If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Am spus ca nu mai intervin pe acest thread dar nu pot sa nu comentez faptul ca dinamo a vandut jucatorul care valora jumatate de echipa. Repet ca sunt Stelist dar in acelalsi timp sunt si realist. Toreje era forta echipei Dinamo. Faptul ca Torje nu mai face parte din lotul lui Dinamo va duce la declinul echipei. Nici Steaua nu Joaca nimic dar cel putin inca mai are sanse sa joace in europa. Dinamo din cate am vazut pe livescore se pregateste de liga campionilor. Din pacate pregatirile lor de Champions League dureaza mai mult decat ar fi preconizat orice om rational.
Pana una alta Fortza Steaua, felicitari Rapid, Vaslui si Gazmetan.
Sa aveti o seara placuta.
Ce sa mai,,ca de obicei DINAMO rusinea EUROPEI,,singura echipa care nu e in stare sa demonstreze ceva.
Daca pleaca Torje de la ei,,DINAMO se va duce la fundul gropii din Stefan cel Mare si la propiu si la figurat.
Pacat de Gaz Metan ca nu au mai reusit inca un gol,,,felicitari STEAUA--RAPID--VASLUI--GAZ METAN...rusineeee DINAMO!!!
PS,,S-au mai luat si la bataie cu jandarmii pe stadion si au rupt si scaune..deci rusineee!
Corect, 8 ani in care chiar daca s-a facut 1 punct, UNU, cred ca a fost bun si-ala. Spre deosebire de altii, de acesti altii care n-au stat decat sa sparga seminte si sa comenteze.
Imi pare rau de ei, sincer, dar cand le e lumea mai draga ii loveste Dumnezeu.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment