ultima data cand a fost a luat decat titlul:P
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Si eu vorbesc de prezent. Alt lot.
Pacat ca Oli n-a ramas, se pare ca la Steaua e o problema si cu MM, asta face rau pe unde nu apuca Jiji sa faca.
Originally posted by Champion View Postultima data cand a fost a luat decat titlul:P
Cu asta luati titlul de exemplu? La cupa liceeleor poate .
O poza, ca sa vi-l aduceti aminte.
Doamneeeeee, ce ratat potrivit.Attached Files
Comment
-
Eu sper sa vina Contra, intelesesem ca au fost niste discutii. Contra vine doar cu o singura conditie, sa i se prezinte un plan de viitor. La Dinamo s-a inceput un proces de intinerire a echipei si daca se continua o sa fie bine. Sper sa ramana Barboianu, pe Forje e cam greu sa il mai tina. Sa plece margaritescu, bordeianu, rubio chiar si moti.sigpic
Comment
-
@Mister K
Isi cauta operator de cablu .
Daca nu cica Badea insista pentru el sa-l aduca la echipa antrenor. E tanar el ar mai fi putut juca un timp, dar cred ca a decis sa puna ghetele-n cui. Se negociaza la aceasta ora.
Daca pleaca Oli la Steaua cine sa vina antrenor ?9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Poate-l intoarce pe Oli cumva, poate, poate, poate.
Daca e Oli acolo, asta, latifundiarul, de dragul lui cred ca nu mai zice nimic. Il pune Oli la punct. Asa daca vine neica nimeni cine naiba mai stie si iese nebunu iar pe la TV sa-i desfiinteze pe jucatori se-alege iar praful.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Merg mai incolo pana la el sa dam o tabla, l-am batut de 2 ori si m-a sunat acu vezi doamne ca doreste revansa .
Turmentatu' ar trebui sa se duca sa-i pupe toate talpile lui Oli, si-a batut joc de baietii aia tot sezonul, i-a facut cu ou si cu otet, acu sa faca bine sa-l pastreze langa echipa.9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment