If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
dar ţeseca(cum ar zice spurky pt ca ei oricum nu stiu cu cine au jucat) ) cine e? daca vrei TSKA priveste la MOSCOVA ...dupa ce au castigat Europa League Dinamo i-a scos ..iti amintesti?nu...)stiam
mai spun de Everton?5-2?) pierd timpul cu voi
Va doresc o noapte buna !
doamne dumnezeule ce poti sa zici , are 31 de titluri si 19 cupe ale bulgariei CEA MAI BUNA ECHIPA DIN BULGARIA!!!! tu vezi ce debitezi ?? dar dinamo ce a facut ? cine sunt aia cu care au jucat aseara ca eu sincer nu am auzit de ei pana acum 1 saptamana.
dinamo = RUSINEA TARII
ps:eu imi aduc aminte doar de 17 Nentori , Elfsborg , NEC Nijmegen si mai nou Vorskla Poltava )))))))))))))))))))))) RUSINEA TARIIIII HUOOOOOOOO DESFIINTAREA
M-au imbolnavit auzi . Imi venisera si dracii aseara!
Ei nu pot intelege ca Steaua este echipa cu cel mai mare punctaj al meciurilor jucate in Europa.
Cum ma-ntreaba prietenul nostru Champion cate meciuri a castigat?
Nu vor sa recunoasca ca aportul nostru in participarea celor 6 echipe in Europa este foarte foarte mare! Cel mai mare!
Ne spun ca suntem frustrati.....Pe ce baza? Au fost ei in Europa si-au facut furori acolo? Au adus ei mai multe puncte Europene decat noi?
Raspunsul este clar si-l stim cu totii, NU.
En fin, legat de jocul Stelei de-aseara, eu spun ca mai este de munca. Echipa sufera la mijlocul terenului. Tot joaca cu 2 inchizatori, parca lipseste un numar 10. Creativitatea pare ca nu ia nota de trecere din partea mea.
Chiar si cu acest lips, Steaua si-a mai creat cateva ocazii importante, ma refer la ratarile lui Iliev si cea enorma a lui Tatu. Era gata gata sa sparg si termopanu.
Bulgarii mi s-au parut mai buni de la mijloc in sus, driblinguri bune, circulatie a balonului mai buna ca a noastra, plus la creativitate. In primele minute ale reprizei secunde chiar au fost peste noi la toate capitolele, ne cam bagasera cu fundul in poarta. Am observat insa ca dupa vreo 15-20 de minute s-au stins.
Bun mijlocasul acela dreapta, de culoare, Nelson parca, cateva curse foarte cand a intrat. Si ei au avut 2 ocazii bune, una chiar mare mare prin Zicu (traiasca el).
La ocazia lui Zicu in schimb Tatarusanu trebuie apostrofat sau Nae sa dea bine cu el de pamant la antrenamente si sa-l trezeasca. Nu da foarte foarte mare siguranta liniei de fund, mi se pare apatic.
habr n aveti ma de fotbal ! Fara suparare ... o tineti una si buna cu CL ...Doamne Dumnezeule ...aloooo habarnistii...ce req ma...ati fost de 2 ori in viata pe stadion si va dati cu parerea))) sunteti frustrati
doamne dumnezeule ce poti sa zici , are 31 de titluri si 19 cupe ale bulgariei CEA MAI BUNA ECHIPA DIN BULGARIA!!!! tu vezi ce debitezi ?? dar dinamo ce a facut ? cine sunt aia cu care au jucat aseara ca eu sincer nu am auzit de ei pana acum 1 saptamana.
dinamo = RUSINEA TARII
ps:eu imi aduc aminte doar de 17 Nentori , Elfsborg , NEC Nijmegen si mai nou Vorskla Poltava )))))))))))))))))))))) RUSINEA TARIIIII HUOOOOOOOO DESFIINTAREA
bai baiatule baga ti mintile in cap....e campioana BULGARIEI ma nene nu a GERMANIEI)... + in bulgaria sunt 2 mari si late litex si astia...isi impart titlurile....echipa pi...dii)
Last edited by Champion; 19 August 2011, 11:25.
Reason: Automerged Doublepost
Bai Champion, mai baiatule, bai, bai m-ai exasperat! Nu se mai poate cu tine, da' deloc! O tii una si buna ca nu am fost pe stadion, esti pur si simplu de groaza, da' de groaza rau de tot.
De unde stii tu ca nu mergem noi pe stadion? De cate ori stii tu ca am fost noi pe stadion?
Chiar asa o mai lungesti mult?
Spune-ne ce-a facut gloata de pechinezi/pudeli aseara mai bine!
Explica-ne ce s-antamplat cu marea echipa Vorskla Poltava?
Auzeam aseara pe la TV ca ne trebuiesc intre 18 si 25 de puncte ca sa putem avea o echipa calificata direct in UCL si una sa mearga in tururi preliminare.
Stii ce-nseamna 18 puncte?
Ai habar?
Stii ca gasca de pechinezi/pudeli a irosit aseara 3? Stii ca sunteti deziluzia serii nu?
Iti repet pana iti intra o data in cap. In Europa cat si pe plan intern, ma refer la trofeele castigate, sunteti sub, supt , under (adica sub), dedesubt, dedesupt , noi peste voi, voi sub/supt noi. Intelege!
Nu "my friend". Prea esti tu comentatorul suprem si prea vorbesti tu de Steaua. Arunci numai fitile, pe cuvant.
De-aici incolo ne dam cap in cap! Sa vedem ce iese. Si pe deasupra iti voi demonstra ca habar n-ai ! Sincer !
Legat de stadion, iti spun doar ca nu merita inca sa mergi atat timp cat diferiti oameni sau animale fac de ras tot. Spectacol, atmosfera, tot.
Cand iti spun trecut, iti spun ca si tu te legi de acelasi lucru. Iti exemplific, tu ne spui ca aveti 10 meciuri directe in fata noastra, deci la trecut, eu iti spun ca avem mai multe trofee, mai multe realizari Europene, tot la trecut.
Amandoi ne legam de trecut deci!
Daca ma leg de prezent, te-am intrebat aseara, ce s-antamplat si tu mi-ai spus nervi nervi nervi.
De ce?
Ca a batut Steaua si Dinamo a luat-o-n freza?
Altfel, asta-i poza de grup pt etapa, bun venit celor 2 baieti noi!
vedem la finalul campionatului cine strange mai multe puncte si cine stie fotbal;))...dar sa nu faci blat ca tu ai baza de date )
Legat de stadion, iti spun doar ca nu merita inca sa mergi atat timp cat diferiti oameni sau animale fac de ras tot. Spectacol, atmosfera, tot.
pai la steaua nu o sa fie niciodata atmosfera) vino in groapa sa vezi MASACRU ) coregrafie etc... la steaua au fost odata cativa baieti care ne erau cu adevarat rivali...aici vb de baietii de la SUD, STILL OSTIL, o parte din peluza nord...daca stii despre ce vorbesc....aia da...dar a avut grija oierul sa va strice toata atmosfera!Acum vin meltenii cu sacose direct de la fabrica incurajati de crainici hai stiaaa ua stiaaa ua ca aseara;)
Last edited by Champion; 19 August 2011, 12:18.
Reason: Automerged Doublepost
Bine, bine . Daca vrei ti-o las tie sa te ocupi de ea. Sa nu spui apoi ca fac magarii.
Altfel, daca pierzi, dai o lada de bere la toti stelistii de-aici!
Vezi ca data trecuta "EO" am castigat !
Omule, cand veti in stare si voi vreodata sa faceti atmosfera precum in Ghencea atunci vorbim. Deocamdata sunteti 151 de insi maxim, protestati de 7 ani si nu se vede nimic.
Totodata legat de baietii de la sud iti spun doar atat, ei l-au dat afara p-asta, ei sa puna mana acum sa reconstruaisca tot ce e ruina in Ghnecea.
Altfel, e usor sa strici si s-astepti ca milogul ca cineva sa-ti dea bani din nou, iar dupa 2 ani sa-l iei si pe-ala la injuraturi!
Stiu, stiu ca ai glumit. Nu erai tu, dar era pechinezul ala, alt atotstiutor si i-am dat sa zaca!
Si el tot la fel, ani de zile pe stadion etc etc etc. Stii tu, baliverne .
Am tot evitat sa intru pe postul asta ca sa nu vad cum se injura toata lumea care discuta de sport...apoi m-am gandit ca baietii de pe logan club cu care am avut de a face pana acum au fost ok si mi-am zis sa intru sa vad comentariile de dupa victoria stelei (mentionez ca sunt stelist). Din pacate am gasit si aici acelasi rahat care il gasesc si prin site-urile care fac presa sportiva (ma refer la comentariile userilor). Am decis sa nu mai intru pe posturile care au legatura cu fotbalul (vreau sa-mi menajez stomacul iar comentariile de prin zona provoaca greata). Cred ca cel mai bine ar fi sa se creeze un post "Injuraturi intre suporterii echipelor romanesti" si postul asta sa ramana "clean" sa pot sa-mi manifest si eu bucuria la o victorie a echipei mele...mai ales ca situatiile in care ma pot bucura sunt foarte rare din pacate. Si simplu ar fi sa se avertizeze la prima injuratura si sa se baneze la a doua. Sunt sigur ca si suporterii din romania ar putea sa cante 90 minute dar din pacate 93% dintre suporteri sunt xenofobi si cand nu injura si nu fac tigani sau unguri pe altii injura constant pentru a-si manifesta frustrarile acumulate in decursul vietii. Din pacate in Romania se injura la TV, in parlament, pe stadion, pe strada, la scoala si chiar si in gradinite. Iar cand nu se injura cu voce tare sunt sigur ca se injura in gand. Dorinta mea este sa-mi vad echipa (Steaua) sustinuta prin cantec timp de 90 minute (daca pot cei de la liverpool de ce sa nu poata si cei de la steaua, dinamo sau medias?!) sunt sigur ca unii din suporterii din Romania au fost miscati de ce am spus si vor canta la urmatorul meci...deja ii vad cum cauta prin arhiva de cantece o piesa care sa contina obscenitati pentru a o invata. Comentariile la ceea ce am scris sunt inutile din puntul meu de vedere. Promit ca nu le voi citi pentru ca nu am sa mai vizitez postul asta cel putin o perioada.
FINULE,,,nu vezi frate ca nu ai cu cine vorbi pe aici,,,,fara suparare,,eu nu am mai intrat pe aici de sila,,,ca vad comentarii aiurea precum YURI cu DCI_UL lui de 85 la "Liniute,curse,,raliuri,etc"",,,si ala la fel ca loganul lui rupe tot in freza dar de fapt nu rupe nimic,,,asa si aici,,ca Dinamo e de belea,,dar nici astia nu fac nimic.
Deci cand vad ca nu mai am cu cine vorbi pe aici decat daca am fost noi stelistii sau nu pe STADION ma ia cu lesin si spasme,,,si ca altii sunt smecheri ca isi dau in CAP SI LA FICATI pe stadion ca SPECTATORI si nu ca noi TELESPECTATORI.
Deci inca odata,,sa inteleaga SPECTATORII,,,nu merg pe stadion de SILA/SCARBA/GREATA de ce vad pe acolo,,,batai,,lupte de strada,,injuraturi,,incendii,,raniti si alte cele,,,,deci da eu unul ma declar DOMNISOARA ca stau acasa si ma uit la Tv,,decat sa vad ceea ce vedeti cu totii voi SPECTATORII si va declarati zmei pe acolo.
Ps..vorba lui @Sebi,,vad si pe aici din ce in ce mai des injuraturi din partea unor useri,,,deci ROG UN MODERATOR SA IA ATITUDINE,,,,,asa ceva ma lasa pur si simplu RECE CA GHEATA,,,DECI RUSINEEEEE,,celor ce injura pe aici,,,indiferent ca o fac sau nu la adresa noastra personala,,,dar indirect da,,,o fac si injura intre GHILIMELE ca sa aiba acoperire!
Last edited by Ivan Marian; 19 August 2011, 12:47.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment