If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Mai e ceva de zis?! Sper sa ne calificam si joi cu toate ca am inteles ca sunt 2-3 jucatori care nu pot fi pe teren (suspendari, accidentari)...dar am incredere in baieti! Hai Dinamo...Hai Romania! Sa mergem peste ei ca in 2006...cu totii!
Asa sa fie maestre ..numai ca in afara de rapid cam peste tot e cu semnul intrebarii.... gazul are mult de reintors,vasluiul si steaua joaca in deplasare iar dinamo are meci acasa dar la fel trebuie sa intoarca greselile din ucraina .... totul se joaca dar sper sa avem fotbal european din plin la toamna
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
asa este....Dinamo are noroc ca joaca cu suporterii in spate, cica o sa fie stadionul plin...sper sa nu fie vorskla chiar asa de ciumega, steaua daca nu primeste gol in primele 20-30 de minute se califica sigur, rapidul sper ca a rezolvat iar vaslui si gaz....la fel sunt cu sanse! mai putin gaz din cauza celor 3 goluri si la cluj nu cred ca o sa ii sustina mai nimeni! cu vaslui e greu pentru ca nu au linia de fund apta! sper sa iasa bine, macar 3 echipe sa treaca
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment