Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu, normal ca nu.

Dar daca Ministerul Apararii va cumpara jucatori de la Chiajna, Urlati, Ghimpati, echipa a doua etc si va pastra palmaresul, culorile si numele asta inseamna ca acesti jucatori joaca la Steaua. E corect?

Probabil ca se vrea sa se scape aceasta echipa de nebun. Nu stiu, nici nu ma bag.

Daca MaPN va infiinta o noua echipa cu aceea am sa tin.
    Last edited by Eu4yas; 27 June 2011, 14:13.
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Teoretic da, practic nu prea. Ar fii tot ceva gen strut-o-camila gen echipa aia de zic eu mai sus. Daca ar fii cum zice jiji ar inseamna ca FC Steaua Bucuresti o sa aiba asa din 19toamna pana in 2003, 2003-2011 a stat in hibernare, au fost la congelator.... si din 2011 - iar echipa de fotbal.
      In plus exista posibilitatea ca Jiji sa nu cedeze palmaresul ... atunci sa va vad.

Adica o sa tii cu echipa aia care o sa fie in Liga a 5 a?
      sigpic

Comment

• Nu vad cum sa nu dea palmaresul inapoi atat timp cat el nu are niciun drept asupra acelor ani, inainte de 2003.

Dar cine dreacu mai stie ce ar putea scrie pe contractele alea. Parca tot el a facut un schimb de teren foarte avantajos cu armata asa ca ne putem astepta la orice.

Sper totusi sa se ajunga la un consens, Steaua sa joace in Ghencea, acolo unde-i este locul.

Daca-l ia si pe Bourceanu avem trupa buna sezonul viitor.
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Si pe Torje il ia.
          Lasa PCH, ca nu moare Steaua cand vor cainii.

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
            Nu vad cum sa nu dea palmaresul inapoi atat timp cat el nu are niciun drept asupra acelor ani, inainte de 2003.

Dar cine dreacu mai stie ce ar putea scrie pe contractele alea. Parca tot el a facut un schimb de teren foarte avantajos cu armata asa ca ne putem astepta la orice.

Sper totusi sa se ajunga la un consens, Steaua sa joace in Ghencea, acolo unde-i este locul.

Daca-l ia si pe Bourceanu avem trupa buna sezonul viitor.
            Dpdv legal are tot dreptul din moment ce a cumparat societatea care administra clubul la momentul respectiv. Oricum e jenibil momentul asta. Speram sa plece si astia de la noi sa vina investitori care chiar vor sa faca treaba. Din pacate toata Romania a incaput pe mana unora de genul asta.
            sigpic

Comment

• Se rezolva toate, la noi se face multa galagie in mod inutile ca apoi toate sa se aseze in liniste, ca praful pe o ulita de la tara, intr-o seara de vara.
              Crezi ca MApN sau MAI nu stiu ca fara Steaua si Dinamo nu se mai uita nici mos Craciun la fotbal, nici macar in zilele cand craciunitele-s libere si s-a saturat sa vorbeasca de unul singur sau cu Rudolf?

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                Si cu Chiajna daca tinem tot mai multe campionate luate o s-avem mai mult decat voi!
                tot mai multe campionate luate o s-avem mai mult decat voi...tu te auzi??

Originally posted by Eu4yas View Post
                Daca MaPN va infiinta o noua echipa cu aceea am sa tin.
                exact cum spuneam....comunist pana in maduva oaselor!

Originally posted by mr.K View Post
                Si pe Torje il ia.
                Lasa PCH, ca nu moare Steaua cand vor cainii.

Lasa dr.K ca si eu sper sa nu moara....noi de cine mai radem...cine o sa fie iar "fu tuta noastra"? ciiiiiineeeeee?
                Last edited by PCH; 27 June 2011, 21:39.

Comment

• Chiajna.
                  Ca pe Steaua nu mai pupati s-o bateti de-acu inainte cateva decenii.

Comment

• Oricare din cele 2 echipe daca dispar cred ca nu o sa mai fie nimic interesant in campionat....
                    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                    prost.

Comment

• River - Steaua 1-0, 14 decembrie 1986, Tokyo.

Un meci plin de peripeţii pentru trupa din Ghencea, proaspătă cîştigătoare atunci a Cupei Campionilor Europeni: o călătorie de aproape 30 de ceasuri, un gol anulat eronat lui Belodedici în minutul 16, ghinion teribil la reuşita lui River, un arbitraj apreciat drept ostil.

Dar altceva voiam ssubliniez: 5 dolari a fost diurna jucătorilor stelişti pentru deplasarea din Japonia, de unde majoritatea s-au întors cu cîte un aparat video.

Pai Dodel isi poate lua cate un aparat video pe secunda la cat joaca(NU JOACA de fapt) la Steaua. Aia cum puteau sa joace cu 5 dolari diurna?

Jucatorii de la Arges se pare ca nu joaca niciunde altundeva, doar la echipa mama jucau ca erau dopati cu de toate.

Comment

• Apropo de River.....cica a retrogradat ! e pentru prima oara in istoria lor de 110 ani cand retrogradeaza. Au câștigat Primera División de 33 de ori; ultimul titlu intern a fost Clausura 2008. În plus au câștigat cinci titluri internaționale, inclusiv două Copa Libertadores, o Cupă Intercontinentală (cu steaua budapest!), o Supercopa Sudamericana și o singură Copa Interamericana
                        Sa fie un semn? sa mai dispara un "colos" al fotbalului mondial in acest an?....ma refer la echipa stelara cu care au jucat argentinienii acea cupa intercontinentala...doar timpul va decide asta!

Comment

• P(us)CH(e) pe limba, mah!
                          Ca va tragem dupa noi, pe toloaca din a 4-a Liga.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                            ...doar timpul va decide asta!
                            ...& Jiji
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• chiar ca.....ce farmec ar mai avea liga 1? derby-uri in B...Dinamo, Steaua, Craiova, Poli Aek Rocar Bragadiru...cica aia de la UTA, care sunt in B cand au auzit ca Timisoara risca sa pice in C au vrut si ei in C....sa joace contra lor

Comment

• Pai in Liga I vor fi derby-urile Sageata Navodari (te ia Loganu la meci, PCH, cica sa nu te ratacesti in metropola) -Astra (Ploiesti) Zimnicea-ca Niculaie vrea sa reloce echipa, iar Niki face rost de bilete.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google