Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce bucurie pe noi ca am castigat un meci cu o echipa pe care altadata ii bombardam de-i ascultam cu stetoscopul.
    Bine ca n-au dat aia o boaba in debut, ca iar eram cu picioarele clei. Se observa clar ca toate 3 golurile sunt rezultatul greselilor de marcaj ale aparari adverse. Meritul nostru de a marca din actiune la e mult diminuat, poate centrarile lui Rat s-au ridicat la inaltime.

Iar la nationala sa vina oricine, oricum nu se mai cere mult de la selectioner.
    PS: Talnar e liber.
    PPS: daca Torje mai rateaza in halul ala, nu il cumpara nici o echipa mare. Nu numai numarul 9 trebuie sa marcheze intr-o situatie de 1-1 cu portarul, ci ORICINE.

Comment

• asta e, momentan Torje este cel mai bun pe postul lui...pana isi revine Nicolita defilam cu ce avem! sapunaru, care are clauza de 25 de milioane a ratat de la 11 m!

Comment

• I-a venit parul in ochi, la penalty.
        Torje o fi cel mai bun pe postul lui, dar se pare ca nu-i suficient de bun pentru afara. Daca ratezi in halul ala la o echipa afara, nu mai prinzi echipa.

Comment

• sa te auda Dumnezeu si sa nu prinda echipa afara, sa ramana la Dinamo si sa ma umple de spume cum a facut pe ghencea cand nu stiu ce naibii cauta el in careu la faza aia! .....sa ramana sa ii faca entorsa la coloana cum i-a facut si in finala cupei lui latovlevici )

eu sunt dezgustat de faptul ca cica avem amical cu Brazilia, in Brazilia la retragerea unui fenomen, Ronaldo si ne prezentam fara Rat, Tamas, Mutu, R Lucescu, Sapunaru....adica, ce inseamna asta! suntem singura tara din lume unde e posibil asa ceva....mai sunt si romanii, uitasem, doar la noi si la romani vezi asa ceva!

Comment

• Pai ar fi trebuit sa profite, alta sansa sa mai joace cu Brazilia nu cred ca or sa mai aiba. Amical, nu va mai fi vreodata ca i-am tratat la diverse, iar meci oficial unde?
            Poate merge Romania in calificari in America de Sud, ca ne-am lamurit cu Europa.
            In America de Sud am face zero puncte in grupe, aici mai avem noroc de Faroe, Malta, Luxemburg, dar am inceput sa ma tem si de astia.

Comment

• Asa e...au fata multiplii campioni mondiali gen Ronaldo sau Dida sa stea de vorba cu Mutu, Chivu, Rat? astia sunt entitati superioare oricui! ce dreacu vorbim aici

Comment

• Cea mai titrată echipă românească împlineşte astăzi 64 de ani .
                Forza Steaua!

Comment

• Condoleantze clubului CCA !)))))

Comment

• CCA=Cupa Campionilor Africii, acolo unde ar putea incerca si Dinamo sa ajunga in grupe?

Comment

• dadadadadadaddad funny funny )

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                        CCA=Cupa Campionilor Africii, acolo unde ar putea incerca si Dinamo sa ajunga in grupe?
                        Nicio sansa.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Atunci Cupa Campionilor Asiei.
                          Am auzit ca a vrut sa duca echipa in Libertadores dar a renuntat: nu voiau aia sa schimbe denumirea cupei in American Champions League.

Comment

• Poate Cupa Campionilor Ambulantelor ca si-asa sunt ei langa spital.
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Astia de langa spital mai au o sansa... aia de la cimitir, niciuna!
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Cei de-acolo au profitat de sansele si oportunitatile ce le-au avut. La cei de langa spital urla ambulantele intr-una ca mereu se-mbolnavesc conducatorii de la atatea chixuri si rateuri ).
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google