Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rapid Bucuresti – CS Mioveni 1
    Concordia Chiajna – CFR Cluj 2
    Petrolul Ploiesti – Vointa Sibiu 1
    Ceahlaul Piatra Neamt – Dinamo Bucuresti 2
    Universitatea Cluj – FC Brasov 1
    FC Vaslui – Steaua Bucuresti 1
    Sportul Studentesc – FCM Targu Mures 1
    Otelul Galati – Astra Ploiesti 2
    Pandurii Targu Jiu – Gaz Metan Medias 2

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
      Unul era PCH, celalalt inca nu l-am identificat.
      Era Gardos, doar pe play station mai poate juca si el.....macelaru' dreacu

Comment

• Si-n Europa League. Nu stii tu de asa ceva .
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Pana se autosesizeaza Uefa si il da afara...asta pana nu omoara pe cineva si pe acolo

Comment

• nu inteleg de ce comentariile astea referitoare la Gardos...din punctul meu de vedere chai nu e un jucator agrseiv...mult mai agresiv era goian sau altii...pun pariu ca daca nu i-ar fi rupt piciorul lui ala nici macar galben nu lua la faza respectiva. Am vazut intrari mult mai urate in liga 1 si nu numai care nu au fost atat de comentate doar pentru ca jucatorul accidentat a avut sansa sa ramana cu oasele intacte...nu vreau sa fiu inteles gresit nu sunt pentru un joc agresiv care poate duce la accidentari ca cea a lui bacila dar nici nu poti condamna si executa un om pentru o greseala...omul a intrat la minge si chiar a atins mingea inainte de a atinge adversarul...spre deosebire de moti care la meciul cu belarus nu a atins nici mingea nici adversarul si in curand va ajunge la performanta de a nu se putea atinge nici macar pe el :P ...
            My ride

Comment

• omul a intrat la mingie si i-a rupt tibie si peroneu...fara sa vrea, normal Goian nu a rupt nici un coleg de breasla!

Comment

• Asa nu inseamna ca e un terorist. Baiatul asta chiar nu a vrut sa faca asa ceva, nu a intrat la rupere si nu cred sa fi fost voit.
                Goian nu a rupt picioare dar o fi scos dinti multi.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Plecati mah cu nenorocitu vostru! La 20 de ani are deja un om pe constiinta! nu e ok.....aveam o parere buna despre el

Comment

• Esti aiurea rau. Dai din gura sa nu adormi. Se vede ca nu te pricepi .
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Da mah, te pricepi tu ...Florea Dumitrache are 90 de goluri la nationala....mai taci dreacu! AFONULE

Comment

• Esti blana, arunci aiurea in vant cuvintele. Acest baiat chiar nu s-a dus sa-l rupa precum Lacatus pe Ardeleanu!
                        Tu una doua ii pui mortu-n carca. Chiar incep sa vad ca nu stii nimic.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• mie nu mi-a placut niciodata gardos ca jucator...insa chiar nu a intret la rupere se poate revede faza pe youtube...restul comentariilor sunt de prisos din punctul meu de vdere
                          My ride

Comment

• @Eu3yas: Tu parca erai ala cu recordul de 100 de goluri la nationala, al nu stiu carui jucator
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• E clar din toate punctele de vedere ca nu este intrare la rupere dar zici ca e blocat pe chestia asta.

Pana si pedeapsa mi s-a parut exagerat de aspra....

Moderatorule 143, nu eram eu!
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• Sigur tu erai, pacat ca n-am facut printscreen...oricum, se va face Poll.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google