Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne-au facut de ras din nou.
    Penibil, jenibil, incalificabil, de rasul curcilor. Inca o data s-a dovedit ca nu sunt in stare de nimic in Europa.
    Fereasca Sf D-zeu sa nu va calificati acolo ca gata, PCH, chiar daca te muti in Rwuanda tot dau de tine.
    Ma intreb cum dreacu ai mai avut curaj sa scrii?

Doamne, pacat de golul lui Moti, fenomenal!

Nu ne mai faceti de ras, luati aminte de la Gaz Metan Medias!!!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• FINULE,,,CUSCRE,,,in locul lui Pch as pleca pe planeta Marte,,ca acolo este muuult mai bine.
      Azi am vazut la stiri cum statea bietul Cornel Dinu in rezerva spitalului si se uita la meci dupa geam..noroc ca era acolo ca l-au resuscitat doctorii repede la final de meci
      Bietul om..a pus suflet in echipa asta de "fotbalisti de curtea scolii" si cred ca numai apuca sa vada si el in viata asta vreun meci cu Dinamo in FAZE SUPERIOARE ale cupelor si sa numai vorbim de LIGA CAMPIONILOR deci rusinica lor si ciocu mic si joc de glezne!

Comment

• Cuscre, bine ai revenit, ca te dadusem disparut.
        PCH ce sa mai spuna, i-au inchis ai lui gura. Temporar. Apare acusi cu forte proaspete.
        Liga Campionilor pentru Dinamo nu-i SF, e SF 3D.

Comment

• Forta CS Mioveni) batem Steluta la Mare ....cred
          sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• Vrabia malai viseaza.........ca graunte nu poate sa manance.
            Aveti grija cu Mioveniul sa nu retrogradati, lasati visele de marire.

Mainz-Medias 1-1, macar gaz Metan a stiut cat poate si a reusit. Va dati seamna ca astia la 0-0 sunt calificati, iar Dinamo la un 0-0 utopic (io cred ca o iau cu 3-0 acolo) in deplasare, sunt eliminati?

Una caldă, două reci pentru Dinamo: Luchin vine, Găman şi Bărboianu blocaţi!
            Iar face Dinamo transferuri.

Giovani Becali a dezvăluit despre Dinamo: "Eu le-am propus trei jucători de la loturile naţionale, dar nu-s bani. O să-i duc în altă parte, unde pot să ia 4.000, 5.000, fie şi 2.000-3.000 de euro pe lună.
            Şi mai e o chestie: tu n-ai bani de salarii şi refuzi un milion de euro de la Cesena pentru Alexe?! Badea să nu mai ţină pixul şi foaia în faţă, să bage bani, să caute bani pentru club".

PCH, astia n-au bani nici de scobitori ma, si tu-i vezi campioni?
            Last edited by mr.K; 29 July 2011, 11:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• E minciuni toate e minciuni! Pau nu mai trancani aiurea ca nu ai vazut meciul! nu o sa fac mare tam tam pentru ca rezultatul nu ma ajuta! jocul din repriza a doua lipsit de idei, haotic, blocajul asta psihic al lor....ma sperie! Cand venisera suporterii la stadion iar au calcat in strachini! Pacat...mai ales ca nu asta va fi Dinamo din acest an, trebuie sa vina Inca 5-6 jucatori buni....Gaman, Barboianu, Luchin, Eric si Parvulescu de la Gaz Metan..eu sunt convins ca ii batem rau acolo si ne calificam! daca nu se intampla asta o sa fie....grozavie!

Gata cu offtopicul de aici!

Comment

• Nu mai posta viata mea ca dau in tine ca-n masini straine.

Sunteti de ras!

Numarul spectatorilor de-aseara = 101 pechinezi!
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Stai sa ii vedem si pe ai tai...) sa vezi ce dau eu ca surdul in tobe!

Comment

• La Medias bateti cu 3 penalty-uri gratuit acordate si cu 2 eliminati de la Gaz Metan, doar asa.
                    Huuuuuuoooooooooooo!
                    Hai sa vorbim de AC Milan, lasa echipa aia din groapa, ca n-ai cu cine ma, niste...(zi-le tu ce sunt).

Comment

• Tu sa vorbesti de Steaua cand veti fi in stare sa bateti echipa asta de desculti cu care ati jucat acum. Stie careva cum se numeste?

De rasul curcilor sunteti, atata penibilitate n-am vazut in viata mea. Ivanovici spunea aseara ca Vointa Sibiu e echipa de 17 ori mai buna decat asta cu care ati jucat voi mah!

La Medias v-o luati in freza fara probleme!
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Pramatii!

Am vazut un amical al lui Milan zilele trecute, joaca incantator...cam tiki taka!

Comment

• El Shaarawy ala are o freza....
                          Ibrahimovici mi-a placut tot timpul, nu inteleg de ce n-a avut loc la Barca. Imi aduce aminte de Van Basten, cel mai bun atacant all time, din punctul meu de vedere.
                          Anul asta cred ca fac treaba buna in Europa.

Comment

• Gigi Becali: L-am sunat pe Borcea dupa meciul cu croatii, nu mi-a raspuns. Abia dimineata am vorbit, toata noaptea a suferit din cauza egalului. I-am spus ca pariez 1 milion la un euro ca se califica. El crede ca e blestemat. Am trimis si preotul sa-i faca o slujba acasa
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Ce sa faca popa la Borcea acasa, sa-i sfinteasca p@#$%$#a Alinutei?
                              Poa' sa vina toata calugarimea de pe muntele Athos, ca Dinamo nu mai iese din groapa.

Comment

• Mai degraba le-as fi trimis preotul pt o vesnica pomenire!
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google