Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dar stiti care e faza dura....)) si daca schelalaim cu vaslui....tot pe primul loc o sa fim! CINE E PE PRIMU LOC CINE E PE PRIMU LOC...DIINAAAAAAMOOOOO EEEEEE

Comment

• Apoi vine meciul cu Rapid, apoi noi va eutanasiem de-a dreptul.

Comment

• Cu rapid nu imi fac probleme....peste 3 le dam iar cu vOI...deja ascut iataganul, iar taiem mieii! Ne bateti ca in ultimii ani cu palma pe umar!

Comment

• No hai ca deja ma gandesc unde va vindem carnea, in China sau in Korea.

Comment

• Ioooi, ioi! Macar atat aveti...vise si ganduri! pana la fluierul final cand nu stiti pe unde sa va ascundeti!

Comment

• Steaua=vise, ganduri, performante.
              Dinamo se opreste la primele doua.

Comment

• Sa'l sfatuiasca cineva pe Meme sa'si cumpere genunchere...
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Si toata echipa Dinamo sa-si ia frate batiste, sa nu-si mai stearga mucii cu maneca tricoului ca ala micu' de a plecat sa planga prin Italy.

Comment

• Dupa meciul cu Steaua, Borcea baga divort .
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Mai repede devine Jiji, ateu.
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Mai repede o vad pe Alina "dezmaritata". Sincer. Ajunge la Irinel, instant.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Am eu vreo 3 prieteni care de vreo juma de deceniu imi zic " anu asta va batem de va ascultam cu urechea", "anu asta va omoram" .... si la sfarsitul meciul aud iar placa aia cu 1986 ..... Am invatat-o pe de rost, pot sa ii si corectez daca gresesc... ca de pe vremea cand faceam full-ul la masina cu 100 ron ... alt argument nu au...
                          Noroc ca si-a facut saracu de Barboianu mila de ei anu asta....
                          sigpic

Comment

• V-ati bucurat si voi juma' de deceniu si de-acum v-ati luat-o in cap. Inainte de jumatea asta de deceniu ce faceati frate? Dupa jumatea asta de deceniu ce o sa mai inventati cand va dispare faza cu victoriile directe?

Comment

• pai momentan e 146-135 parca .... pana dispare treaba asta.... mai dureaza minim 5 ani in cazul cel mai fericit pentru voi ...
                              Inainte de jumatatea asta tot pozitiv era raportul cu voi ...
                              sigpic

Comment

• Zambesc!

Sa va uitati la meciurile echipei Vorskla Poltava. Joaca in Europa League, apropo.
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google