Bine, fie, hai 4 noi si unul Dorel Stooooicaaaaaaaaaaaaa.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca nu s-a pariat pe meci ii bat pe aia fara drept de apel. Si daca mananca bataie se intorc in campionat si iar se rezbuna pe ciuca batailor din ultimul deceniu... asa ca nu ma strezes prea tare.
Pe mine ma distreaza visul ala al tau cu multe goluri ...sigpic
Comment
-
Originally posted by Niki B View PostMa, io cred ca Jiji citeste forumu' inainte de fiecare interviu... altfel nu pot sa'mi explic cum de exista asemanarea uriasa intre vorbele lui si ale lui K.
E baiat bun totusi, a zis ca imi lasa mostenire Steaua.
PS: Jiji mi-a zis ca visul lui e sa aiba un Logan.
I-am promis ca daca Steaua ia campionatul, fac schimb cu vreo rabla de Mercedes de-a lui.
Comment
-
Niki, PAU intre 2 caracatite la gratar si un peste scaldat cu ouzo, poate pune si pronosticurile.
Originally posted by yrman View PostDe cand va conduce ciobanu va-ti stricat si voi ...
Mie mi-ar fi rusine totusi sa joc un tur preliminar cu emotii, cu niste amatori. Voi aveti fata de playoff direct, pe bune.
Comment
-
No Comment! Asta este steaua! noul Claudiu RaducanuAttached Files- 382413-florin-costea03.jpg (153.9 KB, 16 views)
- 382415-florin-costea05.jpg (153.8 KB, 16 views)
- 382416-florin-costea06.jpg (156.1 KB, 16 views)
- 382417-florin-costea07.jpg (160.1 KB, 16 views)
- 382418-florin-costea08.jpg (155.2 KB, 16 views)
- 382419-florin-costea09.jpg (156.2 KB, 12 views)
- 382420-florin-costea10.jpg (163.7 KB, 10 views)
Comment
-
COPY PASTE PCH stie...
La naiba,,,toti astia de la Sport.ro,,GspTv,,etc zic ca Dinamo a jucat EXECRABIL si tu vii sa zici de... MARELE,,,care mare???
Pana si lui Cristi Munteanu (( ca era comentator la sport.ro) ia tatait fundu sa nu ia dinamo gol in ultima parte a reprizei a doua ca va incalecase aia de la varazdin si voi erati cam VARZA CU CARNE si va bagaseti in aparare,,asta a zis dinamovistul vostru MUNTEANU la TV...si la final de meci a rasuflat ca trenu in gara de usurare
Comment
Comment