Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Adica eu iti raspund punctual si tu ma faci prost si fara imaginatie ?

Eu sper ca ai dat si tu in groapa cat am fost eu pe Ghencea.

Hai ca daca imi ies din plictiseala, iar trebuie sa-ti ceri scuze.

Ia o spirala umpluta cu spanac sa cresti mare si puternic, mai uita-te odata la diploma de master, masoar-o si da-mi dimensiunile lungimexlatimexgrosime sa o compar cu ale mele si apoi vorbim.
    PS: diploma o ai obtinuta la Pitesti?

Comment

• nu, in moldova am luat diplomele

Comment

• Cand la Iasi era Universitate, la Pitesti se tragea cu arcul, daca tot razi. Cauta pe wiki.

Totusi aici vorbim si de fotbal, iar la capitolul asta, ca dinamovist cred ca ai extrem de putine de zis.
        Apropo: iti e jena sa pui varsta la profil? Uite PCH a avut curajul asta. Promit sa nu rad de mucii de pe maneca.

Comment

• stie toata lumea ce e in moldova sper ca au ajuns gazele...in fine sa vb despre fotbal...cand am zis de mentalitate m am ref la mentalitatea de suporter adevarat nu ca esti prost mai nene doamne fereste

26 am si nu rade de varsta mea ca eu nu te am facut puriu;) vezi cine pe cine nu respecta?
          Last edited by Champion; 8 June 2011, 17:04. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Gazele? Baaaaaai, pe aici vin gazele.
            Se pare ca nu ti cunosti tara deloc, n-ai fost niciodata in Moldova in schimb eu am fost in Pitesti. Inca aveti cratere in oras. Sa-i pupati mana lui ceasca ca a luat decizia sa faca fabrica la Mioveni ca amplasamentul initial era la Vaslui

Hai ca te salut din mers, fa-te ca nu ma vezi pe aici altadata.

Comment

• e frumos in moldova, 5 manastiri si in rest saracie maxima + e libertatea plina de cazuri peste cazuri cu moldoveni... ) ce treaba am eu cu mioveniul? mai studiaza despre traiul din zona de sud sau kiar jud arges dupa statistici nu din auzite si fa o comparatie ... ne mai auzim, imi pare rau ca a treb facuta fereastra asta ! Ciao

Comment

• Ciao man. Din pacate trebuie sa existe si oameni ca tine. Altul care traieste din statistici si imi spune ca la Steaua statistica nu conteaza.

Comment

• BRAZILIA - ROMANIA ????? pronosticuri?

Comment

• Prieteni loganisti, fratilor,
                    putina liniste,
                    se canta un imn in "templu":

http://www.ultrastei.ro Galeria dinamovista intr-un recital de zile mari in ghencea la steaua 0 - 1 DINAMO (30 august 2009). VA FUTE DINAMO!filmare realizata...

Comment

• Originally posted by Champion View Post
                      BRAZILIA - ROMANIA ????? pronosticuri?
                      Parerea mea, parerea mea... hac!

1 - 0 zic eu. Prevad ca o sa marcheze Fred. Dar nu mai tarziu de minutul 21.

Tu ce spui?
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• voi in ce zi sunteti azi de vorbiti de pronosticuri la brazilia-romania?
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pai probabil ca Pitestiul functioneaza dupa alt fus orar

Comment

• eu tot pe 1-0 merg! fac pariu ca ronaldo intra prin minutul 30 si joaca pana la pauza, mai mult nu o sa poata! garantez ca daca joaca gabi muresan o sa aiba macar un sut de la 45 de metrii in bara iar torje o sa aiba si el un sut frumos scos cu greu! o sa fie un meci frumos!

Comment

• Bai eu nu cred sa joace Ronaldo doar atat ma. Doar e meciul lui de retragere... dar cine stie, poate e ca tine.

Ce zici, Torje o sa mai planga?

Comment

• Torje...nu mai are lacrimi sa planga! Eu simt ca muresan o da in bara de la distanta mare....nu avem noroc si nu o sa intre mingia! capitanul o sa fie marica...ca nu are cine! parerea mea!

bai, ronaldo nu poate ma mai mult...e gras, are 200 de kg, atat o sa joace!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google