Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ZEU69 View Post
    Ai auzit de prezumptia de nevinovatie??? Nici tu?
    Nici multi altii!!!
    Sa spun scurt: in Italia, Juventus a fost retrogradata pentru acelasi lucru. Ce prezumtie de nevinovatie cand cei doi gugustiuci vorbesc de aranjamente clar?
    Probabil se va obtine marturia vreunui arbitru sau Avram da la pace cu DNA-ul ca sa nu stea ca si Gheorghe Constantin+Penescu la bulau si atunci o sa mai vedem. Important e sa pice nasul Sandu, apoi Mitica Dragomir si apoi se va face un pic de lumina. Pana atunci, Dinamo si CFR pot sta linistite, arbitrajul vegheaza sa castige meciuri.
    Last edited by mr.K; 7 October 2011, 09:19.

Comment

• Diferenta dintre jiji si ai nostrii se vede la grupele de copii si juniori. Sapt trecuta cu fost 3 meciuri Dinamo - Steaua la categoria asta. Scorurile au fost 5-2, 4-2, 7-0. Ajunsesera sa scrie stelistii de pe le gesepe ca juniorii mari de la Dinamo sunt nesimtiti, ca nu trebuiau sa ii umileasca asa tare pe juniorii stelei... si alte baliverne de genul.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
        Amarul trebuia pus in ghilimele .

Deviem cand vorbim de viata de zi cu zi, sa ne-ntoarcem la sueta.

dINAMO (scriu si eu la fel ca tine) , traieste intr-un "amar" european de ani de zile, deja devine calvar , cat mai duceti? Mai puteti sau deja a devenit obisnuinta?

.................
        Mai pot baietii, ca s-a inventat "Nora pentru mama" in nspe sezoane, acum si "Mireasa pentru fiul meu" .

Originally posted by yrman View Post
        Diferenta dintre jiji si ai nostrii se vede la grupele de copii si juniori. Sapt trecuta cu fost 3 meciuri Dinamo - Steaua la categoria asta. Scorurile au fost 5-2, 4-2, 7-0. Ajunsesera sa scrie stelistii de pe le gesepe ca juniorii mari de la Dinamo sunt nesimtiti, ca nu trebuiau sa ii umileasca asa tare pe juniorii stelei... si alte baliverne de genul.
        Da, Steaua a gresit referitor la juniori, acum cativa ani avea cele mai bune generatii. Dar pana la urma, Ajax degeaba are juniorii, ca tot un fas in comparatie cu echipele mari gen Real, MU care isi permit sa cumpere jucatori de mare valoare gata formati. Steau are bani, Dinamo nu.
        Ca o paralela cu o ferma avicola, sa creasca pui de gaina, daca vor sa manance vreun copanel de pui. Noi cumparam puiul gata rumenit.
        Last edited by mr.K; 7 October 2011, 09:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ce jucatori de mare valoare a cumparat steaua??? Ma tot gandesc si nu imi vine in minte nici unul ...
          In echipa aia in afara de Bourceanu care e bun, altul nu prea vad de mare valoare.
          Ca sa nu mai zicem ca nu prea au fost cumparati cu bani ....
          sigpic

Comment

• Da, i-au cumparat cu bete de floarea soarelui. Valoare, non-valoare, ei sunt in Europa League!
            Voi nu!
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Pai eu stiam ca i=au luat liberi de contract ....
              Stiu ... e singurul vostru argument. tot timpul va laudati cand ne bat altii. Neputinta doare?

ps: mai devreme intrebasem serios si fara sa am intentia de a intepa ;)
              sigpic

Comment

• Nu sunt toti luati liberi de contract si nu vad sa fie asa non-valoare toti precum spui tu.
                Pe langa Bourceanu i-as mai pune pe Nikolici, Prepelita si Tibi Balan. Un Tibi Balan de la care am asteptari, eu personal, foarte mari.

tot timpul va laudati cand ne bat altii. Neputinta doare?
                N-am inteles prea bine aici, poti fi mai explicit?
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• NU ma laud dar ma bucur nespus ca v-au dat-o aia de Poltava.

Comment

• ))) si eu care credeam ca atzi amortit)))
                    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                    prost.

Comment

• Nici cand dINAMO va fi retorgradata (cum e normal si firesc) nu amortesc. Ii urmaresc si-n Liga II.

Comment

• In orice tara civilizata dINAMO era retrogradata deja.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• explicatia este in raspunsul la intrebarea urmatoare: Cand a batut steaua pe dinamo ultima data in campionat???

Tibi Balan teoretic e bun, dar la fel era si CR RonalTanase inainte sa vina la steaua.

si intr-o tara normala cand conducatorul suprem al stelistilor se plimba cu valiza ce se intampla?
                          sigpic

Comment

• Se plimba. Atat. Si eu as premia toti adversarii lui Dinamo, as face o ilegalitate? Nu cred.

Comment

• Pentru tine nu e nici o ilegalitate, dar daca o fac cei de la echipa ta de suflet, DA este ilegalitate. Citeste regulamentul de functionare FRF-LPF pentru mai multe detalii ;)

Ca sa nu mai punem la socoteala ca e la fel de ilegal sa detii 2 echipe de fotbal in acelasi campionat. Si razbonicul luminii, ciobanul sef a declarat ca steluta buzau era tot a lui, dar pe acte apare Bucsaru. Peste tot in lume propietatea poate fii directa prin documente de proprietate sau prin persoane interpuse.
                              sigpic

Comment

• Conform regulamentului de atunci, premierea adversarilor unui oponent din campionat nu era ILEGALA (si nici macar nu s-a finalizat).
                                Restul e doar zgomot mult si inutil.
                                Discutille lui Borcea cu Avram sunt un fapt concret, pe firul asta multi arbitri vor vorbi daca se va vrea o curatenie. Probabil ca nu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google