If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Nu s-au anuntat ploi weekendu' asta, o pun inapoi.
Fratilor, nu mai vrea nimeni sa joace un amical cu nationala noastra, parca suntem raiosi. Pana si Luxemburg joaca amical cu Portugalia.
Acu' cica suna la Chisinau, Sandu.
citeste bre bine ..am zis ca tin cu echipele romanesti nu cu ... redusii aia mintali care se duc pe stadion si singura ocupatie e sa injure ..pe cineva nu conteaza si sase bata cu jandarmii...
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Si eu tin cu echipele romanesti in europa, o spun sincer! am tinut si am rupt fotoliu la meciul rapidului cu anderleht cand au avut 2-0 la pauza si au pierdut calificarea....am tinut cu cfr in grupe! e, cand joaca steaua nu pot! deci nu am cum omeneste vorbind! daca un meci al stelei in europa inseamna patriotism sau romanism....prefer sa strig din toti plamanii....impreuna cu toata suflarea dinamovista...NOI NU SUNTEM ROMANI! )
cata iti garantez ca asa gandesc si oamenii de "afara" cand vine vorba de echipe titrate din tara lor. Si daca eu tin cu steaua din fata televizorului iti garantez ca nu intra pe teren cu 1-0. Noi suntem un popor care asteptam sa vina toate de sus, ne rugam pentru toata lumea dar nu facem nimic sa existe mai multe sanse de reusita...
oare asa gandesc si oameni din "afara" ....oameni fac tara , nu invers...
Te asigur ca suporterii Milanului au dat petrecere cand Inter a fost eliminata din europa....si exemplele pot continua! da, asa este si afara! sunt multe grupari din diferite galerii care nu sunt deloc atrase nici de meciurile echipei nationale....doar echipa lor de club conteaza! informati-va si apoi scrieti!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment