Ca sa-ntelegeti cum sta treaba cu algebra .
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ivan Marian View PostOf Doamneeeee mare ti-e gradina ta,.....repet a mia oara si o sa tocesc tastatura...
Voi ne bateti in ZADAR si plecati mereu fara nimic la final,,,,dar noi aseara am plecat cu o cupa mare mare mare cat toata groapa din Stefan cel Mare
Ete la Yrman...aceiasi Marie cu alta palarie.......frateeeeeee v-am luat CUPA DE SUB NAS,,,nas plin de muci cu bolboci la final de meci=)0 ce mai vreti???????sigpic
Comment
-
Originally posted by Champion View Postnu nu, la melteni
Comment
-
Mai oameni buni,,e ca la razboi,,nu conteaza cine castiga bataliile,,conteza cine castiga la FINAL DE RAZBOI,,iar la final v-am umilit total si fara greturi,,cred ca nici nu va mai uitati la stiri la tv ca sa nu va aduceti aminte de UMILINTA SUPREMA DE ASEARALast edited by Ivan Marian; 26 May 2011, 13:59.
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostMai oameni buni,,e ca la razboi,,nu conteaza cine castiga bataliile,,conteza cine castiga la FINAL DE RAZBOI,,iar la final v-am umulit total si fara greturi,,cred ca nici nu va mai uitati la stiri la tv ca sa nu va aduceti aminte de UMILANTA SUPREMA DE ASEARA9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment