Cine crezi ca o sa fie in poarta la noi? Presupun ca Tatarusanu, ca altul n'are cine... si mai cred ca o sa scoata un sut de'al lui Ronaldo, numai asa, sa'i faca in ciuda ca nu da gol in ultimul meci.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Champion View PostBRAZILIA - ROMANIA ????? pronosticuri?
si eu care credeam ca am descoperit saltul in viitor)))))))))))))Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by CRISX View PostPrieteni loganisti, fratilor,
putina liniste,
se canta un imn in "templu":
http://www.youtube.com/watch?v=nKehAuKLO8k
Cum mah,dupa cate studii au astia de tin cu Dinamo ,doar atat au putut compune sa cante si ei ??
@ Dissel,eu cred ca ai facut saltul spre trecut !! mult in trecut !!
Comment
-
Originally posted by Niki B View PostPai daca n'avem scoala ta ma Campionule...
O sa se prinda cand va mai creste ca nu era vorba de studii ci de cu totul altceva.
In fine, bine ca am prieteni la Pitesti si stiu ca nu-s toti la fel in oras.
Timisoara, Bistrita si Bihorul vor juca si la anul în prima divizie, desi nu întrunesc conditiile de licentiere. Acest lucru este oficial de ieri, chiar daca anuntul va fi facut abia în Comitetul Executiv de pe 20 iunie: Poli Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor Oradea vor activa si în campionatul viitor în Liga 1! Cu toate ca aceste trei cluburi nu îndeplinesc mai multe criterii din dosarul de licentiere, surse autorizate sustin ca Mircea Sandu le-a promis ieri, în urma unei întalniri de taina în Bucuresti, reprezentantilor acestora ca ROAF-ul va fi modificat pentru ca licenta sa fie luata mai usor. In schimb, Timisoara nu va avea dreptul de a participa în preliminariile Champions League, unde va juca FC Vaslui.
Asta e chiar pe fata. Iancu, tata Jean si Vizer au pus-o de o manareala.
Daca Timisoara are echipa, Bihorul e bine sa mai vada Liga I dupa aproape 20 de ani cred, cand aud de Bistrita imi vine sa ma apuc de invatat regulamentul la crichet.
Comment
Comment