Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• unde pot sa vad si eu mioveni....joaca pe dolce si nu prind asa ceva?

Comment

• VIP Box Sports - Watch live free sport from the Premier League, live football streaming, Live NFL NBA, MLB, NHL streaming only on VIPBox sports.

Comment

• Merci frumos! 2-0....chiar acum steaua! nu mai ma uit, merg la tv sa vad Dinamo )

Comment

• ce ocazie a avut torjee

Comment

• Meci frumos ...parca de mult nu am mai vazut pe steaua asa de dezinvolta .....mmulte faze de poarta dar sa recunoastem ca mioveniu' au fost decat niste jaloane verzi...in rest multa pofta de joc ,suporterii.."ca acasa"....
            sa vedem cum e descurcurca si cu o echipa mai tare in formula asta
            Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
            prost.

Comment

• asteptam derby ul ...acolo sunt probleme
              Gaz-dinamo 1-6 situatii clare de gol la pauza...ma ma ma si ce mai joaca gazul in europa ma...pfff cate laude) si ce distrusa era dinamo ...

Comment

• )) pai silviule aia e realitatea..unde nu se misca valiza

..dar sa nu uitam ca dianamo a anuntat innaintea meciului ca vrea sa cumpere catzi va jucatori de la gaz...........cunoscatorii stiu
                Last edited by DISSSEL; 31 July 2011, 22:33. Reason: Automerged Doublepost
                prost.

Comment

• Foooooorrrrrrrrrrrrrtttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaa

Sttttttttttteeeeeeeeeaaaaaaaaaauuuuuuuuuaaaaaaaaa !

Comment

• fi ma serios...de unde req le scoateti frate? bai dar dinamo astia chiar nu pot bate pe nimeni ? dupa voi asa ar fi...d aia pe unde va prindem va dam jet maxim) dacanici pe gaz metan nu i mai bateam ;atunci pe cine?
                    PS a fost blat la steaua....dica si neaga au vandut meciul

Comment

• Nu zi hop pana nu sari ! Si un egal ar fi bun pentru voi !!

Comment

• goooool danciuuuuuu....se apropie de locul 2DD vin si tatu cu rusescu din spate sclavii req)

Comment

• tatuu ))))))))
                          3-0 ))))))))) goolllllllllllllll niculaieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!
                          Last edited by cosmin_BR; 31 July 2011, 23:02.

Comment

• ciudat e fotbalul la romani.....))

eu tin sa cred ca s au castigat bani ffff multii la pariuri joi.....
                            Last edited by DISSSEL; 31 July 2011, 23:32. Reason: Automerged Doublepost
                            prost.

Comment

• probabil ca da cine stie .....

Comment

• altfel nu se explica diferenta de joc
                                prost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google