Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Steaua - CS Mioveni 1
    Gaz Metan Medias - Dinamo 1

Comment

• Originally posted by Dany_DNY View Post
      Sportul Studentesc - Ceahlaul Piatra Neamt 1
      FCM Targu Mures - CFR Cluj 2
      "U" Cluj - Rapid 2
      FC Vaslui - Petrolul Ploiesti 1
      Astra Ploiesti - Vointa Sibiu x
      Steaua - CS Mioveni 1
      Pandurii TG. Jiu - FC Brasov 2
      Otelul Galati - Concordia Chiajna 1
      Originally posted by ZEU69 View Post
      "U" Cluj - Rapid X
      Astra Ploiesti - Vointa Sibiu 1
      Steaua - CS Mioveni X
      Gaz Metan Medias - Dinamo 2
      Pandurii TG. Jiu - FC Brasov 1
      Originally posted by Champion View Post
      "U" Cluj - Rapid 2
      Steaua - CS Mioveni 1
      Originally posted by tifosibt76 View Post
      Etapa 2
      FCM Targu Mures - CFR Cluj X
      "U" Cluj - Rapid X
      Steaua - CS Mioveni 1
      Pandurii TG. Jiu - FC Brasov X
      Mersi de raspuns baieti va notez maine dimineata!

S-a notat si la maestru Disssel, ROY sa nu ne uiti te rog!
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Va salut !

"U" Cluj - Rapid 2
        Astra Ploiesti - Vointa Sibiu x
        Steaua - CS Mioveni 1

Comment

• Steaua ia bataie sau cel mult egal
          sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• Sportul Studentesc - Ceahlaul Piatra Neamt 1
            "U" Cluj - Rapid 2
            Steaua - CS Mioveni 1

Comment

• 'Neata.

Cam asa stau lucrurile. L-am pus si pe Cosmin. Bafta multa!
              Attached Files
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                da, dar vezi tu...dinamo este o particica dintr-un clasament! Steaua este URSS-ul insusi! este SINONIM!

Asa e, Dinamo nu e decat un procent ca Steaua in tot ce priveste fotbalul, performante, notorietate.
                Nu mai pun la socoteala cat % din suporterii Stelei, sunt cei ai lui Dinamo, undeva sub 1%.

Mai trage un fum din ce fumezi, ca vad ca o iei pe calea cea buna.

Declaratie Moti:

Nu vrem să-i băgăm şi pe cei de la Varazdin în istorie, să le facem cotă şi nume pentru Europa.
                Stie baiatul asta ce spune.

Dănciulescu - Niculae ar putea fi cuplul de atac pe care Liviu Ciobotariu l-ar putea alinia în această seară
                Moţi a mărturisit ieri că Dinamo caută să nu aibă emoţii nici pentru returul din Croaţia cu Varazdin, nici pentru soarta calificării în play-off. Turul se joaca azi, de la ora 21:00, pe DigiSport si livetext pe gsp.ro

- Cosmin, trebuie să se teamă Dinamo de Varazdin?
                - Adversarii nu par periculoşi, dar am mai avut parte în istoria recentă de surprize neplăcute. De aceea trebuie să tratăm acest meci cu maximă seriozitate. Nu vrem să-i băgăm şi pe cei de la Varazdin în istorie, să le facem cotă şi nume pentru Europa. Şi nu vrem nici să trăim cu iluzia vreunei minuni. Să fim atenţi, concentraţi doar la fotbal şi să ne facem treaba cum trebuie pe teren!

- Ce rezultat v-ar oferi linişte pentru retur?
                - Nu sînt parior, nu dau pronosticuri. Să ne concentrăm, să dăm multe goluri, să nu primim. O să încercăm cu toţii, de la fundaşi şi pînă la atacanţi, să înscriem din fiecare ocazie pe care o avem.

- Vă mai bîntuie coşmarul verii trecute, Hajduk Split?
                - Nu trăim în trecut, cred că am învăţat din acea lecţie şi acum ne vom lua toate măsurile de siguranţă pentru a-i elimina pe croaţi.

- Crezi că veţi avea o atmosferă încinsă la meciul din Ştefan cel Mare?
                - Noi ne dorim să se vîndă toate biletele, fiindcă am vrea să umplem arena din nou, ca pe vremuri. Susţinerile venite din tribune ne dau forţă, s-a văzut şi în meciul de debut, cu Tîrgu Mureş, că n-am avut probleme în joc şi fiindcă am simţit sprijinul fanilor.

ECHIPELE PROBABILE:
                DINAMO
                Bălgrădean - L. Rus, Scarlatache, Moţi, Diabate - Torje, D. Kone, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu, M. Niculae
                Rezerve: G. Curcă, Pătraşcu, G. Păun, Cazacu, Ţucudean, Muşat, Stănescu
                Absenţi: Bakaj (suspendat), Pulhac, Dr. Grigore (accidentaţi)

NK VARAZDIN
                Krklec - Brlecici, Tkalcici, Glavina, Simek - Conjar, Aganovici, Punocec, Glavica - Vugrinec, Sacer
                Rezerve: Mrmici, Safarici, Grgec, Susac, Golubar, Kaniski, Gluhak

Alte "surprize neplăcute" ale roş-albilor din 2000 încoace
                Sezonul Adversarul Rezultate
                2000-2001: Polonia Varşovia 3-4 / 1-3
                2001-2002: Grasshoppers Zurich 1-3 / 1-3
                2007-2008: Elfsborg 1-2 / 1-0
                2008-2009: NEC Nijmegen 0-1 / 0-0
                2009-2010: Slovan Liberec 0-3 / 3-0 (9-8 la penalty-uri)
                2010-2011: Hajduk Split 3-1 / 0-3

Sau:

ÃŽn 1986, se petrecea una dintre cele mai mari contraperformanţe din istoria fotbalului românesc. Deşi în luna mai Steaua cîştigase Cupa Campionilor Europeni în finala de la Sevilla, iar fotbalul românesc părea într-o pronunţată ascensiune, Dinamo a eşuat lamentabil în Cupa Cupelor în faţa iluştrilor anonimi albanezi de la FC 17 Nentori.

După turul de la Tirana, încheiat cu victoria gazdelor (1-0),.............returul s-a terminat la fel de dezastruos pentru dinamovişti, 17 Nentori impunîndu-se în şoseaua Ştefan cel Mare cu 2-1.
                Mare echipa Dinamo.
                Last edited by mr.K; 28 July 2011, 12:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• lasa-ma cu suporterii stelei ca sti prea bine care sunt acestia! in general aia care nu stiu 2 jucatori, anul in care a fost infiintat clubul si nici cine e antrenor (cu toate ca la capitolul asta nici un expert contabil nu ar putea tine bine evidenta) plus asa bruneti si in papuci!

Slovan Liberec surpriza neplacuta....Romania are ONOAREA SI DEOSEBITA placere sa aiba o echipa romaneasca care detine acest record...e SINGURA care s-a calificat dupa ce a pierdut cu 3-0 acasa....iar in 2000 nivelul era foarte redus! nu doar Dinamo juca slab...sigur e facut de geambasu articolul asta!
                  De ce nu zici si de victoria cu Hamburrg, Barcelona acelor vremuri???? spui doar ce iti convine....voi vorbiti care nu ati batut pe Zimbru Chisinau...mi-ar fi rusine!
                  Last edited by PCH; 28 July 2011, 12:58.

Comment

• Sunt mai bruneti ca-i bate soarele ala care a tot rasarit pe strada Stelei.
                    Pe cand voi, cand va era lumea mai draga, ba 17 Nentori, ba Elfsborg, ba.......nu mai spun ca nu termin pana diseara. Mai bine vezi finalul diseara, direct.

Comment

• si daca ii rupem pe aia veniti cu fraze gen....pai cu amatorii astia va laudati voi??

deja va cunosc, va stiu prea bine specia, regnul! STELISTILOR! huuuuo

Comment

• Comment

• Deci in '86 ati luat-o de la o echipa dintr-o tara cu o capitala moderna, fara apa calda si cu fix 2 benzinarii, unde masina suprema era Aro.

Pune in balanta: Steaua-Cupa Campionilor, Dinamo-capac de n-au mai putut pune frana la muci, de la o echipa dintr-un sat numit capitala Albaniei.
                          Daca juca Torje pe atunci, dadea nastere unui nou fluviu, mai mare decat Volga.
                          Last edited by mr.K; 28 July 2011, 13:04.

Comment

• Nu-i mai spune de Nentory ca nici macar nu era nascut atunci sau mergea de-a busilea prin casa!

P.S. Am trecut acum 2 zile pe langa maritul stadion cand ce sa vad acolo? Puzderie de lume. In gandul meu m-am intrebat ma ce-o fi aici ca n-am mai vazut asa ceva decat cand vine galeria stelei sa le umple stadionul.
                            Ce sa vezi? Tehnici de prim ajutor si resuscitare pe arena pechinezilor .

Cand EO va spun ca spitalul se mareste voi nu ma credeti!!!!
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Pai i-au gasit o intrebuintare mai buna stadionului, daca tot nu joaca echipa mai nimic.
                              Hai Ambulataaaaaaaaa!

Comment

• Clar, iti dai seama!

Se-aude ca vor sa imbunatateasca si cultura de cartofi!
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google