Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• multumim, dar e incompatibl cu FC DINAMO BUCURESTI!

Comment

• Sa fie in familie acolo .

Luati-l.
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Gigi, Gigi, Gigi nu pleeeeecaaaaaa/
        Du-i din aaaa....du-i din aaaaaaa a a aaaaa

Comment

• Trimite-i repede link-ul pe mail lui torjica.

http://www.youtube.com/watch?v=nm9aH...eature=related
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• ai sictir, de ce vrei autograf DE LA CEL MAI BUN JUCATOR ROMAN in acest an si nu sti cum sa faci?

Comment

• Cel mai bun... dupa Nicolita!

A, uitasem, ala e de la rugby!
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Si Torje e bocitoare de meserie.

Ati vazut asta?

Microbistii romani ar putea urmari partidele din Liga 1 pe un post TV aproape necunoscut, Sport Klub. Directorul statiei, Laszlo Daroczi, a discutat, miercuri, cu presedintele LPF, Dumitru Dragomir, despre posibilitatea transmiterii meciurilor din prima divizie.

Probabil scap de multe meciuri de vazut, n-am in grila RDS Sport Klub si probabil ca nici nu-l vor retransmite, ca-si dau cu tesla-n...propriul DigiSport. Asta e, paguba-n ciuperci.

Ziua DECIZIEI, amînată » Se schimbă regulamentul de licenţiere şi Poli ar putea rămîne în Liga 1! Decizia se dă pe 20 iunie.

Probabil negociaza spaga pe care trebuie s-o dea Iancu.

Ziua DECIZIEI, amînată » Se schimbă regulamentul de licenţiere şi Poli ar putea rămîne în Liga 1! Decizia se dă pe 20 iunie.

Probabil negociaza spaga pe care trebuie s-o dea Iancu.
                Last edited by mr.K; 2 June 2011, 13:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• A venit si ziua cu meciul nationalei. Trist e ca am ajuns sa jucam cu Zicu. Asa de slabi suntem.
                  Zicu s-a nascut obosit, parca-l vad pe teren mergand pe calcaie.

Cica Oli va prelua nationala, dupa cum zice Sandu. E unul nu cred ca Oli accepta.

Comment

• E prea bun Oli sa ramana in mocirla asta.

Cred ca Romania va lua bataie.
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Pai cu Zicu in teren, deja jucam in 10. Poate scoatem un 1-0. Macar de palmares.

Bancul zilei: Cum gândesc suporterii granzilor din Bucureşti?

-fanii Rapidului: să piardă Răzvan şi să rămână în Giuleşti, deoarece, el este ultimul care a făcut performanţă în “era Copos”.
                      -fanii Stelei: să piardă Răzvan şi să rămână în Giuleşti, pentru că, în cei trei ani când s-a aflat la Rapid, Steaua a câştigat cele mai importante dueluri şi s-au clasat mereu peste rivali în ierarhia finală.
                      -fanii dinamovişti: să bată Razvan, numai aşa, Dinamo nu poate fi împiedicată să câştige titlul, asta după ce în 2004/2005 şi 2008/2009, Răzvan Lucescu “a trimis” medaliile în Ghencea, respectiv la Urziceni (Dinamo-Rapid 2-2, et.26; Dinamo-Braşov 0-2, et.33).
                      Last edited by mr.K; 3 June 2011, 12:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Interesant

Comment

• noi vs ei......trist..ne meritam locu in balcani

La 20:10 a apărut pe gazon Tătăruşanu. Aplauze. Cînd să le răspundă fanilor, stelistul a fost primit cu vechea scandare împotriva echipei din Ghencea de către peluza rapidistă. Crainicul a intervenit. Din 2.000 de piepturi s-a auzit iar "România! România!". Apoi iar cîteva "bezele" pentru Steaua. Ca la noi.

Intră bosniacii. Ai noştri fluieră. Măcar aici nu mai sînt tabere. Galeria lor domină încă stadionul: "Bosnia! Bosnia!". Ei n-au decît o iubire
                          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                          prost.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                            A venit si ziua cu meciul nationalei. Trist e ca am ajuns sa jucam cu Zicu. Asa de slabi suntem.
                            Zicu s-a nascut obosit, parca-l vad pe teren mergand pe calcaie.
                            .
                            numai eu stiu cate perechi de adidasi am rupt in scaunele din TEMPLU la ratarile astuia! Nici nu vreau sa-l vad...Ianis Zicu are cioc si pene!

Originally posted by Eu4yas View Post
                            E prea bun Oli sa ramana in mocirla asta.

Cred ca Romania va lua bataie.
                            Inca un motiv sa spun ca tu esti campion mondial detasat la batut campii! ....ce dreacu a facut OLI de e asa bun, e Sir Alex Ferguson, e Lippi, e Capelo, Mircea Lucescu....pe ce baza spui tu ca e asa bun ratatul asta? Ce a castigat....daca iesi din tara si intrebi de OLI, a auzit cineva de el...doamneeeeeeee! Am prieteni buni, suporteri stelisti care mergeau pe stadion, nu samantari ca tine, care au aruncat fularele in el sa plece din ghencea si tu o ti una si buna....parca are fusta al dreacu!

A pierdut Romania....asa e! Daca erau mai multi jucatori de la steaua intelegeam ca trebuie sa piarda, dar asa?!

@Diessel....super tare faza cu poporosanu HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH! a meritat fraieru, ala nu are ce cauta la nationala, avem portari cu mult, MULT prea MULT peste el! omu e bun la steaua...sa stea acolo!

Comment

• macar a fost un meci altfel decat celelalte, bravo Marica pentru cele 2 goluri date, Mutu e ........... iar Torjica inca se ineaca in lacrimi si nu e in stare sa de gol singur cu portarul, ce sa zic un meci placut fata de ce am vazut pana acuma, hai Romania

Comment

• Mai lasati-l frate pe Torje in pace, nu e datoria lui sa dea gol....bine ca a reusit multiplul campion mondial Sapunaru sa dea gol de la 11 metrii! Torje sus, Torje jos....e un pusti foarte talentat cu un viitor superb! Faptul ca a plans denota cat de devotat este fotbalului, meseriei lui....stiu ca pentru multi dintre vOI e greu de inteles asta datorita faptului ca va domina mentalitatea, "timpu trece leafa merge"!
                                Last edited by PCH; 4 June 2011, 11:32.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google