Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• +1
    Va rup de data asta. Am pile la Liga.

Comment

• Super atunci,

Rapid Bucuresti - FC Vaslui derby in prima etapa.

1. Eu4yas
      2. Mr. K
      3.
      4.
      5.
      ..
      ..
      ..
      ..

Apropo, daca cineva are vreo alta idee de punctaj sau eu stiu ce alte propuneri sa spuna, poate mai schimbam cate ceva.
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Eu votez pentru acelasi sistem, solisti. Cine ghiceste ia punctul. Cu jumatati de masura pot merge dinamovistii, in paralel.

Comment

• pana la prima etapa vine supercupa! FORZAA OTEELUUUU!

hai pi ei pi mama lor

Comment

• Va salut!

1. Eu4yas
            2. Mr. K
            3. Roy
            4.
            5.
            ..
            ..
            ..
            ..

tot pentru varianta punct per meci optez si eu.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
              pana la prima etapa vine supercupa! FORZAA OTEELUUUU!

hai pi ei pi mama lor
              Pechinezule tu ce faci? Stai in genunchi, pardon in 4 labe si te-nchini la altii?

Originally posted by ROY View Post
              Va salut!

1. Eu4yas
              2. Mr. K
              3. Roy
              4.
              5.
              ..
              ..
              ..
              ..

tot pentru varianta punct per meci optez si eu.
              Si eu tot pt varianta cu 1 punct sunt. Totul sau nimic .
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• nu, dar traiesc intr-o tara libera si urmeaza un rahat de meci in care imi aleg echipa mai putin plina de rahat..nu am voie???

Comment

• PCH, MAI va da afara. Altii fara stadion. Vezi ca nu-i frumos sa razi de altii?

Comment

• si noi si rapid? de noi inca nu am auzit dar nu ma mira...eu inclin sa cred ca e manevra....sa joace toate pe stadionul national din diferite motive!

Comment

• Hai ja de-aici ca ne umpli de pureci!

Barboianu, Fane Barboianu
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• PCH, uite-aici.

Steaua, Rapid, urmează Dinamo! Şi "câinii" îşi caută stadion nou!
                        Între CS Dinamo şi FC Dinamo există un contract de asociere (nr. 2640/16.07.2002), bazat pe o Hotărâre de Guvern din 2000 (nr. 1086 din 09.11.2000). Prin această asociere, în care statul punea la bătaie terenuri, spaţii de birouri, terenuri de antrenament, vestiare, iar ceilalţi veneau cu "personal calificat" şi "experienţă managerială", Clubul Sportiv are mâinile legate: trebuie să accepte o chirie lunară de aproximativ 3.000 de euro şi nu poate rupe unilateral contractul, care e pe o perioadă nedeterminată. Conform surselor ProSport, preşedintele CS Dinamo, fosta campioană olimpică Elisabeta Lipă, a demarat acţiunea de a anula HG din 2000, pentru ca mai apoi să poată rupe şi asocierea din 2002. După ce acestea vor fi realizate, FC Dinamo va ajunge în situaţia Stelei şi a Rapidului! Ori plăteşte o chirie actualizată, ori îşi caută alt stadion.

Comment

• iti dau report bai PURECE ce esti

serios, prea au ramas in acelasi an toate echipele din bucuresti fara stadion...culmea, acelasi an in care este gata Amsterdam Arena, Da Luz, Dragao sau cum naibii se numeste stadionul ala! Eu vreau sa jucam pe Dinamo

eu in locul astora, ca e steaua, ca e rapid sau dinamo....as fugi repede pe cotroceni, e un stadion cochet si cu un minim de investitii se poate face treaba buna acolo....ce imi trebuie mie stadion de 50-60 de mii de locuri cand la meciurile mele vin 1200-6000 maxim! iar faza cu cuplajele eu nu o inteleg...cum dreacu sa stau in acelasi stadion, eu galeria echipei campioane cu gibonii de la steaua si cu minoritatile rapidiste?? pai iese macel ma, ii calcam in picioare!!
                          Last edited by PCH; 15 July 2011, 12:04.

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=NjxJFSSLlFU

Incredibila greseala a lui Bar-bo-ia-nu )))))).

Asta mai joaca la voi mah?
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• PCH, ce campioana visezi?
                              Zi drept ca ieri ai stat prea mult in masina si ai facut insolatie.

Auzi, voi aia 151 de spartani ii calcati pe cei 25 mii de stelisti?
                              Coane Leonidas, mai taie ca atarna.

Comment

• doar asa ne puteti bate, pe relatia nas-fin si cu autogoluri norocoase! daca nu o baga Fane in ate nici in ziua de azi nu marca steaua...ca nu are cine, cioflingarii aia care cica sunt varfuri sunt buni la prasit sau la industria sarmii campia turzii

nu am stat in masina.....iar seara am mers cu una adevarata....prietenii stiu de ce

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google