Originally posted by Champion
View Post
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sa ne amintim k am avut 5 ani consecutivi in care am castigat cupa...se numea cupa romaniei dinamo))) stelutza de 12 ani nimic
Originally posted by Ivan Marian View PostEEEEEEEE cum a fost si cu Cimisoara...4-1,,,sau ati uitat??,,,sau nici aia nu a fost o umilinta suprema???
Comment
-
Originally posted by Champion View Postdaca asta a fost umilinta atunci daca era 4 5 6 la 0 ce mai era ? bai nene voi kiar scrieti ca sa va aflati in treaba?sa faceti posturi
Va dedic un clip:
Imn Anti Dinamo
Comment
-
CEAUSESCU nu mai e, nu mai e beleaaaaauaaaa!
observati, ce va spuneam eu, toti stelemistii in sinea lor, in subconstient sau inconstient (depinde de la caz la caz, marian stie) tind catre mai bine, catre purificare...catre DINAMO!...uite la nenorocit cum e imbracat!
ce danseaza ei dupa victoria stelei de la baia mare in minutul 147....(se mai prelungea dar s-au plictisit gazdele si au bagat un autogol!)Attached Files
Comment
-
Da,,,cand un dinamovist numai are ce zice,,,se ia de posturile noastre,,,avem un blat cu moderatorii si adminii...vorba lui Mr.K...luam 500 de euro la fiecare 500 de posturi...eu cel putin atat iau ...nu stiu voi! opsss am dat tot in fapt
FFFFOOOORRRTTTTZAAAA STEAUA ALE ALE ALEEEEEEEEE...Ole Ole OLeeeeeeee
Comment
-
-
Originally posted by Champion View Posthabar n ai de ce vorbeam eu) in crangasi e 41 ... v ati dus in giulesti si ati luat 5-1 ...atunci s a inventat tramvaiul 51;) probabil erai la tastatura)
Sper ca ma-ntelegi.
Pana una alta te rog frumos sa-ti masori cuvintele ca iar vii si-ti ceri scuze pe-aici. Stiu eu prea bine la ce te-ai referit dumneata, nu este cazul sa-mi explici.
Din ce-ai postat se pare ca nu esti in stare sa-ti cauti in biblioteca personala cateva amintiri legate de 50 si 41.
Pe langa asta vad ca tot insisti cu meltenia, oltenia banatul si etc + suporter de tastatura, din punctul meu de vedere bagajul tau de cunostinte este chiar subdezvoltat din moment ce de fiecare cand postezi te legi de asemenea lucruri.
La revedere.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by PCH View PostYr-ule. astia sunt GOSPODARII.....care nu stiu 3 jucatori, dar na! tre sa fim stelemisti ca asa cica e bine, sa ascultam manele, terminam MAXIM 7-8 clase primare si strigam cu steauaaa ...SA MOARA GIBILAN!
Comment
Comment