Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa fie veselie (joi ) la cluj.....))

Originally posted by Champion View Post
    Se juca altfel atunci, sa nu comparam chiar asa...daca juca steaua de atunci cu Barca de acum le dadea Barca 20, 30 )
    taci ma ca esti obosit ...noi vorbim de fotbal aici))))
    Last edited by DISSSEL; 14 September 2011, 14:32. Reason: Automerged Doublepost
    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
    prost.

Comment

• PCH, te duci la meci?

Comment

• poate la ala cu rapidu))
        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
        prost.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
          Altii au fost acolo si au castigat ce?? 1 punct din 18?? cam jos aveti planul vietii!
          Hai sa lasam petardele astea in pace si sa trecem la lucruri serioase, ce bucata le-a dat MILAN aseara alora....HAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH!!!! ce m-am bucurat, vai!
          Eu uitasem de meci. Cand am aprins tv si am vazut 2-2 m-am stricat de ras. Se pare ca s-a cam defectat masina de fotbal .... sau de fapt le-au invatat ceilalti plimbareala aia a mingii in propriul teren. Auzeam acum ceva vreme comparatii cu echipa Milan-ului din anii 90 sau alte echipe super tari ... pai aia jucau vertical pe poarta tati nu plimbau mingea juma de meci in propria jumatate.
          Last edited by yrman; 14 September 2011, 16:21.
          sigpic

Comment

• yrman, e de inteles ca uitasei de CL. Nu sunteti obisnuiti cu fazele astea.

Comment

• Ha Ha ... Cand ati castigat ultima data in campionat in fata noastra???... deja incep sa nu imi mai aduc aminte daca mai trec 2 3 ani....

o sa incep sa caut in manualul de istorie...
              sigpic

Comment

• Recent sau nu, aparem in manualul ala de istorie. Voi in manualul CL nu o sa aveti onoarea sa apareti vreodata.

Comment

• Mai lasati-ne cu manualul vostru cempions lig si cu semintele voastre ca ati umplut de coji peste tot ....doar voi stiti ca voi ati fost si sunteti si dregeti! nu mai stie nimeni asa ca nu va mai agitati, mai gasiti si alte chestii ca ne plictisiti! va tot trageti pe gluteus maximus de cand intreb cine este lider, pe primul loc, cea mai buna la ora asta...

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                    .mai gasiti si alte chestii ca ne plictisiti!
                    Noi am gasi multe chestii,,dar voua nu va plac deloc
                    Dar voi in afara de ...
                    Cand ati castigat ultima data in campionat in fata noastra???.
                    ......si de....
                    Cine e pe primul loc?
                    ,,numai stiti deloc.

Cat de curand o sa pice si asta cu...
                    Cine este Lider?
                    ,,garantez,,si mai ramaneti cu visele taica cu visele de a juca si voi pe undeva

Comment

• Cred ca ai fumat ceva suspect amice

Comment

• 146>135 o sa mai ramana mult timp de acum inainte .... asa ca cel putin un subiect pe care sa fac "scandal" .....

Asa ca sunt foarte linistit atat timp cat va suntem superiori ... restul sunt pretexte cu care stelistii se ascund in spatele neputintei de a bate pe Dinamo ...
                        sigpic

Comment

• Mdaa era de asteptat sa apara si "GOLAVERAJUL"" sunteti prea previzibili pana acu!
                          Iar treaba cu lideru va pica,,am zis,,GARANTEZ!

Iar cand veti pica de acolo de sus o sa va aduc aminte.. CINE ESTE LIDERU?

Comment

• bai cetatene, ala nu e golaveraj...sunt meciurile DIRECTE intre cele doua echipe...singurul reper din care rezulta echipa mai buna....ce sa sti tu!

Comment

• Ei se lauda cand bat altii pe Dinamo ... deh, ce sa ii faci daca echipa lor de suflet cu ciobanul sef in frunte nu e in stare, macar asa se mai bucura si ei...

PCH hai nu mai fii baiat rau. Lasa-i sa se bucure si ei.
                              sigpic

Comment

• Mai cetatene,,golaverajul ala este pus intre """" GHILIMELE """"" ,,,cam asa este si dinamo a voastra,,intre ghilimele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google