Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu s-au anuntat ploi weekendu' asta, o pun inapoi.
    Fratilor, nu mai vrea nimeni sa joace un amical cu nationala noastra, parca suntem raiosi. Pana si Luxemburg joaca amical cu Portugalia.
    Acu' cica suna la Chisinau, Sandu.

Comment

• iar s a inceput cu palmareselelrlellee ))))))
      ...eu diseara nu o sa fiu ipocrit , o sa tin cu echipele romanesti
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

Comment

• pai da asta conteaza sa se califice echipele romanesti deseara ca in campionat este altceva

Comment

• ultrasii nu au cum sa sustina echipele adverse indiferent de situatie...adica te injura un an apoi tu tii cu ei ...nu merge

Comment

• Eu sunt om civilizat nu injur pe nimeni.....
            prost.

Comment

• tu da) ca nu mergi in peluza) baiat cuminte

Comment

• citeste bre bine ..am zis ca tin cu echipele romanesti nu cu ... redusii aia mintali care se duc pe stadion si singura ocupatie e sa injure ..pe cineva nu conteaza si sase bata cu jandarmii...
                prost.

Comment

• Si eu tin cu echipele romanesti in europa, o spun sincer! am tinut si am rupt fotoliu la meciul rapidului cu anderleht cand au avut 2-0 la pauza si au pierdut calificarea....am tinut cu cfr in grupe! e, cand joaca steaua nu pot! deci nu am cum omeneste vorbind! daca un meci al stelei in europa inseamna patriotism sau romanism....prefer sa strig din toti plamanii....impreuna cu toata suflarea dinamovista...NOI NU SUNTEM ROMANI! )

Comment

• oare asa gandesc si oameni din "afara" ....oameni fac tara , nu invers...

Comment

• cata iti garantez ca asa gandesc si oamenii de "afara" cand vine vorba de echipe titrate din tara lor. Si daca eu tin cu steaua din fata televizorului iti garantez ca nu intra pe teren cu 1-0. Noi suntem un popor care asteptam sa vina toate de sus, ne rugam pentru toata lumea dar nu facem nimic sa existe mai multe sanse de reusita...

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                        oare asa gandesc si oameni din "afara" ....oameni fac tara , nu invers...

Te asigur ca suporterii Milanului au dat petrecere cand Inter a fost eliminata din europa....si exemplele pot continua! da, asa este si afara! sunt multe grupari din diferite galerii care nu sunt deloc atrase nici de meciurile echipei nationale....doar echipa lor de club conteaza! informati-va si apoi scrieti!

Comment

• oriunde in lume ....suporterii adevarati, dar si conducatorii se roaga pt adversarii echipelor concurente din campionat !

Comment

• Tocmai de aia e frumos fotbalul )

Comment

• normal.....PENTRU DINAMO TRAIM, PENTRU DINAMO MURIM....M...E sTEAUA !

PCH urmatorul dinamo-steaua poate il vedem amandoi in peluza lasam baietii la tv
                              Last edited by Champion; 28 July 2011, 20:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Cu siguranta..nu ratez de ani buni meciul asta! sunt mereu in peluza nord, se stie! ) acolo mereu vom fi, pentru echipa vom muri

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google