Pai astea sunt singurele chestii cu care ne bombardati urechile si retina, ca in meciurile directe ....
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ce le zici lor e Europa, ei se simt bine in Dorobanti, cu entelectualii.
Originally posted by yrman View PostPai astea sunt singurele chestii cu care ne bombardati urechile si retina, ca in meciurile directe ....
Comment
-
Originally posted by yrman View PostPai astea sunt singurele chestii cu care ne bombardati urechile si retina, ca in meciurile directe ....
Dorobanti colt cu Floreasca .
Bai ma uitam la Moti dupa meciul cu Galati, spunea ceva de genu' ca-l asteapta pe Borcea sa-i premieze. Ahahahahahahahahahahahahahahaha.
Serios acum, daca eram in locul lui Borcea, il dadeam afara!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Mai multe ce? .... ne-ati batut voi si erati deghizati in ucrainieni?
Daca noi suntem praf pulbere fina, echipa pe care o batem an de an cum o fii ... :-??
Eu nu le-as da prima decat la sfarsitul turului daca sunt pe primul loc... daca nu... ciuciu prime.sigpic
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostMai multe titluri, mai multe cupe, mai multe puncte in Europa, trage tu concluzia.sigpic
Comment
-
Originally posted by PCH View PostDa sigur....la meciul din europa ligue am umplut stadionul.....au fost 16 mii de dinamovisti...cifra dubla fata de numarul de cetateni ai unui oras de provincie, gen vaslui....bine ca are steaua....voi nici stadionu nu aveti si vorbiti de suporteri....hahahahahahaha ce acrii e strugurii
Originally posted by Niki B View PostHemoragie orala
Originally posted by Eu4yas View PostIar o sa schelalaiti!
Originally posted by yrman View PostMai multe ce? .... ne-ati batut voi si erati deghizati in ucrainieni?
Daca noi suntem praf pulbere fina, echipa pe care o batem an de an cum o fii ... :-??
Eu nu le-as da prima decat la sfarsitul turului daca sunt pe primul loc... daca nu... ciuciu prime.Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Ma bucur pentru Banel ca a plecat, dintr-o lovitura ma bucur si pentru Steaua ca a eliberat un post pe care poate veni cineva care stie cu mingea, stie sa centreze, nu doar sa alerge non stop.
Pentru devotament, Banel merita respectul fanilor, pentru joc, merita apreciat macar efortul de a face totul cat mai bine.
Forza Steaua!
Comment
-
Originally posted by yrman View PostTitluri si cupe... destul sensibil si discutabil subiectul, cu Europa... iar e f discutabil (poate au castigat unii f multi bani la pariuri sau pur si simplu au fost ai nostrii dobitoci) .... in fine... cand 135>146 discutam, pana atunci consider ca nu prea are rost.
Cand Dinamo o sa ajunga vreodata la nivelul Stelei, macar cu participarea pe undeva, cand Dinamo se va califica 8 ani consecutiv intr-o cupa europeana, cand Dinamo va fi macar in stare sa treaca de un nesimtit de play-off si cand Moti n-o sa mai ceara bani ca a batut pe Otelul Galati , voi spune jos palaria.
Pana una alta, ciocu' mic si joc de glezne.
Originally posted by DISSSEL View PostBAaaaaaa sunteti nebuni ....Doamnee cate pagini am de citit)))
At i avut diaree verbala azi)))
Originally posted by mr.K View PostMa bucur pentru Banel ca a plecat, dintr-o lovitura ma bucur si pentru Steaua ca a eliberat un post pe care poate veni cineva care stie cu mingea, stie sa centreze, nu doar sa alerge non stop.
Pentru devotament, Banel merita respectul fanilor, pentru joc, merita apreciat macar efortul de a face totul cat mai bine.
Forza Steaua!9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment