If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
daca foca aia isi da drumul la gura la uefa/fifa, aia or sa dezafilieze federatia romana si or sa anuleze titlurile din ultimii 20 de ani. nu are cum sa ramana poli in a dar sa nu joace in champions league, mai ales ca iancu a cerut audit de la uefa. iar ia sandu amenda si poate nu ne primesc aia defel, basca astia "granzii capitalei" ajung si ei prin diviziile de la M in jos. asa ca...joc de glezne...
degeaba va bucrati ca poli o sa fie in b, pt ca nea duru-curu n-are cum sa sesizeze el comisia, el sa judece cazul si el sa dea verdictul. in ce stat de drtept ati vazut procurorul avocat si judecator deodata?
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Se lupta cu morile de vant...la bucharest se judeca tot , se da ora exacta asa ca tot cum vor ei va iesii parerea mea !!! si asa nu e poli pe care o stie lumea ci AEK Bucuresti
Vine Levy la Steaua. Sa vedem cand pleaca.
Prea moale sa-i faca fata lui Jiji, plus ca si da repede bir cu fugitii, de la Urziceni a plecat de la aparitia primelor probleme financiare.
Un inceput perfect si normal pentru cel mai galonat si mai important si mai mare club cu cei mai multi suporteri din lume, cu fancluburi pana si in Burundi, Africa Centrala (mai toti au tricouri cu Nicolita, de ce oareeeeee? )
eu fac pariu ca nu prinde nici macar gecuta de toamna! pana la palton mai vine si hagi, ilie dumitreeescuuu, marus lacatus si poate edy iordanescu
Sa te demoralizez nitelus, Dinamo va ars si cu Talnar pe banca.......sincer, il prefer pe talnar de 1000 de ori decat toti cei enumerati de mine mai sus, sau decat cosmin contra, ciobotariu si alti trepadusi!
pana la "poate", are in cv victorie cu cel mai galonat si mai important si mai mare club cu cei mai multi suporteri din lume, cu fancluburi pana si in Burundi, Africa Centrala (mai toti au tricouri cu Nicolita, de ce oareeeeee)
eu tocmai ce am citit ca nu ramane andone si ca sunt mari probleme cu banii la Dinamo, de la datorii pana la restante salariale...treaba e nasoala si la noi )
pana la "poate", are in cv victorie cu cel mai galonat si mai important si mai mare club cu cei mai multi suporteri din lume,............
Pana la un punct ai avut dreptate, apoi ai luat-o prin sant.
Am astupat eu santul, ca te rasturnai.
De Talnar imi place, macar omul e tacut,nu ca Ando gura mare-rezultate mici.
Eu m-as bucura sa ramana Ando, asta e praf, cu el campionatul va fi la ani lumina de Dinamo.
Va reprofilati .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment