puteai sa pui pe steaua ca ia bataie...simplu
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mr.K View PostMembrule VIP, deci avatarul tau face toti banii, ti-a venit mintea la cap.
Tatarusanu e cel mai bun portar la ora actuala. Dodel daca devine serios va fi de urmarit cum ajunge jucator important al nationalei. Banel are rolul lui, stie Piturca exact care e.
In schimb Niculae, hai lasa-ma ca am terminat cuvintele...............
Mai ai aceeasi parere cand vine vorba de dodel si poporosanu?! Spuneai ca Dinamo a castigat doar cu pescari inceputul asta de sezon....se pare ca pescarii pe care noi i-am batut v-au dat cu lansetele in cap hahahahhahahaha! MARE echipa!
Cocosi, stai asa sa scapam si noi diseara cu bine de la vaslui...avem sanse sa ne ducem la 8 puncte de ei
Comment
-
unde este mistar ca....unde este proletarul de ioanitoaia (pau) unde e ivan marian?? dovediti cu varf si indesat ca sunteti simpli suporteri, cetateni, gospodari! eu nu am de ce sa fac bascalie, a pierdut steaua un meci...dar prin simplul fapt ca nu de mult spuneau ca Dinamo e lider pentru ca a jucat cu pescari...uite ca pescarii v-au dat cu unditele si viermusii in cap! hahahhaha....
Comment
Comment