai si retrograda Dinamo, era un mix de vise. Tacam complet.
Comment
Comment